גומרת יום

ביגבן

New member
תןדה לך נוסעת...

שלקחת אותי למחוזות התשוקה... למלא את המצבור... כל יום מחדש..... איך אפשר לעבוד ככה כשהנוסעת נועת איתי לכל מקום...

RoboCoc

New member
לגמור את היום

נוסעת חמודה למחוזות נכספים לגמור כך את היום זה אכן מדהים אולם לי זה דווקא נשמע כמו התחלה חזקה של לילה ארוך של תענוג מרטיט של ריקוד בזוג ולא ביחיד תני לידייך להוביל את לשוני את זכרותי את כל כולי בברכת לילה טוב ורטוב.

מתמסרת../images/Emo142.gif

עוצמת עיני ונעה עם המוזיקה אל מול גופו. שדי מתחכחות בחזהו,פטמותי מתעוררות למגע אצבעותיו. מניעה אגן קדימה ואחורה,נוגעת לא נוגעת באיברו הזקוף. לשונו טועמת את צווארה הארוך,מדגדגת את אוזנה ולבסוף פוגשת את לשונה. מתערבבים. גוף אל גוף לשון מול לשון ידים חוקרות מצמידות חודרות אל מבעד לחולצה. המממ....כן...לילה (ר)טוב.

ביגבן

New member
את כל כך טובה אליי המממממממממממ

בואי ניסע ביחד ...אראה לך את כל הצעצועים שלי מבטיח לך ביגי

ביגבן יקירי../images/Emo25.gif

צעצועים אמרנו? ואני הרי צעצוע שלא מתעיפים מלשחק בו. יש לי כפתור כאן וכאן..והנה..אתה רואה את זה? גם פה לוחצים..(אפשר גם טיפה לסובב),אני משמיעה קולות כשלוחצים איפה שצריך והסוללה שלי אף פעם לא נגמרת. אני מגיעה באריזת שי-עם מן סרט משי שכזה...שמתירים באצבע אחת.(לא....אני לא ניתנת להשגה בחנויות המובחרות) אדגיש ואומר אני אוהבת לשחק גם עם צעצועים אחרים.... אגב ביגבן...הניק שלך נשמע מבטיח....

ביגבן

New member
נוסעת משיית שלי../images/Emo95.gif

כמו ילד מתמכר לכפתורייך...נוגע לא נוגע..לוחץ בעדינות לבדוק האם פועל?? כמוך גם אני כמו ה"אנרג´ייזר" בטריות לא נגמרות לעולם...חושק וחשקני... לוקק ומעביר חשמל עם המעביר הקינטי שלי...שורף תאים קטנים של אושר בגופך המייחל...טורף את עורך המתוק...נושק ונושך ומלקק גם... פוער אותך לרווחה...ומשתומם מיופיו של הצעצוע חצוי השפתיים הורדרד שנגלה לעיניי....מתחבר אל ישותך לוחך את ערוותך...מגרה את הכפתור הסמוי..ה"דרך לאושר" עוברת בו...עוטף אותך בסרטי המשי...ומביט באור הנגוהות שנגלה עם חיוכך..עת קבלת את הצעצוע שלך...האביונה ותודה על ההבטחה...הניק שלך מבטיח שנמשיך ליסוע בחפשי אותך

*g99

New member
אוי אוי אוי....

זה מזכיר לי.....מממממ איזה כיף לפעמים לענג את הגוף בעצמינו... ללטף,להרגיש את הרטיבות... ממממממממ הלילה אני חושבת שאתענג לבדי,אולי אחר"כ יהיה סיבוב שני
g99...

למעלה