גומרת או לא??

liorush1992

New member
גומרת או לא??

היי אני באמת חייבת להבין את הדבר הזה. אני מתה על סקס ממש כל הזמן חרמנית ורוצה יש לי חבר שנה שאני משוגעת עליו ונמשכת אליו ואני פשוט לא מצליחה לגמור ולא מבינה למה. אם הוא יורד לי אני מצליחה להגיע לאורגזמה משוגעת וגם אם נוגעים בי או שאני נוגעת בעצמי אבל במהלך סקס אני פשוט לא מצליחה להגיע לשיא אני נהנת בטירוף אבל תמיד נשארת חרמנית אחרי וזה נורא. למה זה קורה לי ואיך אפשר לשנות את זה אם בכלל?

G מאסטר

New member
90% הצלחה כבר יש לך

זה שאת גומרת מאוראלי וממגע ואצבעות...זה כבר
אומר שהכל אצלך " עובד " כמו שצריך ובורכת באורגזמות חזקות וטובות.
עכשיו נישאר לך רק לעבוד עם מיגוון תנוחות שישלבו חיכוך בדגדגן בזמן חדירה.
תנסו כל וריאציה שעולה על דעתכם ותעזרו בספר הישן של הקאמא סוטרא לתנוחות
שהדגדגן גם מקבל עיסוי וחיכוך בזמן זיון ותוך כדי...
יש גם אפשרות שבן זוגך יחזיק רוקט פוקט על הדגדגן שלך בזמן חדירה ויעזור לך
לגמור ולהגיע לאורגזמות חזקות הרבה יותר משהכרת בעבר.

liorush1992

New member
אממ

דיברתי בעיקרון על להצליח לגמור רק מחדירה ולא דרך הדגדגן אלא מה שבחיים לא קרה לי ותהיתי אם יכול לקרות ואיך. בקשר לאנאלי בחיים לא ניסיתי אני מאוד פתוחה בסקס אבל מלחיץ אותי עניין הכאב. ואיזה תנוחות הכי מומלצות לקבלת אורגזמה מהדגדגן? ממש ממש תודה :)

avisay11

New member
שליש מהנשים בעולם מסוגלות לגמור רק מחדירה

זה לא אני... זה מחקרית
( לינק מקרי שמצאתי בדפדוף מהיר בגוגל... בטוח שיש יותר מעמיקים...)
ככה שאין לך ממה להילחץ... אין שום דבר פסול בך, ובטח שלא בדרך בה אתם עושים את זה... את כנראה נמנית על השני שליש שלא מסוגלות..

מה כן ניסיתם?

את לא מפרטת כלום על איזה תנוחות כן ניסיתם. מצד אחד אוראלי ואצבעות כן - מצד שני - תנוחות ניסיתם רק מיסיונרי???

דוגי ניסיתם? גם שם יש זויות, נמוכה, גבוהה, אפשר בעמידה. תלוי בכמה זמן לוקח לו לגמור. אולי אם היה מחזיק עוד חצי דקה היית גומרת.
וכמו שאמרה לך mynameskitt - אם תכיני קודם באוראלי - יהיה לך יותר קל לגמור מרגע החדירה.

seymore butts

New member
מה עם חדירה אנאלית?

כלומר זיון בתחת? ניסיתם? כי ישנן נשים שמסוגלות להגיע בדרך הזו לאורגזמה בעוצמות אדירות.

ואגב סקס כולל הרבה דברים, גם את זה שהוא יורד לך. אני חושב שכשכתבת "סקס" התכוונת בעצם לחדירה וגינאלית (זיון בכּוּס), הלא כן ?

קטניפ

New member
כנראה שאת צריך מגע מאוד מסוים

כדי לגמור ואין לך אותו במהלך הזיון עצמו.
את מאוננת תוך כדי הזיון? עושה שימוש בויברטור? לי, אגב, שני הדברים מאוד עוזרים לגמור

mynameisktt

New member
עצה שלי:

תעשו 69 שאת למעלה, את יורדת לו רק כדי לשמור עליו חם (זקוף וקשיח) והוא במקביל מלקק עד שאת חמה וכמעט גומרת,
שאת מרגישה שאת הולכת לגמור תסתובבי ותחדירי את הזין תוך שאת מזיינת אותו, סיכוי טוב שתוך כמה שניות את תגמרי שהוא בתוכך...

אוראלי זה לא סקס?

את מוניקה לוינסקי?

הרבה נשים לא גומרות מחדירה. זה לגמרי לגמרי בסדר.
את גומרת מאוראלי ומהאצבעות שלך ואתם יכולים לשלב את זה לפני החדירה או תוך כדי (הוא חודר אליך ואת מאוננת לעצמך) או אחרי.

סקס זה כל האינטראציה המינית בינכם וכל מה שעושה לכם טוב הוא לגיטימי.
גם אם את לא גומרת מחדירה!

כנסי

או בשפה שנייה ENTER - אומר לך משהו?

לא מבין במכאניקה של בחורות
אבל חשבת אולי לשנות מקום?
אומרים שזה משנה משהו

חופ שיה

New member
ברור שאת גומרת

רק לא מחדירה ובלבד וזה נורמאלי. לא כל הנשים מצליחות לגמור מחדירה בלבד וללא מגע ישיר/עקיף על הדגדגן. גם אני כזו.

את נשארת חרמנית לא בגלל שאת לא גומרת מחדירה. כנראה שאורך הסקס בניכם לא מצליח להרגיע את החרמנות שלך. אולי יש מקום לנסות להאריך את הסקס או את מספר האורגזמות שאת חווה בסשן סקס אחד.

הפתרון ללגמור בזמן שהוא בתוכך הוא : ללמוד לאונן על הדגדגן תוך כדי חדירה או להשתמש בצעצוע רוטט שמצליח להביא אותך לאורגזמות גם בלי חדירה לנרתיק.
אפשר לנסות ללמוד את זה גם כשהוא לא בתוכך עם הזין שלו אלא עם האצבעות שלו ואז לשלב גירוי ישיר על הדגדגן. ברגע שזה יצליח באמצעות אצבעות בנרתיק, אולי יהיה לך קל יותר לגמור כשהוא בתוכך ואת ו/או הוא מגרים את הדגדגן במקביל לחדירה.

הדרך לגמירה רצופה...

ברור שניתן, (כמעט) כל דבר בר שינוי (ועל אחת כמה וכמה בסקס).

עלייך סה"כ לעשות שני דברים:
1. להנחות את בן זוגך מה גורם לך לעונג.
2. למצוא את נוסחת האקט שתאפשר לך להגיע לגמירה (השאיפה לגמירות) המיוחלת כפי שהיית רוצה.

ממליץ גם לשלב ולגוון בסקס כל מיני אלמנטים כמו מים, מקומות מעניינים, אוכל, צעצועים, קרח, לבוש סקסי וכ"ו.
בסקס (מבחינתי) גם השמיים הם לא הגבול.

חטובון.

H180W82L18

New member
כמה עצות מניסיון

אם את רוצה להיות אקטיבית, עדיף שאת תמצאי מה "עושה לך את זה" בזווית, בקצב....
למשל כשאת מעל, את יכולה לחוש מה עובד לך, בישיבה, בשכיבה והתחככות זו בזה וכו.
לאחר שהצלחת אז הגבר יכול לשחזר את התנאים כשהוא אקטיבי.

אופציה נוספת, להתרגל לגמור שהגבר בתוכך, למשל כשהוא מאחורה (לא אנאלי) ותוך כדי כך מגע על הדגדגן (עם החדירה) לאפשר להגיע לאורגזמה. המגע יכול להיות שלך או של בן זוגך.

דרך אגב, כיווצי שרירי רצפת האגן (PC) עוזרים לאישה להגיע לאורגזמה ולגבר לעכב אותה. אבל צריך להתאמן.

יתכן מאוד שהלחץ לגמור מרחיק ממך את האורגזמה. פשוט להיות בהנאה

שתמשיכי לחוות הנאה, והרבה...

למעלה