גולש חדש

או22

New member
גולש חדש

שלום לכולם, אני די חסר ניסיון בכל מה שקשור לגלישה ואני רוצה קצת מידע ממכם, אלו המנוסים יותר, כדי לראות האם אני מתכוון להתחיל להשקיע יותר בתחום הזה. גלשתי קצת באוסטרליה והתלהבתי מזה בצורה שחבל על הזמן, וכל הזמן יש לי פנטזיות שאני אגלוש גם בארץ. אני מאיזור חיפה ורציתי לדעת איפה באיזור חיפה יש מקומות טובים לגלוש בהם, והאם זה אפשרי גם בקיף או רק בחורף. בבקשה תעזרו לי להגשים חלום!!!

כנס גבר...

יש בחיפה אחלה גלים במיוחד בחורף יש את חוף ה"קזינו"-בת גלים שהחזיק בחורף 90' גל של 5 מטר זה חוף שמשווים את הגלים שבו לגלי אוקיינוס... חוף ששמעתי שהוא טוב למתחילים הוא חוף הכרמל... יש בחיפה כמה חנויות רציניות לגלישה: סרפרס פרדייז אינטרסרף בקניון קסטרא רוזן אנד מצמן בשד' ההגנה פויינט ברייק בקריון בנהריה יש לך את אקסטרים ויש בחיפה המון גולשים יש לך גלשן בבית?

או22

New member
אין לי גלשן אבל

יכול להיות שבקרוב אני משיג אחד ואני שוקל לקנות במידה שלא אני לא יודע פשוט אם זה יהיה לי כדאי. אני ממש התלהבתי מהגלישה אבל אני לא יודע כמה אני אשקיע בזה באמת שזו כבר בעיה אחרת.

אז תקנה גלשן משומש...

אחי תקנה גלשן משומש ב400 500 ותראה אם מתאים לך או שתלווה מחבר או משהו ותקנה רק מאנשים בחוף לא מחנויות גלישה!!!!!

למעלה