ג'ון בטלוויזיה...

LIRONSH100

New member
ג'ון בטלוויזיה...

טוב אז ככה היום יש לו יום מאוד מאוד מאוד ארוך.. בבוקר- הוא בטח יעבוד על להנחות איזה תוכנית בשם -SNL שמעתן על זה?- וביס זה ישודר בעוד כמה זמן.. (כשאני ידע אני יקליט תיהו בתוכות בזה..) ואז בלילה.. הוא יתראח לו באיזה תוכנית שהוא אף פעם לא היה.. לא ידוע עם זה רק הוא מתראיין אבל בגלל שריצ'י ביוטה אז אפשר להבין שהתשובה שכן (למרות שיש תקווה שריצ' השתחרר ולא שמענו על זה...) לתוכנית קוראים- קונאן אוברין.. מה שאומר- נוג- כשאת אצלי אנחנו נראה את התוכנית (אני יקליט השבוע את קונאן ועד יום שלישי בטוח זה כבר יגיע..) כל השאר יצטרכו להסתפק ביוטוב.. (מצטערת אבל בדיוק היום תכננו את זה שנוגה עוד פעם תבוא עלי. בעצם אתמול.. נו לפני 3 שעות משהו כזה... אה כן- אני ערה כי יש ביס סידרה שאני ממש אוהבת ב1 וחצי אז השתעממתי ונכנסתי לראות אם יש חדש וכתבו על זה בהייד פארק אז באתי לעדכן כאן כדי שאני לא ישכח.. (מחר איך שאני יתעורר- אני יפרסם את החלק השני של הפינה- ובנות באמת תגיבו לפינה...) עוד דבר זה שגם בהייד פארק יביאו קישור למקום שמציג את כל ההופעת האנפלג- הינה הקישור של זה (ולא זה לא יוטוב..) http://www.cmt.com/shows/dyn/bon-jovi-unplugged/series.jhtml תחת videos תראו שם bon jovi unplugged אז אם יש לכן עוד חדשות- תרכזו כאן.. (כן- גם שמועות כמו- דייב התחתן עם החברה שלו- כדי שכולנו נוכל לקטול את השמועה הזו.. בגלל שדייב עוד לא סידר סופית את הגירושים מאפריל..- או- השמועה שיום לפני הופעה שלהם בארה"ב - הם יופיעו בארץ.. (טוב תמיד אפשר לחלום אבל זה לא ניראה לי הגיוני במיוחד... כאלו כמה זמן זה רק טיסה מפה לארה"ב??) אוקיי אוהבת המון- L.B.J שולחת לכולכן
אה כמעט שכחתי- מישהי ראתה היום ליאור שלין?- הדוגמנית שהיתה אצלו היא כזו.. מתאמצת להראות לנו שיש יותר טיפשות מבר רפאלי? (איזה תיאור מעניין נתנתי פה אה?) אז.. LOVE YOU ו
ות

young guns 2

ביום שלישי ב18:40 בהוט פאן יש את הסרט אקדחומים צעירי. אולי ג'ון לא משחק שם אבל יש שם כמה מהשירים שג'ון כתב... כדאי ליראות

nogao10

New member
תודה!!!

שמתי לעצמי תזכורת וג'ון כן משחק שם תפקיד של פחות מדקה, אבל היי, הוא עם שיער ארוך..... זה יהיה מעניין וג'ון כתב לסרט הזה כמה שירים מעולים ממש ממש ממש!! אז רק בשביל זה ולראות בתחילת הסרט קרדיט לג'ון.... שווה הכל!!!! אל תפספסו!!

nogao10

New member
אמ......

אוקיי, רק לתקן את הטעות יש ביום שלישי בהוט אקשן ב 18:40 אקדחונים צעירים.... זה הסרט הראשון בלי ג'ון ובלי השירים שהוא כתב... נחכה להזדמנות אחרת, אבל תראו את זה אם בכוונתכם לראות את הסרט הבא ואתם רוצים להיות בעניינים, זה מה שאני אעשה, נראה לי..... ואם לא מוצא חן בעיניכם, תמיד אפשר לראות את הסרט של מל ברוקס (הגאון) שצוחק על סרטי מערבונים ובינהם אקדחונים צעירים.... קוראים לסרט אוכפים לוהטים, והוא מצחיק בטירוף!!!!!

nogao10

New member
ראיון ענק!!!!!!!!

דבר ראשון, הם דיברו על ריצ'י די הרבה, וג'ון אמר שהוא "התחיל לראיין בחורות" (לתפקיד גברת סמבורה...) ואני אומרת, אהמ!!! ריצ'ארד סטפן סמבורה! כשאתה חוזר הביתה- כמה הסברים!! הם צוחקים גם על דייב, ואומרים שתמיד השם שלו בורח לך מהראש, בשבילי זה היה טיקו פעם.... וקצת יורדים עליו, אבל בקטנה. ומשדרים קטעים מהראיון עם טרופיוף הכלב!!! אוי, זה פשוט ענק... אף פעם לא שמתי לב שכשהם מראיינים את הת'ר ריצ'י עומד מאחורה ופשוט נקרע מצחוק!! ענק ג'ון נראה טוב, לא הייתי נותנת לו יותר מ35, והוא ממש נראה מזמני דסטיניישן אניוואר... והעיקר- אומרים שריצ'י יצא מהגמילה והוא חיי די טוב..... אם הוא רק יגיע לכאן, מובטחים לו חיים טובים מאוד.... יש לי קורות חיים מצויינות!!!!!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifגמאני ראיתי עכשיו,ראיון ענק../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

איך הוא צחק על דייבXD באמת ג'ון,נראה כ"כ טוב
אהבתי את הקטע עם הכלב בזה

nogao10

New member
לחברי הוט יש היום סרט עם ג'ון

ב 22:00 הוט אקשן צוללת U 751 סרט מעולה, ג'ון משחק שם מצויין, והוא גם הכי מפורסם שלו.... מקווה שתראו, שווה את זה

m o r 1 0 2

New member
יששש,עוד שעה תודה נוגג../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

וואו,נוג אתת לא מבינה כמה שימחת אותי
תודה ענקייתתתתתת

m o r 1 0 2

New member
גאדד,הוא ירד על דייב../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

מי זה הבחור הזה,אני לא מכיר אותוXDDD

LIRONSH100

New member
מורי קונאן הוא..

קודם כל הוא אחד מהתוכניות הכי מפורסמות בעולם- המתחרה של גי לנו.. בעצם יש כאלה שאומרים שברגע שגי יפרוש אז הוא יהיה היורש שלו.. ואני רואה אותו כל יום ביס.. הוא קורע.. והוא ממש מפורסם.. (אני לא מאמינה שהוא אמר שכיעורי היא קולית.. (ואי רק עכשיו בא לי רעיון לפינה...) וואי יש שם כל כך הרבה דברים מעולים.. כל כך הרבה חומר לפינה.. טוב כבר דיברנו על זה.. לילה טוב חמודות שלי- תהנו מהסרט שאני ונוג נראה השבוע.. נשיקות (הזה של האיקונים לא עובד לי..)

m o r 1 0 2

New member
אני מכירה אותוXDD../images/Emo168.gif

לירון אני כתבתי את הציטוט שמורי קונאן אמר
הוא אמר "מיזה הבחור הזה אני לא מכיר אותו" ניראלך שאני לא מכירה את המנחה הזה??

LIRONSH100

New member
ייישששש!!

הראיון משודר היום ב00:10 התוכניות שלי לא התשנו! יששש..

LIRONSH100

New member
והינה קטע מתוך - SNL, והינה קטע מתוך - SNL

, זה היה ענק.. אתן חייבות לראות את זה.. גכמו שג'ון אמר בראיון אצל קונאן "אם אתם רוצים לחזור לשנות השמונים- תצפו בזה" יותר מזה- אני לא אומרת.. אבל אייך הוא הסכים ללבוש את הפאה הזו???? כאלו המכנס הוא תמיד לובש מכניסי עור והחולצה של סליארי היא חולצה יפה והכל אבל.. מה זה הפאה הזו??? והאמת.. הוא לא השתנה כל כך הרבה מאז... (זאת אומרת תסתכלו על הפנים- זה לא אותו הדבר?? כמו אז?? הא לא ממש השתנה אני חושבת.. נישאר אותו הג'ון בון ג'ובי ה... שלי... http://www.nbc.com/Saturday_Night_Live/video/#mea=166789

למעלה