ג'ון סטארקס

יניבל1

New member
ג'ון סטארקס

ככל הנראה הדמות הכי שניה במחלוקת בתולדות המשחק אני טוען שהוא אגדה שהיתה באמת , חבר שלי אומר שהוא אורז שקיות בסופר ולא יותר מה דעתכם ?

יניבל1

New member
אין לי בעיה שאנשים כאן ירדו על סטרקס

אבל רבאק אתה בן 15 , אתה אפילו לא נולדת כשסטרקס היה בשיאו .

Or Amit

New member
האמת היא כרגיל באמצע

דבר ראשון לטובת הצעירים (ויניב, אני מבקש לא לזלזל בהם) סטארקס אכן היה אורז שקיות בסופר לפני שהוא הגיע לניו יורק (או לגולדן סטייט? הוא עבר שם בתחילת הקריירה). בכל מקרה, כאמור, זה אכן משהו באמצע. הוא לא היה נגר, אבל - וזה אבל שעלה לניקס באליפות אחת או שתיים בתקופת הזוהר שלה - הוא לא היה כוכב שני, ריילי ניסה להכריח אותו להיות כזה וזה לא עבד. הוא היה שחקן משלים מצוין, והיה אינסטנט סקורר מעולה, אבל עצם ההעדפה שלו על פני שחקנים אחרים שהיו לניקס וריילי קבר (יוברט דיוויס, דאג כריסטי, אפילו אנתוני מייסון וצ'ארלס סמית') גרמו לזה שההתקפה של הניקס הייתה מבוססת על יואינג עם הבלחות מזדמנות של סטארקס. אגב, לא חושב שגם התואר "הכי שנוי במחלוקת בתולדות המשחק" ממש תואם אותו, אבל שיהיה. אגב 2 - ברוך הבא לפורום, לא זכור לי שראיתי אותך כאן קודם.

יניבל1

New member
ריילי עשה עבודה מצויינת

בסופו של דבר הניקס היו הכי טובים בליגה , עד היום אף אחד לא מבין איך הם הפסידו את האליפות לרוקטס , כולל האוהדים של הרוקטס עצמם . לדעתי תדמית הלוזרים הודבקה לקבות בעקבות הביזיון הזה , וגם אם לא היא הצדיקה את עצמה בגדול .

תום116

New member
שלום ידידי

עברת מבחני קבלה בפורום? גיל, קבוצה אהודה, שחקן אהוד...אי אפשר לפרוץ סתם ככה.

STEVE NASH

New member
ואיך אפשר בלי השאלה

שלושה שחקנים של קליבלנד לא כולל לברון?

Or Amit

New member
השאלה הזו שייכת לפורום כדורסל

לדעתי צריך לשדרג אותה ל"שלושה שחקני סקרמנטו לא כולל קווין מארטין"

לא חוכמה בארצינו הקטנטונת

כשיש לך שני יוצאי מכבי ת"א. הייתי הולך על שלושה שחקני גולדן סטייט שיפתחו בחמישיה במשחק הבא.

קיר קמט

New member
אתה יכול לתת שלושה שחקני גולדן סטייט שיפתחו?

נלי יכול? מישהו מהם יכול?

tristan79

New member
כשה NBA עבר כתובת הוא לקח את השאלה איתו

פורום כדורסל נשאר עם השאלה "3 שחקני קרית אתא, לא כולל ולאדי ירמישין"

Or Amit

New member
מסובך מדי

אני בעד "שלושה שחקני מכבי ת"א בלי שמות של צבעים". או "שלושה מאמני מכבי ת"א שפוטרו בשנה האחרונה" או "שלושה אוהדי נתניה לא כולל טריסטן"

קיר קמט

New member
האמין קווינטנס דווקא שחקן סביר

וארון ניקסון נחתך מגליל, אז הוא מראה להם ועושה חיל בק. אתא
ברקוביץ'.. טוב, אבא שלו היה ארכיבישוף הנצחון, אני מניח שזה מקנה לו לפחות את התואר "קדוש". לא?

tristan79

New member
אולי לא "הכי שנוי במחלוקת בתולדות המשחק"

אבל, לפחות בזכרוני, הוא נתפס כמישהו שמעורר מחלוקת ויחסי שנאה-אהבה יותר מכפי המתאים לשחקן במעמדו. סטרקס היה שחקן מאוד מוכשר אבל שכונתי, ויש גבול כמה רחוק צורת משחק שכזו יכולה לקחת אותך ואת הקבוצה. חוץ מזה הרבה בזכות הפריחה הלא צפויה שלו צריך לרשום לזכות ריילי, שבנה קבוצות גדושות נגרים מסביב, ודי נתן לסטרקס את המפתחות להשתולל באופן די חופשי כשההתקפה לא הלכה באופן מסודר ליואינג. בסופו של דבר לטעמי מדובר בשחקן שאם הכוכבים היו מסתדרים אחרת, אף אחד לא היה שומע עליו, בסיכוי הרבה יותר גבוה מזה שהיה לו להפוך לשחקן יותר משמעותי בהיסטוריה של הכדורסל או כזה עם קבלות בצורת טבעת...

מה בדיוק שנוי במחלוקת

היה אורז שקיות בסופר, קיבל הזדמנות בניקס, תפס אותה בשתי ידיים, ומשום מה ריילי התאהב בו. איפה בדיוק הוא שנוי במחלוקת? בקושי זוכרים אותו כדי שהוא יהיה שנוי במחלוקת.

למעלה