כמה הבהרות...
אני חש צורך להביע את דעתי המלומדת

1. מייקי , לגבי דיזל - בתכלס , שהיא בוטה ומשמיצה אותי אז כמו שאני אומר "על הגדול שלי. " היא חביבה ולא מזיקה ברור שאין לה יחס מועדף ( רק אם היא כוסית וזה תהליך בבדיקה

) ואם היא מדברת ככה לאחרים היא תיזרק על ידי . 2. כחול לדיזל ? פרטים אצל איל

3. לגבי "התס תס תס בם בם בם" , בעיקרון זה אצל 2 גולשים - א. הניק 777 ב. מיכל ~ ( מידי פעם ) . אני כבר רבתי איתו על זה מלא פעמים ואמרתי לו שיש לו אישור מידי פעם לזרוק 2 שורות . ברגע שתיהיה שורה שלישית הוא עף . ולמען האמת אחרי הרבה מריבות הוא למד תעניין ולא תמצא אותו מריץ את זה 3 פעמים רצוף

4. לגבי גיא פניני - בשלוותא , גהה וכל קופות החולים והבתי חולים התייאשו ממנו . עד שלא יהיה פה פתרון מצד תפוז זה כמו להילחם בחמאס . כמה שמרביצים לא עוזר . הפתרון צריך להיות דרסטי וזה רק מצד תפוז יכול להיות. 5. אתה לא צריך לצלם כל דבר , כל השמצה , או כל קללה שמופנית אליך . אני יודע שאתה רוצה להיות מוכן עם צילומים למקרה של תלונות , אבל זה יעבור לך בסופו של דבר. אני , לפחות באופן אישי , במקרה שתגיע תלונה עלי ( איל מה קורה עם זה ? מזמן לא דפקו לי תלונה . אולי ZINI התלונן כבר ? ) אני אסביר למה העפתי אותו . אם לא ימצא חן בעיני איל ההסבר שלי נו טוב תמיד יש אפשרות לסיים את החוזה שלי בתפוז ולחזור להיות גולש מן המניין ולעשות בלאגן למייקי

6. שבת שלום , מנהל ראשי , 30 פלוס תימני זה הכי אחי