גול עצמי

וודאי שלא ../images/Emo141.gif

אבל זאת הבחירה שלי, ואני לא חושב שצריך לכפות אותה על אחרים. (יש דברים שהזמן לא מרפא).

cookie13

New member
מקור הבעיה קבור עוד יותר עמוק.

ואפשר לזרוק אותו לכל מיני כיוונים. למה אני, כאישה, לא יכולה להרוויח בכבוד, משכורת שמספיקה לחיות ולפרנס את ילדיי בלי העזרה של האבא? למה מעסיק לא מסוגל להתמודד עם "משרת אם"?? יודעת...יודעת שזה בכלל לא קשור. אבל לתלות במזונות יש מיליוני צדדים. לגבי שכר גבוה יותר לחיילים גם נוכל לדסכס על זה כאן יובלות ושום דבר לא ייקרה. (ולא בגלל שאני פסימית) (ונשאיר לשניה בצד את העובדה שחלק לא מבוטל של החיילים (דור מפונק שכזה) רק מחכה לשכר כדי לקנות ג'ינס דיזל דנדש וזין לעזור לאמא בבית עם ההוצאות למה חיילים לא מקבלים מילגות באוניברסיטאות ועולים חדשים כן?? (אומרת את זה בתור עולה שכן קבלה את העזרה בזמן שהייתי בטוחה שמי שמשרת מקבל גם) למה? למה? למה?? כל כך הרבה תלונות... כל כך הרבה שאלות... כל כך הרבה דברים רקובים ביסודות. התרומה הקטנה שלי כאמא, כאישה ובעיקר כבן אדם - היה לוותר, ולסכם על סכום מינימאלי של מזונות, שבעיקר משלם על החינוך של הקטנה, אבל העיקר שהוא ייחיה במינימום כבוד ושלילדה יהיה בית להגיע אליו ולחיות בכייף. אז נכון שהמחיר אולי טיפה כבד, קורעת את התחת בעבודה כדי להרוויח גרוש אחד או שניים יותר, אבל שקטה שהיא גודלת עם אבא לא מתוסכל, שחי תחת לחץ על איך לשרוד את היום יום, ושמה שהוא נותן לה מעבר לכסף, שווה הרבה הרבה יותר מכל הוראת קבע שנכנסת לחשבון כל ראשון לחודש. אז אולי אני מקללת לפעמים, ומתלוננת שהחיים טיפה יותר קשים ממה שציפיתי, אבל בסוף היום, ישנה די בשקט.

galia1962

New member
ברור שהמזונות צריכים להתאים להכנסת

האב ושעדיף לקבל פחות אבל הילדים נהנים מאב שמתקיים בכבוד על זה אין לי ויכוח ולא מבינה את הזוגות שמתנצחים במשך שנים, זוהי מלחמה מכוערת ואיומה שכולם, מלבד עורכי הדין יוצאים ממנה מופסדים..

ילוטייל

New member
../images/Emo13.gif גם העוד"ים מופסדים.

כסף אולי מקבלים. אבל איזה שם יוצא למקצוע גם בגלל זה. אחת מהסיבות מדוע רבים שאני מכיר מסרבים להכנס לנישה הזו בכלל.

אא ניר

New member
שטויות במיץ עגבניות

{מתייחס לפיסקה הראשונה שלך} לא מגיע לך אפילו עשירית ממה שאת מרוויחה {על פי ההגיון של דיני המשפחה} לא מגיע לך בכלל מקום עבודה. ואני אסביר : על פי דיני המשפחה, רק הגבר אחראי למזונות ילדיו. בין אם בחיים משותפים כזוג נשוי, ובין אם כהורים בנפרד. זה המצב החוקי. האשה {על פי החוק} פרפרית. רק הגבר נושא בעול הכלכלי של גידול הילדים {על כן, כמעט אף פעם האישה לא משלמת מזונות} אי לכך, על פי ההגיון של המצב החוקי, כדאי שקודם כל כל הגברים יועסקו במישרות הפנויות והנחשבות {אחרת איך נדאג לילדים ?}, והעצמות יזרקו לנשים. האם אני באופן אישי מסכים ? לא ולא ! אך זהו ההגיון המצב החוקי.

m a y a 69

New member
ניר מה שכתבת כאן זה פשוט שטויות

אני לא מבינה איך אתה מפרש את החוק ככה. אם זה היה כך אז דמי זונות כוללים מדור לא היו 1500 ש"ח בחודש, אלא אם כן אתה מאמין שזה באמת הסכום שנחוץ לגדל ילד (אולי לגדל ילד באוהל ברהט) דרך אגב אחרי שחודשיים לא נכנסתי לכאן נמחד לראות שהפורום תוסס

אא ניר

New member
ברוכה השבה {ברוכה השווה}

אין פירוש אחר לחוק מלבד זה שהבאתי. מסכים שזה דבילי.

m a y a 69

New member
ברוך הנמצא

מוכנה לאמץ את הפירוש שלך ולטייל לי כל היום כל יום בלי דאגות (=פרפרית)..

m a y a 69

New member
קראתי

מזונות קטין3א. (א) אביו ואמו של קטין חייבים במזונותיו. (ב) בלי להתחשב בעובדה בידי מי מוחזק קטין יחולו המזונות על הוריו בשיעור יחסי להכנסותיהם מכל מקור שהוא. ---------------------------------- מאיפה פה הבנת בדיוק שלפי החוק המזונות חלים רק על האב?

אא ניר

New member
החוק מסובך.

תשאלי כאן, ותראי שאני צודק. {יש סעיף שמבטל את סעיף 3 א קטן, הוא הדין האישי.}

אני מעריך אותך על זה ../images/Emo140.gif

ואני חושב שגם בתך תעריך אותך על זה יום אחד.

אא ניר

New member
ערס, את מכיר את מאבק האבות

הגרושים באנגליה ? {נגיד שלא} שם האבות הגרושים, וגם באוסטרליה, פתחו במאבק אדיר לקראת השוואת הזכויות והחובות של ההורים הגרושים. אין חודש שהעיתונות לא מקדישה להם את עמוד השער. אין חודש בלי דיון בפרלמנט הבריטי בעיניין. לא ירחק היום {זה ברור} וגם אנחנו נרים קול צעקה. לא ירחק היום והאפליה הקשה הזו, במקום הכואב ביותר תיפסק. לא ירחק היום שבו החוק, השופטים, הרחוב, ותיקשורת יראו בהורים שווי זכויות ושווה חובות. עלי, אח שלי. עלי !

למעלה