גומרת יום

גומרת יום../images/Emo29.gif

תשע בערב. עוד יום עבודה הסתיים לו. חוזרת הביתה מותשת,משתרעת על הספה ונרגעת לי. הרדיו מנגן ברקע שיר שקט ושלווה עוטפת אותי ופושטת באיברי. איברים אמרנו? ידי מושטת אל מתחת לחצאית המחוייטת,מלטפת את פנים ירכי הלבנות,עולה מעלה מעלה רק על מנת לפגוש דגדגן חצוף ומתעורר. הנשימה כבדה. פטמות מזדקרות להן בציפיה.אצבעותי ממשיכות ללטף,מסתובבות להן סביב סביב כשהןמפזרות את מיצי התאווה שלי לכל עבר (ואבר). אצבע סוררת נשלחת אי שם למעמקי, חודרת אט אט ולאט מגבירה את הקצב. ישבני נע בקצב מעלה ומטה לשוני מלחחת את שפתי היבשות והבשרניות כשאני מרגישה את השיא המיוחל קרב ובא עם כל תזוזה..כל חדירה של האצבע. והנה זה בא..מתפוצצת לי על עצמי,נאנחת,גונחת,נרגעת. גומרת עוד יום.

תיף גם אני גומרת ../images/Emo8.gif

סגרתי את הטלפון , הוא בדרכו אלי תיכך הוא יכנס בדלת ויעטוף את
בנשיקה רטובה הוא יריח אותי וינשום אותי ילקק את תנוכי אוזני אני נצמדת אליו בנשיקה ארוכה לשוני חוקרת כל פינה ירכיי נצמדות גם הם אני מרגישה איך הזין שלו תופח מאליו הכוס שלי נצמד בהנאה ומשפשף מתגרה.... הוי אני כבר רטובה החולצה כבר מופשלת ושדיי החצופים מתפרצים ומזמינים את שפתיו מלקק את פיטמותי המתוקות.... אויייייייייי הוא בדלת חייבת לסיים מבטיחה להמשיך אחר כך סינ דרלה החרמנית

היי נוסעת

היי נוסעת אני שמח שגם את הגעת... אני בטוח שביחד נהנה לחטוא עם דרלה... כדי שתחליטו מי למטה ומי למעלה....

נוסעת יקירתי../images/Emo39.gif

בשבילך הדלת תמיד פתוחה מסינ דרלה רגועה ומסופקת

אחרי שגמרתי חזרתי|הדגש|

להשלים את מה שהפסקתי באמצע הוא ישן בחדר השני ואני בשקט מדלגת על המקלדת אז איפה הייתי.......... אה כן החולצה מופשלת פיטמותי זקורות והיד שלו מלטפת ומגששת דרכה אל הרטוב הרטוב שלי כפתור נפרם ותחתון מורד הו... נגיעה אחת במרכז הדגדגן שלי איך שהוא מתנפח ומתמלא הלשון שלו מרפרפת על הפיטמות שלי השפתיים נסגרות עליהם ויונקות הלשון מחליקה מטה לאט לאט לתוך פנים ירכי הלוהטות מתשוקה רגל מורמת ומונחת על הכסא ואז..... הלשון המתוקה והחמה שלו חופרת מוצצת ויונקת נאנחת גונחת הכל רטוב אוי כמה חם והוא בשלו ממשיך לשתות את תאוותי שפתיים ולשון אצבעות מצטרפות לריקוד ובקצב אחיד ומדהים מובילות אותי אל השיא הרעד שמתחיל בקצות האצבעות ועולה למעלה בגלים של עונג שרק לשון חמה רטובה ומיומנת מסוגלת לגרום אני תיכף גומרת עוד אנחה קטנה עוד גל אחד של רטט זהו גמרתי וזאת רק הפעם הראשונה להערב. הולכת חזרה להתכרבל לידו במיטה מחר אספר לכם איך וכמה פעמים הוא גמר
לילה טוב
וחלומות פז סינ דרלה

אש ,,, אש ,,,

כולי מרוגשת ,,, מכן ,,, נוסעת סמויה וסינ דרלה ,,, עכשיו התעוררתי ,,, באתי ישר לכאן ,,, ופתאום שתיכן צצתן משום מקום ,,, מאיזה שהוא מקום ,,, כולי רטובה בזכות המילים שכתובות פה ,,, יושבת לי פה ,, לפני מקלחת וקוראת את תאוריכן ,,, ערומה לחלוטין,,, מתחילה לגעת בעצמי ,,, רגלי מפוסקות ,,, פיטמותי זקורות ,,, נוגעת בשדי ,,, מעסה אותן ,,, צובטת את פיטמותי ,,, מרגישה איך הדגדגן שלי מתנפח ,,, מתחילה לדחוף אצבעות לעצמי ,,, אצבע אחת בעדינות ,,, השניה ישר נדחפת ,,, ואחריה השלישית ,,, כן,,, מרגישה את כל כולי ,,, נאנחת ,,, מתפתלת ,,, הייתי רוצה את הלשון שלך פה ,,, שתמצוץ את השפתיים שלי , את הדגדגן שלי ,,, מדמיינת אותך ,,, פה לידי ,,, מתקרב(ת) אלי מלקקת את כולי ,,,, כל הלשון שלך בתוכי ,,, טועמת אותי ,,, מריחה את כל כולי ,,, ואני מתחילה ללקק את הצוואר שלך , , , מתחילה לשגע אותך , , , מי רוצה אותי ?

RoboCoc

New member
מי לא ?

אחרי תיאור מלהיב מרטיט מלא חשק ותאווה אני חושב שכולם רוצים אותך לפחות אני יודע שלו הייתי לידך על הכיסא נשענת על המסך גוהרת מעלי עולה ויורדת, גונחת ונאנחת מתאווה ותשוקה מזיון חסר מעצורים עד העונג הבא...

אם הייתי לידך ....

כן , , , הייתי גוהרת מעליך ,,, גונחת ,,, נאנקת ,,, רוצה אותך ,,, דבר איתי ,,,,תתאר לי יותר בפרוט מה אתה עושה לי

RoboCoc

New member
את ואני ...

יושב על הכסא את באה ומתיישבת עלי את רגע החדירה המענג אני מעבירים בנשיקה לוהטת ארוכה ורטובה עד עדיין ללא תזוזה רק מרגישה אותו בפנים אני יורד עם לשוני על צווארך ומשם אל שדייך ולשוני במעגליות מטריפה אני מלקק אותך עד שלבסוף אני מגיע לפטמותייך הזקורות ובנשיכה קלה מעורר אותך ואת מתחילה לנוע באיטיות מעלה ומטה קדימה ואחורה אני אוחז בישבנך נע איתו שולח אצבעותיי אל תוכך ו

מרטיט את גופי

כן ,,, יושבת עליך ,,, מזיינת אותך ,,, רוצה אותך עמוק בתוכי ,,, מרגישה אותך ,,, הזין שלך בתוכי ,,, נעה מעלה ומטה בתוכך ,,, מרגישה אותך עמוק בתוכי ,,, רוקדת עליך ,,, קופצת עליך ,,, מעלה ומטה ,,, שנינו נאנחים , , , מזיעים ,,, משתוללים ,,, אתה הופך אותי ,,, על ארבע ,,, מכין אותי ,,, מלקק את השפתיים שלי ,,, את הדגדגן שלי שולף החוצה ,,, מוצץ אותו ,, את כולו ,,, ואני מתפתלת ,,, רוצה אותך בתוכי ,,, כן ,,, כנס אלי,,,,

RoboCoc

New member
נכנס לתוכך

נכנס לתוכך מרגיש את חום גופך מרגיש את מיצי תאוותך ניגרים מזיין אותף בכוח מכניס ומוציא מכניס ומוציא עוד ועוד עמוק ועמוק עוד יותר אוחז בשערך נושך את צווארך מעסה את שדייך צובט בפטמותייך אצבעותי נכנסות גם הן וכוס הרטוב מוסיפות לך רטט ועונג שוב הופך אותך על גבך יורד אל בין רגלייך אל משולש האהבה מללק את שפתותיך התחתונות מחדיר את לשוני עמוק ועולה כלפי הדגדגן מללקו במעגליות אוחז אותו בעדינות בקפל לשוני דוחף את אצבעותיי אל הכוס על חריץ ישבנך אני מעביר ליטוף מהיר הכנה לעתיד לבוא

סינדרלה רוצה גם.........

את נוסעת סמויה שתלקק ואת מלכת האש שתנשק ואת רובו שיזיין. ואוווווווו איזה כיףףףףףףףףףףף סינ דרלה

RoboCoc

New member
גם סינדרלה ...

גם סינדרלה יכולה לקבל את מקל הקסמים שלי ובהינף יד או ליקוק לשון להצטרף אל מרכבת הזיונים ולהתהולל עימנו בשלישייה עד אשר יצלצל השעוןבחצות אבל יש לבקש את רשותה של המלכה

סינדרלה ומלכת האש

רחמנות על האנשים....חוזרים מהעבודה עייפים לקראת ערב נכנסים...למשולש הזהב שלכן ומתענגים ונהנים ומתעייפים מרוב שיפשופים... אין,אין כמוכן איזה גמירות,איזה רטיבות,איזה פיטמות... אוי,אוי,אוי, כמה עבודה יש לנו הגברים עכשיו.......

*g99

New member
אנשים,אנשים,אנשים....

מה הולך פה????????? אני חולה,נכנסת לפורום כדי לראות מה חדש ולא מסוגלת להמשיך... שתי שורות מספיקות לי בכדי לצבור אנרגיה לעוד סיבוב של סקס פרוע!!! הפכתי למכונת אש...ללא הפסקה... או או .....זה שוב מתחיל... להתראות בסיבוב הבא.......... g99...

למעלה