גומבר על הבוקר

מנחם54

New member
גומבר על הבוקר

שלום לכולם.
לאחר תקופה ארוכה שלא כתבתי בפורום אני שמח לחזור ולדווח.
השנה האחרונה לא היתה טובה מבחינת התפיסות.
בחודשים יולי ואוגוסט שבהם הייתי חוגג על הגומברים של בת גלים, לא תפסתי כלום חוץ מבייבי אינטיאס קטנטן אולי 400 גרם
וחניתן אחד.
הגומברים נעלמו. החלטתי שאני נשאר בבת גלים אבל משנה מקום, לפני מספר ימים עליתי לאחד משוברי הגלים וקבלתי מספר תקיפות.
הבוקר יצאתי מוקדם ועוד לפני שהשמש זרחה מגיעה התקיפה המיוחלת והבחור מתחיל להלחם.
הבעיה בדיג משוברי גלים היא כמובן ההרמה של הדג למעלה וגומבר ידוע בנטיה להשתחרר. כמו שאני מוציא אותו מהמים ומניף אותו עם החכה למעלה הוא משתחרר ונופל בין הבולדרים של השובר. הייתי בטוח שחזר למים אבל מסתבר שלא, אני שומע אותו מנתר על הסלעים מתחתי. בצלילה מהירה אני נכנס למנהרה בין הסלעים ורואה אותו שוכב למטה, מגיע תופס אותו ביד והוא מחליק לי ונופל עוד יותר עמוק. הייתי בטוח שזהו , חזר למים אבל מסתבר שטעיתי. ממשיך לזחול ומוצא אותו שוב, מרים אותו בעזרת מטלית וחובט את הראש שלו בסלע על מנת להרגיע.
דג ראשון לעונה .

pitam15

New member

על הדג, וגם ועל התושייה שגילית בהבאתו אליך.

alonps

New member
מנחם, ברוך השב!

יופי של גומבר לבוקר.
כבוד על הנחישות להשגת הדג.
המשך תפיסות מוצלח.

מנחם54

New member
המשך הסאגה מאתמול.

מגיע לנקודה בשעה 5 בבוקר ומתחיל מיד.
כמו בעבר, השיטה בה אני עובד היא WTD והדמוי היום הוא רכש חדש, HEDDON RUTTLIN SPOOK אורכו 11 ס"מ
ושוקל 18 גרם. שני דברים מייחדים אותו, בדרך כלל הספוק הוא דמוי שקט ובנוכחי יש רעשן כפי שהשם מעיד עליו והוא מצוייד בזוג קרסים
שהם למעשה חצי סירקל מתוצרת VMC. מצורף צילום.
קצת לפני השעה שש בבוקר אני מקבל את הפצצה,מיד מבין שני דברים. בצד השני של החוט יש משהו מכובד וכנראה שזה לא גומבר.
מתחילה האבקות שנמשכת כרבע שעה כשהכל נגדי. אני לבדי, הסלעים חלקים באופן מפחיד ואני נמנע מלרוץ עליהם והדג מוציא חוט ומושך לכוונים שונים .
אני מחליט שאם אני רוצה להוציא אותו אני חייב לעייף אותו ואני פשוט מחזיק את החכה ונותן לו לרוץ לאן שהוא רוצה.
בכל פעם שנדמה לי שהוא נח אני מגלגל קצת חוט עד שהוא מגיע למרגלות השובר, אני מחפש מקום קצת יותר נגיש, תופש איזה צופה שעומד בצד ומבקש שיחזיק
לי את החכה, יורד למטה ותופס את הדג שכבר שוכב על הצד.והנצחון ביד (-:

99poza

New member
שאפווווו

עד היום יצא לי לראות כמה דייגים שמוציאים את הטרכון של הקילו וחצי + האלה וכלם נתפסו על כלבים כאלה ואחרים... חוץ מ1 שראיתי על ניקל...
באמת נקודה למחשבה...
סחתיין...
נפלתי לפני שבוע על לברק (800 גרם) וחמישי האחרון על מליטהמכובדת מאוד במרינה כאשר 4 דייגים סביבי הוציאו רק טרכונים חמורים....

shragam

New member
סחטיין מנחם על הטרחון המכובד שהפתיע

כמו שאלון רשם, כל דו"ח, כבודו במקומו מונח

nirliv

New member
איזה יופי...

טוב לראות שחזרת לעניינים.
מקווה ליציאה משותפת בקרוב.

reef108

New member
דמוי ??