גולש עם צדיקים .

natyh

New member
גולש עם צדיקים .

יום שני 16 בדצמבר 13 העברה מתחנה מרכזית חיפה לקחה אותי אל קרוב לאתר , שני צדיקים הסבירו לי איך להגיע והשאר היסטוריה .

natyh

New member
הדרך לאתר היתה מלאה בשלג .

בערך קצת יותר מהרגיל ....באתרים אחרים..מה שהדגיש את קדושת המקום ...

natyh

New member
חציתי מתחנה מרכזית לכיוון בניני האומה .

בצבא עברתי בדרך הזו אינספור פעמים אך אז הייתי חמוש ברוס"ר ולא ...בסקי ...

natyh

New member
עפיפונים יש טרפז יש סקי יש

נשאר לנעול מגפיים להתחבר לסקי והדרך לשמיים קצרה
.

natyh

New member
הכיתוב בשלטים כפי שצריך להיות בכל אתר סקי

מתוקן הוא בשפת הקודש , השתמשתי יותר בכביש מאשר במדרכה מאחר ואני רכב כבד למדי ...

או לפחות עמוס במידה המאפשרת תנועה על הכביש .

natyh

New member
החלטתי לדלג על אתר אגריפס ומחנה יהודה ...

יהעיר העתיקה אליהם ואל הכותל עוד אגיע מאוחר יותר במהלך עונת הסקי הארוכה שנפתחה השנה , ובתקוה ליותר רוח באזורי נבי סמואל וארמון הנציב .

היום בשל העדר הרוח החלטתי להתרכז בגלישת חימום וטורינג הכנה לפתיחת העונה ובחינם .

natyh

New member
שיא הגובה באתר

אינו שיא הגובה בירושלים וגם לא המסלול התלול ביותר :
למתקדמים מומלץ להמשיך לנבי סמואל 900 או הר אדר 890 , חובבי האוף פיסט יאהבו יותר את הקסטל עין כרם או מבשרת :
אך את העמך צדיקים לא תוכלו לפגוש במקום אחר , ויש הטוענים כי הבובות הכי יפות נבנו בידי צדיקים בגן סאקר .

שמחת ענים זו שמחה גדולה אף פעם לא התרגשתי כך משלג או מהחלקה באיזה אתר סקי אחר , במיוחד שהשמחה היתה שמחה פשוטה לא קשורה לדבר או לציוד , פשוט החלקה בשלג בצורה הפשוטה ביותר השלג בא ליורשליים .

.

matar

New member
אתה שוכח שזה ירושלים, פשוט עמדו בכניסה

עם קופת צדקה וביקשו תרומה

natyh

New member
כל יורשליים צדיקים

לא גנבים כמו בחרמון בשיתוף בהסכמה ובהעלמת עין של המדינה , בירושליים אין תשלום בכניסה למרות ואולי בגלל שאין מחיר לכניסה , צדיקים כבר אמרנו
? .

natyh

New member
הענק הוא היושב במרומים .

ששלח כמות כזו של שלג ליורשליים , אנחנו רק השליחים
.

natyh

New member
בודאי

והקרדיט לטלית על הרעיון שלה לעלות ליורשליים, אני רק המבצע, ביום ראשון לא הצלחתי בגלל מחלה גם בשני בקושי הגעתי שרידי המחלה ,אבל פעם במאה שנה לדבר כזה לא לעלות ...?
ללא ספק התחזקתי מהביקור הזה כמו בכל ביקור קודם פעמיים בשנה לפחות שלא לדבר על כך שנולדתי ביורשליים ..., בצבא כל שבוע עברתי מתחנה מרכזית לבניני האומה ,שנת 77 ביום חמישי 17 בפברואר עשו לנו מסדר בשלג בבית אל , ירדו עשרה ס"מ לפחות, מי האמין אז שאי פעם אעבור במסלול הזה שוב חמוש בסקי ולא ברוס"ר ...

אהה מרסלו יש דברים שאתה לא יודע ...
.

marceloros

Member
מנהל
הבטחתי לי לפתח את הנושא

מוזמן להיפגש פעם ואשמח לשמוע.
בשלג של 79 היית?
הייתי חדש במרכז קליטה גילה, שלג לא ידעתי להגיד בעברית...

למעלה