גולש מתחיל פונה לRESH

TATO10

New member
גולש מתחיל פונה לRESH

שלום לך RESH אני מעוניין להכנס לתחום הגלישה אבל יש לי הרגשת חוסר ביטחון משום שאני שמן מאוד עם כרס גדולה ואני מתבייש להראות כך בחוף הים כל הגולשים ובטח גם אתה הרי מלאי שרירי בטן רזים יפים ובלונדיניים ואני כזה שמן אנא עצתך לגבי מצבי מה לעשות כדי להתחמק מהבושה תודה

BADbob

New member
אחי.... אפילו שאני לא הכי מבין

אחי צאאא מהסרט צא מהסטיגמה שכל הגולשים הם כוסונים שרירנים בלונדינים אם שער ארוך שכוסיות נדבקות אליהם צא מהסטיגמה הזאתי כי זה מה זה לא נכון שאין לך מושג עכישו בנושא הזה אני לא מבין כל כך טוב אז חכה שהשאר יענו לך אם אתה שמן אתה פשוט תצטרך גלשן גדול שיוכל להציף אותך טוב וזאת ממש לא בעיה לך לאינטרסרף או כל חנות אחרת אם מבחר טוב שיעזרו לך למצוא גלשן גדול שיתאים למידות שלך ועוד פעם תחכה שכולם פה יענו לך כי אני לא כל כך מבין בזה

BADbob

New member
ואם אתה מתבייש מהשומן שלך

פשוט שים חולצה רגילה שאתה נכנס לא ניראה לי שלייקרה תעזור כי היא צמודה

BADbob

New member
שניה תן להבין

אתה מתבייש מהגולשים האחרים בחוף או שאתה מתבייש מילדים שיצחקו עלייך או משניהם אם זה מהגולשים תאמין לי אם אנשים כבר בגיל העמידה יכולים לבוא בלי שיגידו להם כלום אז אתה יכול ואף גולש שהוא לא טמבל אחושרמוטה יגיד לך משהו חוץ מזה יש חופים לגלישה בלבד כמו הילטון שאין שם כמעט אף אחד חוץ מגולשים גולשי רוח בודי בורדים וכולי מקווה שעזרתי..

TKone

New member
חחחחחח הוא קצת צודק!... מה לעשות...

ככה זה בחיים.. אם אתה שמן ומכוער (אני לא מדבר עליך צפציפית אז אל תעלב) אז אתה מתבייש היראות בציבור.. (בעיקר בים שהלבוש הוא מינמלי וצמוד!) אז לך ותרזה... אבל אם אתה רק שמן אז לא כל כך נורא.. יש גם שמנים שגולשים למרות שזה קצת יותר יהיה לך קשה... ואם בכל זאת אתה מתבייש אז לך לחופים שאף אחד לא גולש בהם.. יש איזה אחת.. שמנה כמו הר!! היא מפחידה כזאת למרות שהיא בלונדינית עם עניים כחולות.. אבל כשהיא חותרת לגל הפנים שלה מתנפחים כמו של צפרדע! חחחחחחחחח פשוט קופה.. משהו בלתי יאומן!... :) :) :)

DaRזה אני

New member
יווווו

אין מה לעשות זה ספורט שרואים את הגוף שלך אין מה לעשות עזוב אותך חירטוטי מוח ראיתי באקסטרים גולש שמן אבל סוס חזק גולש על גלי ענק שעם כל הביצים של הפורום הזה ביחד לא היו עולים על הגל...... לי אין ריבועים אלב אני לא שמן אז אני לא מבין אותך אומנם אני כן יפה ובלונדיני(חח סתם אבל בהיר כן)-- היופי הוא בעיניי המתבונן-- עזוב אותך שטויות תעשה דיאטה קצת כושר ותראה תוצאות אחרי הרבה זמן לך תגלוש תראה את אוקי היה בולפעסה איךה וא חזר מה והיה אלוף בשנה שהוא חזר!!!!

BADbob

New member
אחי כנס דחוףףףףף אני עכשיו נזכרתי

אחי תקשיב חבר שלי מכיר איזה אחד שהיה שמן גונזילה קיצר הוא התחיל לגלוש ואין הוא הרזה רצח ראיתי אותו חבר שלי אמר שהוא היה פי 3 ממה שהוא עכשיו (חבר שלי ראה אותו אחרי כמה זמן שהוא לא ראה אותו ובקושי זיהה אותו) קיצר אחי גלישה עושה הרבה שרירים ביד ובחזה חוץ מזה כלום........... שים זין אחד גדול על כולם ולך למה מה קרה לך לאיזה חוף אם ריף שאף מתרחץ וגולש פוזאיסט מתקרב אליו אחרי כמה זמן לך לחוף שכל הילדים שתאה מכיר הולכים ותראה להם שאתה יודע טוב ותאמין לי הם יסתמו תפה וצא מזה אתה לא רציך להיות יפה בישביל לגלוש ניראה לי ראית משמר המפרץ יותר מידי
וטיקון מה זה השטויות האלו מה הוא שמן אז אסור לו ללכת לים דרך אגב אחי כל הכבוד ורציני שאתה לוקח אומץ והולך יש טונה אנ שים שהיו מוותרים.....

W u t a n g

New member
תגובה: לכרסתן המתוסכל.

שמע איש: לא כל גולש הוא בראד פיט, ולא כל בראד פיט הוא גולש (מה?!). אני מתכוון, לא כל גולש הוא חתיך שרמנטי ורומנטי, קח לדוגמא את באד בוב: הוא הומו שמן עם חצ'קונים על התחת, אבל יש לו בטחון עצמי - וזה מה שחשוב! בקיצור אישי הטוב: חזק ואמץ! על הכיף כיופאק! וואלה יופי... צום קל..

BADbob

New member
בואנה יהומו למה מי אתה בכלל

מה אתה משחק אותה הכוסון שלנו יפאג מתומטם למה ראית אותי מתי שהוא שאתה אומר איך אני ניראה מה אתה משחק אותה

BADbob

New member
תגידו מה אתם דפוקים ?

שניכם בחיים לא ראיתם אותי הדבר האחרון שאני זהש ן ומחוצקן תתפסיקו לזיין תשכל והסרטן הגיי תקשיב מה אתה מתערב בכלל ?

resh0

New member
אני מקווה שאיבר מין יש לך...

אז שים אותו על כולם!!! תצטרך להצטייד בגלשן שמתאים למימדך, ואין הבדל בינך לבין גולש מתחיל אחר. אני גם העלתי המון משקל לנוכח פציעה שעברתי, נכון שאני מוגבל בגלישה, אבל אני חוזר לעצמי מדי התקפת גלים ונהנה, הרבה צעירים ורזים היו רוצים לגלוש ברמה שלי ולהיות בכושר הגופני שלי. אני מאחל לך שתהנה מהספורט להרבה שנים.

blacknight410

New member
זה ממש לא משנה!

כמה אתה שוקל! כמו שיש לך ביצים לפרסם את ההודעה הזאת ככה צא ושים זין על מה שאנשים חושבים ומסתכלים מקסימום תן להם פוסטר באמא שלי יש לי חבר כזה קוף אנחנו הולכים לים כולם מסתכלים עליו אבל מה לבן אדם יש ביצים של בת יענה ולא אכפת לו וככה לך! צא לים ותהנה! חוץ מזה שכפיפות בטן יחטבו לך את השומנים תוך כמה חודשים של התמדה...

למעלה