גולש חדש

juanb

New member
גולש חדש

הי! אניגולש ממש חדש ! ידוע לכם האם השבוע ניתן יהיה לגלוש? אני צריך גלים לא גבוהים,כולה פעם שניה במים.. ואם מישהו או מישהי יהיו מוכנים לאמץ אותי וללמד אותי קצת לגלוש אני מוכן להיות הפראייר שיסחב את הגלשנים לאוטו !!! אני חואן נעים מאוד !! זה המייל שלי[email protected] וזה האתר www.juan.co.il תודה !

jKiTTiE

New member
ברוך הבא =]

אממ אני לא הייתי ממליצה לך בתקופה הקרובה ללכת לים...תחכה לקיץ.. שמע אני כמה שנים טובות גולשת ואני גולשת רק בקיץ...זה מסוכן מידי לגלוש בחורף לאנשים שלא יודעים איך לרדת גלים גדולים וכו... מממ מאיפה אתה?! בן כמה אתה!? ושמך בישראל!? חח

אודלינה

New member
שלום!!

חח מצחיק אתה קודם כל.. דבר שני, אני חושבת שתהיה לך קצת בעיה בזמן הקרוב ללכת לגלוש, כי הגלים יהיו ממש גבוהים בשביל מתחילים, וגם יהיה הרבה סחף ואני משערת שאתה לא בכושר בשביל זה. אז, אולי בהפוגות שבין הגשמים תוכל למצוא לך זמן מתאים, (כמובן עם חליפה).. גם הים הוא הכי טוב בהפוגות של הגשמים, לא גבוה מדיי ומסודר. אם בכל זאת קשה לך לרדת גל מאיפה שהוא עדיין לא קצף(לרדת דרופ) אז תנסה לעלות על הגלשן מאיפה שהגלים כבר קצף. הכי קל ללמוד ככה. טוב מקווה שעזרתי ובהצלחה

juanb

New member
הי תודה !

אני דווקא בכושר. אפילו אתמול עם כל הים הסוער נכנסתי לים לגלוש ולנסות לעמוד. יכול להיות שאני דביל שנכנסתי אתמול אבל לפחות יש לי ביצים
אני בן 31 שמי חואן וזה האתר שלי אגב. www.juan.co.il שמישהו ילמד אותי לגלוש.. בבקשה !! תודה !!

maorubin

New member
מציע לך לקרוא את המאמרים של הפורום

בהצלחה!... מאיפה אתה?..

juanb

New member
אני מירושלים...

לגלוש היה חלום ישן שלי שהחלטתי להגשימו. עכשיו שיש לי זמן. חוץ מזה מחודש הבא אני מתחיל לעבוד בהרצליה ואז אני מקווה לרדת לים אחרי העבודה. אגב אולי יראה לכם שאלה טיפשית אבל מדוע אי אפשר לגלוש בלילה?

jKiTTiE

New member
אפשר לגלוש בלילה

אבל מאוד מאוד לא מומלץ... אם יקרה לך משו אפחד לא יוכל לדעת... ויהיה לך קשה לראות תשבירה מתי יש גלים מתי אין גלים...

Black Soul Om

New member
הכי מומלץ בעולםםםםםם!

אשכרה הבדל שמיים וארץ ... אבל בקיץ לא בחורף... יש בבת ים זרקורים שמאירים על הים בשביל גולשים וזה פוווללל כייףףף! קצת קשה לראות מתי עולה גל אבל זה ממש כיף (אבל רקקקקקקקקק בקיץ רק!)

maorubin

New member
גלישה לילית

נכון לעכשיו מומלץלעשדות את זה רק בחוף טובגו בבת ים.. יש שם פרוז'קטורים מיוחדים לגולשים שמאירים את החוף ואת הים ככה שאפשר לראות את השברה... אבל עדייין.. ללכת לבד לא מומלץ בכלל

urbanrider

New member
ךל לים כנס ותתחיל לגלוש בלי עצות

של פולניות שאומרות לך לא טוב יום ים לא מסודר קר עכשיו פשוט כנס ותיגלוש

jKiTTiE

New member
אבל שמעו אם לבנאדם

אין ניסיון...אז למה שסתם יסתבך בכל מיני דברים...עזוב מהקור על זה אפשר להתמודד אבל אם הוא גלש רק פעם אחת והוא רוצה להיכנס עכשיו לים לגלוש זה מסוכן!!! עדיף שישמע עצות של זקנות כמו שאמרתה מאשר שיטבע או משו...

אודלינה

New member
שילך בין ההפוגות של הגשמים

הים לא גבוה מדיי, והוא נקי. הכי טוב והכי כיף. אבל כמובן עם חליפה!

urbanrider

New member
תביני אם הוא יכנס רק בים שקט הוא לא

ילמד כלום. הכי טוב שיכנס לים שיש גלים וינסה לעשות מה שהגולשים האחרים עושים.

אודלינה

New member
הפוגות של גשמים

לא שווה ים שקט. היום למשל לא היה גשם, והיה בהרצליה יש של עד מטר וחצי. פשוט זה שלא יורד גשם זה טוב כי הים לא גבוה מדיי. כי בדרך כלל כשיורד גשם הים סערה

M o r k

New member
אני בהתחלה

הלכתי לים עם ידיד שלי לקחתי לו תגלשן ראיתי מה הוא ועוד כמה גולשים עושים ניסיתי לגלוש וידיד שלי ועוד כמה חבר'ה שראו אותי נתנו לי כמה עצות היה ממש סבבה ... בסוף אמרתי אני חייבת לקחת שיעור אחד ללמוד תבסיס כמו שצריך הלכתי לשיעור של שעה וחצי הצלחתי לעמוד איזה 4 פעמים ומאז אני גולשת ... לא צריך עצות מאפחד פשוט הולכים מסתכלים ומנסים לעשות ותאמין לי יתנו לך עצות תוך כדי !!!

למעלה