וואלה ! במקרה....
גלשתי לחפש מתכון של לאנגוש והנה מה שהעלתי בחכתי : בשלי 4-3 תפו``א בינוניים בקליפתם.קלפי ומיד מעכי לפירה.צנני.ערבבי חצי כוס חלב חם עם 15 גרם שמרים וחצי כפית סוכר.הניחי ל-10 דקות.לושי בצק מהפירה+1.5 כוסות קמח+חצי כפית מלח+תערובת השמרים.את הקמח יש להוסיף בכמויות קטנות.לושי היטב.כסי במגבת למשך כשעה במקום חמים-עד הכפלת הנפח.רדדי (על משטח מקומח) לנקניק בקוטר כ-3 ס``מ.חתכי לפרוסות בעובי כ-1 ס``מ.דקרי כל פרוסה (כדי למנוע בועות בעת הטיגון).המיסי שומן חזיר (lard בלע``ז)או חמאה עם שמן בגובה כחצי ס``מ.טגני עד הזהבה.מרחי בשן שום חתוכה,בזקי פפריקה ומלח וצ`לחי לי לטעימה. בתיאבון.