גול עצמי

אא ניר

New member
פשוט ולא מסובך

לא לשלוח את הילדים לצבא. חחח, זה מגוכך. את משלם על סכנת החיים של הבן שלך.

מפוקסת

New member
../images/Emo221.gif

מקור חיוב הורים במזונות ילדיהם

ילדיהם הקטינים קבוע בסעיף 3 לחוק לתיקון דיני משפחה (מזונות) התשי"ט - 1959 ולפיו החיוב הוא עלפי הדיון האישי. והדין האישי שחל על אב יהודי עוסק במשפט העברי שקובע את החיוב והקפו. כל עוד הולכים לפי הדין האישי אז החיוב הוא כמו שהוא כיום.

d a n i e l s 5

New member
אתה יודע מהו הגול העצמי...

הגול העצמי....כשאתם מבכלל מנהלים את הויכוח הזה. הגול העצמי שאתם נשענים על החוק ומקוים שהחוק ישפר/ינהל/יארגן לכם את כלכלת הילדים שלכם.....ולא קשור לגיל. הגול העצמי....שאתה מצפה מהמדינה שתשלם לילד שלך את התמורה בעד האגרה ,במקומך. הגול העצמי הוא שאתה ואחרים לא מצליחים לראות רק את טובת הילד , אלא כל הזמן עומדת מול עינכם "האשה הסחטנית". הצעה בשבילך ....תן את המזונות ישירות לילד אם זה יעשה לך טוב, תן לו את כל ה-2000 ש"ח (האמת אין לי מוזג כמה משלמים ) ושיעשה בהם מה שהוא רוצה . ובמידה והוא יחליט לעבור לגור אצלך...תזכור שה-2000 ש"ח למחייתו שלו בלבד הן אותן 2000 ש"ח ולא ירד מזה גרוש אחד, שהרי זה רק לטובתו ובשבילו. או שנראה אותך אומר לילד שלך (יענו חינוך) תקבל את ה-2000 ש"ח ורק שתדע שאני חושב שאתה צריך להעביר לאמא חלק מהסכום שהרי יש עלויות עליך בחיים המשותפים שלכם. אהה , איך זה?

d a n i e l s 5

New member
ולצורך גילו נאות....

אני לא מקבלת מזונות....כי אני חושבת שזה לא נכון, ואין בזה הגיון. יש שני בתים, כל אחד מכלכל את הבית שלו, על כל נגזרותיו. בכל הקשור לילדים, החלוקה היא שווה חצי חצי. מתוך מחשבה שהיינו ונישאר אבא ואמא לכל החיים . ככה זה היה כשהיינו נשואים, וכך זה נשאר כשנפרדנו. שווה בשווה.

ערסlight

New member
לא הבנתי את הטענה

לגבי קטינים, אני רק מבקש שוויון בפני החוק. [ולא מה שמקובל]. בהיגיון של היום... אפילו שרי הריסון יכולה לקבל מזונות... אם תטרח. לגבי חיילים... צריך לקרא את המכלול כולל השירשור של העיתונאית אורית 30 שהייתה המנוע של כל זה.

d a n i e l s 5

New member
הטענה היא....

שלא צריך להגן את זה בחוק ולו רק בכדי לא לתת גושפנקא לכל אלה שיפסיקו לתמוך בילד שלהם ב"שם החוק". בדיוק כמו אלה שלא מוכנים להיפגש עם הילד שלהם בימים שלא נקבעו בחוק קרי הסדרי ראייה. ובמשפט אחד...שחבל שהחוק או האין חוק מוביל אותנו בהתנהלות מול ילדנו.

avihuav

New member
ערסי ביום שהמדינה

ואנחנו כגרושים והנשים כגרושות נשים את הבעיות הפרטיות שלנו בצד ונחשוב בגדול איך אנו משוים את זכויותינו מלכתחילה, וזה מתבטא גם בשויון של האישה אשר בחלקו פגום בחוק, אז תוכל לבוא ולזעוק על אפליה. כי זה לא יעזור לך. כי יש אפליה לפה ולפה. בזמנו כתבתי על כך בפורום, שתקראו את השרשור והתגובות, תראה גם את התשובות של הרבה נשים שענו פה, רק הן שחכו מה הן כתבו שם, ולגופו של ענין לא חושב שאני או אתה לא נמשיך לתמוך בילדינו גם אחרי גיל 18 בין אם זה לפי החוק או לא. ויותר מכך היה לי "העונג" אפילו לתבוע את גרושתי ואת בני הגדול בזמנו על "בן מורד" <מקוה שהינך יודע מהו המושג הנ"ל>, לא עשיתי זאת שילמתי את כספי המזונות באופן שוטף ורגיל, לא מצטער על כך ולו לרגע, ויכול לומר תודה לאישה שמנעה ממני לעשות זאת היום.

אא ניר

New member
יאללה ביי. הולך לדוג.

סופי, חני, אריק, הייתם לי לעונג. נתראה מאוחר יותר.

שלי 9

New member
../images/Emo207.gif ,כפיות טובה של כמה מהכותבים

באה עו"ד ,על חשבון זמנה הפנוי, ולגמרי בהתנדבות.. כל יום א' קוראת את שאלות הגולשים ועונה באדיבות,במסירות ,ואם יורשה לי במקצועיות.. ומה היא מקבלת בתמורה?? לא חלילה הכרת תודה..מה פתאום..היא מקבלת; הכפשות בוטות, התקפות משולחות רסן, ביטויי זלזול והערות סקסיסטיות ושובניסטיות. חוסר פרגון, זה אנדרסטייטמנט למה שמתחולל כאן, פשוט עצוב,.

למעלה