גומברים ולברקים

לוקוס5

New member
גומברים ולברקים

חבריידייגים שלום לכם!!!
האם יש דייג גומברים או לברקים ??
אם כן באיזו שעות ואיפה כדאי לדוג אני באזור פתח תקוה לא איכפת לי להגיע ליעד הכי טובה
תןדה!!!

מ רמי ר

New member
חמוד אתה

נראה לך שאם היינו יודעים בדיוק איפה יש לברקים וגומברים ומתי הם מגיעים , היינו יושבים מול המחשב באינטרנט ועונים לך או פשוט עוזבים הכל ורצים לשם , אלו שאלות למי שקורא קצת בפורום הזה כדאי שיחלפו מהעולם

בכל אופן תלקט מידע כדי להגיע לתוצאות טובות יותר ויש כאן הרבה מידע , אחד נושא השעות ברור לכולם זריחה שקיעה עדיפות , מיקום הכל כתוב בחר נקודה ותנסה אותה תגיע תשאל דייגים אם הם הוציאו לאחרונה או תראה מה הם מחפשים

מעבר לכך רק השבוע נתנו פה מידע למכביר פוזה 99 כתב שבבריכה של חברת חשמל יש מלא טרולוסים ודניסים , אני יכול להגיד לך שזה נכון ולא רק שם אלא בכל האיזור , כנ"ל יש שם מלא שפיצים קרוב לחוף

כפיר כתב לך שבאותו איזור יש מלא בורים גדולים ביום ובלילה , וכך הלאה בהצלחה

לוקוס5

New member
ואתה מותק

אני מתרוצץ הרבה בים ותאמין לי אני לא יושב מול המחשב ומחכה שאנשים יתפסו.אז לכן שאלתי אם מישהו מיכם או שיש עונה של לברקים או גומברים שכן תפסו...
זה כל הסיפור... קשה לכם לענות תגובות?

מ רמי ר

New member
ראשית לא הייתי מגדיר אותי מותק

בשום קנה מידה תאמין לי

אבל עדיין אני עניתי לך ברצינות ובנימוס ובאמת מתוך רצון טוב שהדרך היחידה להוציא דגים בזרזור

היא לפקוד מספר חופים מזחים טובים אם בגוש דן או בדרום , בצפון מעולם לא הייתי בדייג

מידי פעם זריחה ושקיעה , ללמוד את מבנה החוף המזח סוג הדגים שמגיעים ואופן הזרזור והדמויים העדיפים

כל זה יביא לך תוצאות טובות

לגבי העונות העדיפות זה פשוט יש זאת במאמר של מאמון חלק ב', אגב גיליתי שלברקים וגומברים יוצאים כל השנה רק באזורים שונים

כרגע העונה הם של פלמידות וברקדות

למעלה