ג'ון בון + ריצ'י סמבורה

nogao10

New member
אה..... כן.....

באמת- בלתי נשכח... קלאסי לכל אוהבי הבונג' באשר הם!!! מי שלא ראה, תקשיבו להתחלה, זה חלק מתשבץ טומי וג'ינה- היה או לא היה?? אז כאן ג'ון אומר שכן, במקומות אחרים הוא אומר שלא..... בטח דייב יודע!! אני אתקשר אליו לשאול!! חחחחחחח......

rockninja

New member
../images/Emo45.gif

אני לא חושב שהוא אומר את זה ברצינות שזה אמיתי... אחרי הכל, הוא אומר the names have been changed to protect the innocent לא נשמע ממש רציני נכון? כאילו מישהו יגיד- יא אללה ידעתי שהאלכס הזה בקושי סוגר את החודש והוא חברה שלו דפנה חיים על תפילה!! עכישו אני הולך להרוג אותם!!

nogao10

New member
חחחחחחח.....

אני כל הזמן חושבת אם הם קיימים או לא.... כלומר, זה המון טקסט בשביל ג'ון למשהו לא אמיתי, לא? מצד שני, זה בהחלט התעלומה השניה בגודלה של הלהקה... הראשונה היא- מה קרה לאלק ולמה הוא עזב?? ומי פיטר אותו בכלל?! אני ממש יכולה לדמיין את ג'ון בא לריצ'י ואומר I think we should kill those bastards!! וריצ'י מוציא גיטרה מפחידה כזאת ואומר It is about god damn time, Jon ג'ון אומר לו What could I do?? I didn't want to kill this dave 'till now!! ריצי (בהלם) Dave? ג'ון Yea, I told him that if he will betray my i will f***ing kill him ריצ' Waht has Dave done now?? Did he stole my shirt again?? 'Cause if he did, I will f***ing kill him myself חחחחחחח.... אני יכולה להמשיך ככה לנצח...נראה לי הפינה ההזויה דפקה לי את הראש ממש......

למעלה