גומרת או לא גומרת?

secretgarden

New member
גומרת או לא גומרת?

היי, אני חדשה כאן בפורום, ויש לי שאלה שעלולה להיות טיפה טפשית... אבל אני מקווה שאולי תוכלו לעזור לי. אני מקיימת יחסי מין כבר כמה שנים, נהנת מאוד במיוחד עם הפרטנר הנוכחי.. אבל פתאום שמתי לב, או ליתר דיוק, הוא שם לב, שמאוד קשה לי לגמור.. וכשהתחלתי לחשוב על זה הבנתי, שאני בכלל לא יודעת אם אני גומרת או לא. אז השאלה שלי היא , איך אני יודעת אם גמרתי...? אני לא מרגישה שאני עוצרת את עצמי אבל לפעמים זה מרגיש כאילו ... יכול להיות יותר טוב.. לא יודעת.. אני קצת מבולבלת.. אשמח לקבל קצת עזרה פה :) שנה טובה לכולם!

האורגזמה וביאת המשיח...

מצטער, אבל את לא גומרת, גבירתי... שאלו פעם רב מפורסם וגדול בתורה - לכשיבוא המשיח, איך כולם ידעו שזה אכן המשיח?... ענה הרב: כשהמשיח יהיה כאן יהיה ברור לכל אחד שזה הוא.... ממש כפי שנהיר לכל אדם שהשמש זורחת במזרח. אז, גבירתי, לכשתקבלי אורגזמה - זה יהיה ברור לך מעל לכל ספק!

dovk

New member
כמה דברים:

0. השאלה אינה טיפשית, להיפך 1. לרוב הנשים קשה לגמור, לא להתרגש 2. תתמקדי בהנאה שיש, ולא במה שאינו מושג 2. האם באוננות את גומרת? נראה שלבן זוגך איכפת ממך וזה חשוב מאוד. אחד התרגילים הבסיסיים להתקדם להנאה רבה יותר ממין זוגי היא להפסיק בשניה שנהיה לאחד מבני הזוג פחות נעים (מה שאומר שאם לא גמרת והוא מנסה ומנסה ולא נעים לך פיזית, אבל לא נעים לך לעצור אותו... כדאי לקבוע מראש שאת כן תעשי זאת. (מהמעט שלמדי מיועצת מינית, אני לא בעל מקצוע בתחום, רק ככה לומד)

נשמע שאת לא גומרת....

אני יכולה לומר לך עליי. כשאני גומרת אני שופכת. גל של חום ומיצים יוצא ממני. הרגליים מתנתקות הכוס מתכווץ. זה לא תמיד קשור ללעצור את עצמך. זה קשור לנקודות שמגורות אצלך, לדרך שלך להביא את עצמך לאורגזמה. ממליצה לך לשאול בפורומים יותר פעילים. לא יודעת למה אבל אין תזוזה פה בפורום למרות שיש לו פוטנציאל אדיר.

g a l i7

New member
../images/Emo141.gifלא ציינת בת כמה את

אבל אני משערת שאת בסביבות העשרה. ככל שהשנים חולפות אנחנו הנשים לומדות המון על גופינו, על מיניותינו, על המקומות והנקודות שגורמים לנו ליתר ריגוש מיני וכך גם יודעות כיצד להגיע לאורגזמות. אני כמעט בטוחה שאם היית גומרת היית יודעת שזה זה, כי זה לא דומה לשום דבר אחר שקורה במהלך הסקס. רוב הנשים גומרות מגירוי הדגדגן ולא מחדירה וגינאלית בכלל. יש מצב, שאת מצפה מהחדירה לגרום לאורגזמה, ולא ניסית דברים פשוטים יותר, כי לא ידעת שדווקא הם מה שיביאו לך לחוש אורגזמה. זה יכול להיות ע"י חיכוך הדגדגן באיבר מין הגברי אפילו עם בגדים (אצלי יש פעמים שזה קורה לי), יכול להיות גם ע"י החדרת אצבעות של הבן זוג לנרתיק ו/או מגע ושפשוף הדגדגן. האורגזמה עצמה מלווה בתחושות של כיווצים ורעידות באיזור הנרתיק ואף בכל הגוף למספר שניות, ולכן סביר להניח שלא יצא לך לחוות זאת עדיין. גולשת כאן כתבה לך שהיא משפריצה מנרתיקה נוזלים בשעת האורגמה, אבל חשוב שתדעי, שזה לא קורה לרוב המכריע של הנשים, ולכן הייתי ממליצה בחום לא לצפות למשהו בסגנון. אני מעולם לא השפרצתי שום נוזל בצורת זרם של ברז מים והרבה מין הסיפורים הללו הם בגדר סיפורים מצוצים מהאצבע. מאחלת לך שתחווי אורגמה בקרוב.

למעלה