ג'ון לא נאמן???!!!!

nogao10

New member
ג'ון לא נאמן???!!!!

ציטוט מפורים של בונג': "I found this old article (written in 2000) were Jon addmits that sometimes he's unfaithful to Dorothea. Here's what he says: Are you ever unfaithful to your wife when you’re away from home? “I’m not a saint. It’s happened.” Is your wife alright about that? “It’s the kind of thing that’s sort of unspoken. If I were to do it, would I flaunt it? No. Would I be proud of it? No. Has it happened? Sure. Can I tell you when the last time was? No. Certainly not on this trip.” " למי שמתקשה באנגלית, שאלו את ג'ון אם הוא בוגד באישתו, והוא אמר שהוא לא קדוש, וקורה ש.... שאלו אם אשתו בסדר עם זה, והוא ענה שהוא פשוט לא מנפנף בזה, ושהוא לא מספר לכל החברה.... מה קורה עם הבחור? אולי הוא לא נאמן כמו שחשבנו... אבל מצד שני, עם פיתויים כמו שיש לו, קשה לומר לא. האם זה באמת קרה? לפרשנותכן.....

shelly bongiovi

New member
הנושא ידוע כבר שנים. . ./tapuzforum/images/emo3.gif

אפילו היה לו רומן ממושך עם מישהי במשך כמה שנים. לאשתו אכפת אבל הם כבר שנים יותר חברים הכי טובים מאשר אוהבים. העיקר המשפחה. אפילו הוא דיבר על זה ש missunderstood ‎‏ נכתב לה כבקשת סליחה על כל הבגידות שלו. בקיצור, זהו /tapuzforum/images/emo9.gif

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifבאיזה שנים זה היה??

בטח שהיה צעיר.. איזה כיף למישהיי חח

shelly bongiovi

New member
צעיר? ../images/Emo4.gif ממש לא!

אותו רומן היה עד שנת 1996. זה ממש לא צעיר. וגם מאז היו לו הרבה סטוצים אחרים. כיף לה כן... למישהי ההיא חחח שאינני יכולה לומר את שמה. סורי.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאני גם קראתי את זה לפני כמה ימים!

וזה הפתיע אותי..כי בכל ראיון מדברים עם ג'ון על הנישואים וכל זה ולנו זה נראה כמו נישואים מושלמים וגם הוא אמר שהוא לא מתפתה או בוגד.. אממ

LIRONSH100

New member
מי מרשה לו...+ חלום שהיה לי..

אם זו הייתה אחת מאיתנו בסדר .... אבל לא אחת מאיתנו לא מרשה... חוץ מזה בטח מזה כייף לזאת שהוא בגד איתה... אני לא ממש מבינה את דורתי' אבל... ואי ישנתי צוהרים היום וחלמתי שמי שהוא בגד איתה זו אני ויש לי ילדה ממנו בגיל של רומיאו והוא מגלה במקרה והוא כזה חמוד... ודרותי' לא סיפרה לו על זה שההיתי בהריון (היא ידעה מזה אבל אמרה לי שהיא וג'ון החליטו שאני יעשה הפלה וברגע האחרון שבאתי לעשות את ההפלה קראתי כתבה באינטרנט נגד הפלות (מה יותר אל תעשי את זה מזה...) ואז ג'ון רב עם דורתי' בגלל שהיא לא סיפרה לו בכלל והוא חזר עלי... (נשמע כמו טנלובלה אני יודעת... די מזכיר לי את משחק החיים למי שזוכרת...)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח אני זוכרת את משחק החיים

חח והלוואי שיתגשם
(לי) בכיף הייתי עושה לו ילד :p

אני מתארת לעצמי שזה הגיוני....

בעיקר כשהוא היה צעיר יותר... בטוח יש מלאא פיתוייםםםם..

למעלה