ג'ון הסתפר השבוע!!!!

LIRONSH100

New member
ג'ון הסתפר השבוע!!!!

טוב אז הייתה מסיבה השובע שג'ון וכיעורי (דורתי'אה...) הכינו לכבוד סוף הקיץ כשחזרו מונציה... וג'ון הגיע ועלה לבמה יחד עם עוד כמה והם התחילו לשיר... אבל הסיפור האמיתי! ג'ון הסתפר!!! אבל באופן נוראי! כבר ממש רואים לו את המפרצים והוא גם עזב את הבלונד וחזר לצבע המקורי... אני מביאה לכן את הכתבה... בין המוזמנים היו: ברוס ספרינגסטין, בילי ג'ואל, פול מקרטני ,רוג'ר ווטרס,רנה זלווגר, נעמי ווטס, המעצבת דונה קאן מאט לאוור מה 'טודי שואו', הווארד סטרן, מושל ניו ג'רזי (ששמח מאוד כשג'ון ביצע את who says) וגם הפתיע את כולם כשהוא תפס את החברה שלו ופצח בריקוד... הינה הכתבה באנגלית.. בנות אני מצרפת קישורים לתמונות והתמונה ממש אפשר לראות את התספורת החדשה של ג'ון... Jon Bon Jovi's star-filled Hamptons party is a rock & roll ball of fame A little Hamptons dinner party turned into a summit of the rock gods Saturday night. Jon Bon Jovi and his wife, Dorothea, were celebrating nothing more than the end of summer when they invited some friends over to their East Hampton spread. But then their friends do include Bruce Springsteen, Paul McCartney, Billy Joel, Jimmy Buffett and Pink Floyd's Roger Waters. The surf-and-turf dinner would have been enough for a crowd that included Renee Zellwegger, Naomi Watts, Howard Stern, "Today" anchor Matt Lauer, designer Donna Karan, New Jersey Gov. Jon Corzine, Rolling Stone publisher Jann Wenner and "Saturday Night Live" producer Lorne Michaels. But, about 11 p.m., Bon Jovi jumped onstage to join the party band. Pretty soon, people were dancing. Before long, McCartney joined Bon Jovi at the mike - along with Joel, Buffett and Waters. "Billy was wailing on the keyboards," said one guest. "They performed for a good hour of rock classics. Nobody could believe it. Howard Stern was really rocking out." Though New Jersey boy Springsteen had left before the jam, Corzine seemed pleased when Bon Jovi belted out "Who Says You Can't Go Home," the theme song of the New Jersey Tourist Board "The governor led people on to the dance floor," said the guest. "The whole thing was spontaneous. It was the first Hamptons party in years that was actually fun." A little Hamptons dinner party turned into a summit of the rock gods Saturday night. Jon Bon Jovi and his wife, Dorothea, were celebrating nothing more than the end of summer when they invited some friends over to their East Hampton spread. But then their friends do include Bruce Springsteen, Paul McCartney, Billy Joel, Jimmy Buffett and Pink Floyd's Roger Waters. The surf-and-turf dinner would have been enough for a crowd that included Renee Zellwegger, Naomi Watts, Howard Stern, "Today" anchor Matt Lauer, designer Donna Karan, New Jersey Gov. Jon Corzine, Rolling Stone publisher Jann Wenner and "Saturday Night Live" producer Lorne Michaels. But, about 11 p.m., Bon Jovi jumped onstage to join the party band. Pretty soon, people were dancing. Before long, McCartney joined Bon Jovi at the mike - along with Joel, Buffett and Waters. "Billy was wailing on the keyboards," said one guest. "They performed for a good hour of rock classics. Nobody could believe it. Howard Stern was really rocking out." Though New Jersey boy Springsteen had left before the jam, Corzine seemed pleased when Bon Jovi belted out "Who Says You Can't Go Home," the theme song of the New Jersey Tourist Board "The governor led people on to the dance floor," said the guest. "The whole thing was spontaneous. It was the first Hamptons party in years that was actually fun ואתם מוזמנים לתרגם ד"א... אם יש משהו חשוב שלא נאמר.. ד"א אחרי דיון שלי ושל נוגה- הגענו למסכנה שיכול להיות שריצ'י טיקו ודייב היו שם אבל פשוט לא אמרו כי זה היה יותר מידי ברור שהם יהיו שם... כי מה שהם לא יזימנו את "דוד מוקי?" (ככה הילדים של ג'ון קוראים לרי'צי...) והינה הקישור לתמונה השניה... http://i23.photobucket.com/albums/b359/Dackie/Jon/Labordayparty_01.jpg

nogao10

New member
מכתב מחאה

ג'ון יקירי, אתה בטח יודע (כמה פעמים אמרתי את זה......!) כמה אני אוהבת את השיער שלך, או אם לומר את כל האמת, אני די מעריצה אותו בתור דבר נפרד
יש לך שיער... מהמם פשוט, או יותר נכון, היה לך!! נכון, הגיע הזמן לשינוי! אז מה דעתך להאריך קצת, לא כמו שנות ה-80, אבל אתה וריצ' יכולים לפתוח תחרות למי יש שיער יותר ארוך...... אתה חושב שעכשיו בנות קופצות עליך? חכה חכה! אחרי דבר כזה, זה פשוט לא ייגמר!! אבל באמת, מה זה התספורת הזאת? היא מזכירה לי את דסטניישן אניוואר, וחמוד, זה היה לפני 10 שנים, בזמן שעישון היה עדיין סקסי! מה שאומר, זה כבר לא מתאים....... אז אני מקווה שתבין, מכל הלב, די להתעלל בנו!!!!! מה עשינו לך? היינו מעריצות טובות!! ניסינו להביא אותך לארץ!! דיברנו עלייך לפחות עשר פעמים ביום!! וככה אתה מחזיר לנו?? וואיי, אם הייתי אישתך, הייתי רוצחת אותך!! זה באמת סקסי שיער ארוך לגבר..... תלמד מריצ'י, שלא מעז לקצר עוד יותר את השיער שלו! אז, BABY, עזוב את זה..... תאריך את השיער, תחזור לאיך שזה היה לפני חודש. זה היה מדהים!!!! בתודה נ.ס נ.ב, כבר אמרתי לך איזה זוועת עולם זה?????????????????????

LIRONSH100

New member
מצטרפת על נוג!

האמת יש רק דרך אחת שתראה עוד יותר רע.. עם תלך עם השרשר המגעיל הזה שלך!!! ואז אני באמת יבוא עליך לבית וירביץ לך יחד עם נוגה (מה איתך מור את באה??) ג'ון תאריך את השיער... שיער ארוך לבנים זה סקסי... ובאמת אם כבר לחזור אחורה בזמן עם תסרוקות אז אולי לתקופה של שנצת 92-93.. לתקופה הזו אני מרשה לך לשנות את התסרוקת בהחלט! (ותראה שוב כמו בן 18 מתוק וסקסי..) ג'וני יקירי- מה עשינו רע? די להתעלל בנו.. מספיק השרשר הזוועתי שלך... נכון אנחנו צוחקות עליך לפעמים...( טוב כל שבוע...) אבל זה מתוך אהבה... אבל עדין זה לא סיבה להתעלל בנו ככה!!!!! אוהבת המון המון, לירון-L.B.J נ.ב אניע ונוגה מתכננות הופעה עוד 4 שנים שנבוא לראות אתכם- חסר לכם שאתם מפסיקים להופיע! עכשיו יהיו 4 שנים שאנחנו לא יכולות לצאת מהארץ בגלל הצבא של שתינו אבל... ג'ון אם אתה תהיה עם השרשר והתסרוקת המגעילה הזו אני ונוגה מקימות אוהל מאבק בבית שלך! ואני בטוחה שסטפ תצטרף! וטיקו וריצ'י ודייב...ועוד 100,000,000 מעריצים!!!

veybybv

New member
שתיכן צודקות!!!

מה הוא חשב לעצמו כהוא עשה את זה?!?!?!?!?! חוץ מזה כל כך רציתי שהוא ימשיך לגדל שיער והצבע?? נורא! אה כן ושיער ארוך לבנים זה באמת סקסי.. חח..

LIRONSH100

New member
הצבע זה הצבע האמיתי שלו!!!

במקור הוא בכלל זה הצבע המקורי שלו... אז אי אפשר להגיד שזה צבע מגעיל... אה ד"א פתחי הודעה של חדשה- תכתבי מה השם של, גיל מאיפה....

veybybv

New member
אני יודעת, אבל בלונד כל כך עדיף!!!

בקשר להודעה של חדשה בפורום כבר השארתי פעם אחת אבל לא נורא: שמי קים ואני בת 16 מאזור נתניה. אני משוטטת בפורום הזה יחסית בקביעות ואני אוהבת את הלהקה מאז have a nice day מאז התחלתי להתעמק בהם יותר ולהכיר גם שנים קודמות שלהם, התעמקתי רק במוזיקה עד כניסתי לפורום ואז יצא לי להכיר גם את החיים האישיים יותר. אני משוטטת בפורום כבר כמה חודשים ובקושי כותבת (כן, כתבתי קצת..) אה, כן.. אני חברה בפורום אלביס למרות שאני לא מהבולטים שם (אלה שכותבים כל הזמן) אבל מעלה דעות ותגובות.. אני גם משוטטת בפורום איכות הסביבה ובפורום לימודים ושיעורי בית דיי הרבה אבל כמעט לא כותבת גם שם.. זהו, בערך.. כאילו זה הקטע שלי בתפוז.. למרות שיש עוד הרבה תחומי עניין ומה לספר לגביי..

m o r 1 0 2

New member
אוףף../images/Emo7.gif למה למה?....ממש לא יפה לו../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

הכי יפה לו שיער ארוך בלונדיני
תודה לירון

LIRONSH100

New member
מורי כנסי למסנ'... ו...

שאלה באמת טובה למה!!! -קים את מוזמנת להיות הרבה יותר פעילה כאן ולפרסם את הפורום ולהביא עוד אנשים לפה... -וזה בסדר לקח לי הרבה זמן עד שהעלתי את ההודעה הזו- לקח לי זמן לעקל ת זה בעצמי... - נצל"ש קטן... בנות יש היום משחק בין נבחלרת ישראל לנבחרת אנגדליה אתן מוזמנות לאודד את הנבחרת שלנו! LOEV L.B.J

LIRONSH100

New member
בנות עוד בשורות רעות...

לא רק שג'ון הסתפר באותו היום גס'י הסתפר! אפשר לראות את זה מהתמונות שהם היו לפני שלושה שבועות בונציה- ואתמולהועבר עלי סרטון שצילמו את ג'ון יושב על ספסל מדבר בטלפון ואז מגיע מכונית ורואים שג'ון פותח את הדלת קדימה אבל מחכה (ובאותו הזמן רואים את ג'סי וסטפ -ורואים שגם ג'סי הסתפר אבל ממש קצוץ!! ג'סי- לא אמרנו ששער ארוך זה יותר סקסי? אתה לא רוצה לעקוך את אבא שלך? אני רוצה שגם האב וגם הבן יארכו חזרה! הינה הקישור לקטע... http://www.youtube.com/watch?v=zL9iT4ZFEVo

למעלה