גולש מתחיל

גולש מתחיל

מה כדאי- חרבות נשלפות או רגילות? כמה עולה לתקן חרבות רגילות שנשברו ומה היתרונות ברגילות או בנשלפות?

לדעתי קח חרבות רגילות

וגם עם יש לך חרבות נישלפות ואם אתה שובר אחת מהם אז טיפול יותר יקר מחרב רגילה נראה לי זאת דעתי

עדיף נשלפות

חרבות נשלפות זה טוב יותר כי כשאחת נגיד נשברת אז אתה יכול להחליף אותה והטיפול לא ארוך וממושך וגם הרבה יותר זול כי לא צריך להחליף את כל האזור אלא רק להוציא את החרב השבורה ולהכניס תחדשה בלי לתקן את הפיצוץ/סדק/ג'יפה... או נגיד כשהחרבות מתבלות אחרי כמה זמן אז הרבה יותר נוח להחליף אותן כשהן נשלפות... בהצלחה ;)

אין הבדל גדול ממש

בעיקרון החרבות הקבועות הם יותר טובות לגלישה. החרבות הנשלפות הן למטרות נסיעות וכו'. אם אתה לא מתכנן טיול בזמן הקרוב קח קבועות

אבל...

חבל אחרי שהן מתבלות זה סתם מלא כסף להחליף... ודוגרי במים אין כזה הרבה הבדל ככה שעדיף לו משהו לעתיד שיצא יותר זול...

ברגע שהחרבות יתבלו

גם הגלשן יהיה הרוס לגמרי והוא כבר יצטרך להחליף גלשן. בעיקרון אתה צריך לקחת את הדבר שיותר משתלם לך כלכלית, שהו החרבות הקבועות.

לאו דווקא

אם הוא מתחיל אז בהתחלה גולשים ברידודים למטה... ואז החרבות הרבה פעמים נתקעות בחול ומתבלות...

Bik101

New member
יש המון הבדל בין סוגי חרבות

קח איתך שני סטים של חרבות לים תגלוש קצת על הg3000 הרגילות ותחליף ותרגיש הבדל עצום בדגמים מסוימים של חרבות זה משנה את כל הגלשן אני אישית בדקתי שלוש דגמים של חרבות ובסוף נשארתי עם ה g3000 שבאות בתור החרב הבסיסית

לי הם לא ואני בת

אני לקחתי נשלפות כי אני מתחננת טיול וגם כי זה חוסך כסף אחי

פרויד היה אומר על זה משהו

בבקשה תקחו אותי לטיול אני אהיה נורא נחמדה PLLEEEAAAAASSSSSSEEEEEEEEE

למעלה