גומרות כל הלילה....

גומרות כל הלילה....

טוב אז הייתי בטוח שמטרד הכלבים שבר שיא עם הנביחות שלהם בלילות
אבל אתמול לתדהמתי לא נירדמתי מסיבות אחרות
בשעה 1 וחצי בלילה נכנסתי למיטתי שמח וטוב לבב
בעודי מחפש לצלול ללוסיד דרים פתאום קול עולה מן המדבר להפר את השלווה
גניחות של עלמת חן בוקעות מבעד לחלוני
אינסטינקט ראשוני שלי היה לקום ולהקשיב מאיפה זה מגיע (זה אינסטינקט גברי)
לאחר 2-3 דקות הבנתי שזה בכלל לא משנה מאיפה זה מגיע, זה לא מאצלי וזה מה שגרוע פה !

טוב, מאון לאון הגברת גמרה לאחר 10 דקות פלוס מינוס
ואני שוב מנסה לחזור לדיפ סליפ שלי

ולפתע , בחורה אחרת גומרת לה

וזו לא ההפתעה הכי גדולה, כי אתמול בלילה שמעתי לפחות 3-4 אורגזמות של נשים שונות
הפסקתי לקום כבר אחרי הראשונה, אבל להרדם שמישהי גונחת ככה ברחובות זה תרגיל לא פשוט בכלל !
יוגב ואני לא הפסקנו להתווכח עד 3 לפנות בוקר !

ושאלה לבנות
אתן חושבות שהנשים האלו ידעו ואף רוצות שכולן ישמעו אותן
או שפשוט לא שמים לב ?

יש לי שכנה כזו

תשמע היא נותנת סשן של פעם בשבוע.. אבל הפעם הזו..
יא ראב מה זה הדבר הזה?
היא לא יודעת שהחניון הרב קומתי גורם להד.. אין שכן שיכול לפספס את זה.
או שהיא לא יודעת ששומעים אותה או שזה חזק ממנה ואני בטוחה שזה לא בחור ישראלי נותן שם את העבודה.

ודרך אגב, עובדה ידועה היא

שרק *מיעוט* של הנשים, מסוגלות לגמור מחדירה, מה שרק מעלה את האפשרות שהיה מדובר בירידה.

אותי תמיד הפחידה המחשבה

שיש סיכוי של 70% (!!) שהבחורה הבאה שאצא איתה לא תגמור מחדירה. אצלי בראש זה ישר מתקשר לכך שהבחורה בטח לא תתלהב ממשגל...

משום מה, פרט למקרה אחד, יצא לי תמיד על הצד הטוב של הסטטיסטיקה.

אבל יכול להיות שהחשיבה שלי לא נכונה בנושא הזה. גבר למשל יכול לשגול במשך שעה שלמה, וכל הזמן הזה הוא נהנה בטירוף, ובסוף הוא גם גומר... אבל רוב ההנאה התקבלה בזמן השעה של המשגל, ולא בחמש שניות של הגמירה... אז אולי אורגזמה לא קובעת הנאה ממשגל ?... מצד שני, אם גברים לא היו גומרים בכלל ממשגל (כמו 70% מהנשים), האם הם עדיין היו נהנים מהמשגל? האם יכול להיות שההנאה במשך השעה השלמה, היא רק כי בסוף הם יודעים שהם יגמרו? אני אישית לא מרגיש ככה, אבל קשה לחשוב על זה בצורה אובייקטיבית...

טוב, אחרי מחשבה נוספת...

אם לא הייתי גומר ממשגל, עדיין הייתי רוצה את זה, כי אני כן מקבל הנאה גם בלי הגמירה, אבל ללא ספק הייתי פחות רוצה את זה מעכשיו. כלומר, אני מניח שכן הייתי רוצה סקס באותה המידה, אך לא משגל, אלא להתרכז בדברים אחרים.

Anna begins cc

New member
קודם כל,

בוא נפסיק עם המילה "משגל". מה רע בסקס?

שנית,
אני לא יכולה להעיד על כל הבנות אבל מבחינתי מה שהופך סקס לטוב או רע זה לא אם גמרתי או לא.
כמו שאמרת- אני נהנית יותר מהשעה של הסקס מאשר מהשניות של הגמירה. לא שאורגזמה זה דבר רע, זה פשוט לא בהכרח המהות, מבחינתי.
זה בדיוק כמו שאני לא אוכלת רק כדי להרגיש שבעה, אני רוצה להנות מכל ביס. להרגיש את הטעם. התוצאה הסופית נחמדה, אבל לא רק בגללה אני אוכלת.

מבחינתי סקס

זה כל מה שקשור ליחסי מין. בעוד משגל זה רק האקט של החדירה לאיבר המין הנשי. ולכן לא הייתה לי ברירה אלא לנסח כמו שניסחתי. לשם הדיוק.

האם את משוכנעת

שקיבלת פעם ירידה טובה? אבל אני מתכוון ממש *ממש* טובה, בלי להתקמצן על זמן או סבלנות. אם כן, אז ניצחת ואת צודקת, אך אם לא, עוד צפויה לך הפתעה...

פעם?

חחח מה נראה לך?

זה לא שזו לא הנאה מטורפת..
אבל אין מה להשוות בכלל!!!
אנסה להשוות את זה לאוכל.. נגיד אתה גווע ברעב.
טאפאס קטן וטעים או סטייק עסיסי?
במקרה שלי אפשר גם וגם, דאבל מינינג

יש כאלו

שיותר אוהבות לגנוח חזק מאשר הנאה ,יש גבול בגניחה גם לא צריך שכל השכנים ישמעו:)
עדיף גניחות בקול נמוך מאשר גניחות של צרחות אני ישר משתיק עם פליק קסום:)

אל תהיי

בטוחה אולי זה ויברטור או מיכשור מולטי אורגזמות שרכשה ,בדרך כלל אלו שגונחות חזק מושכות את הגבר לגנוח בחוזקה:)

mri10

New member
עכשיו כדי לאזן...

תן איזה דבר תורה.

תאמין לי,יוגב יקבל את זה בהבנה.

למעלה