ג'ון לנון 25 שנה להרצחו

p a l o m a

New member
אבי מגי, נו נראה אתכם תביאו איזה

"מחרוזת" של החיפושיות?...

p a l o m a

New member
../images/Emo7.gif נו, איפה מוסיקה של ג'ון לנון?

למה לא מביאים לינקים?
; כל כך אוהבת לשמוע את השירים

טרה10

New member
במסיבה של כניסת בנים-לחברות

שכל קיבוצניק יודע מה זה..אם כי היום זה לא כבוד גדול-העמדתי מה שנקרא-את ההופעה בפזמונים. אחת המנגינות שבחרתי-היה שיר של הביטלס.בשנות הששים המוקדמות.לא חשוב איזה שיר..זוכר את המנגינה..וצריך לחפשר קצת. בקיצור אחת מהחברות הותיקות-שהבן שלה ידע..מה זה הדבר הזה...היתה מה זה מזועזעת...!! בושה וחרפה. אמרה. ככה קיבלו אותם אז -את גאוני הדור.

Beatles . ../images/Emo4.gif לזכרו של ג'ון לנון

שלום לכוווולם. מזמן לא הייתי כאן. פאשלה. חיפשתי לכם קצת Beatles אבל מודה ומתוודה. כבר לא בכושר.

p a l o m a

New member
זה בשביל שדות התותים לנצח../images/Emo6.gif

אין לי כח לכתוב את המילה תותים באנגלית... ועם שמנת מתוקה זה דוקא מהזה משמין... HELP!....

magy

New member
חיפשתייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!

ליאת שלחה לי לפני כשבועיים שלושה....המון שירים של החיפושיות...... אבל מרב ספריות ותתי ספריות אני לא מוצאת........ צריך בולדוזר כדי למצוא משהו......בכל האוסף שיש לי...... ליאתתתתתתתתתתתתתתת איפה זה???????

טרה10

New member
התקליט הלבן..הכפול-ישנו לי בקלטת

באוטו.רק ביום א' שמעתיו מבאר שבע לערד. מי שלא מבין מהו התקליט הלבן-הכפול-שישנו היום כמובן גם בדיסק-הפסיד 40 שנה של מוסיקה. ולקטע הנוסטלגיה- ב-1964 שמעתי לראשונה את ה'ביטלס' בחדר של אבינועם טל[שבינתיים היה לקרוב משפחה שלי]- שכבר נפטר לצערי- הוא שהכניס אותי לעולם הזה. של 'מרתה מיי דיר' ושל מעבר החציה באבי רואד. הבן הצעיר שלי כשנסע לביקור הראשון בחו"ל-נסע מלונדון ברכבת לליברפול-וביקר באולפן ובמוזיאון שלהם. מה שנקרא- 'דור לדור יביע...'.

למעלה