גולשת שהגזימה

G u y m e R

New member
חחחחחחחחחחח זה עוד טוב...

כל פעם שאני רואה אותה בחדר 30 פלוס היא תמיד נזרקת על ידי, "אפס כמוך" זה עוד השפה היפה שלה, היא מקללת בלי סוף וגם לי אישית בתור שומר מציקה המון. מקווה מאוד שהיא לא תקבל כחול.

חתולהה

New member
גיאאאאאאאאא

זקוק לשומרת ראש? :p בר... עדיף לא להתפס לשמועות, הן בדרך כלל לא נכונות ומעוותות... ארתור, אגב המקרה הספציפי, היא הגדישה את הסאה וגם אם לא היית מעיף במקרה הספציפי, היא בהחלט מגזימה לכל הדעות [מי דיבר על כחול? אני קורעת אותו] :p

דיזל1 מלאה חוצפה ויש לה פה מלוכלך

כמה פעמים שאני העפתי אותה על חוצפתה כלפי אחרים.... כאשר נודע לה על ניבצרותי מן הניהול התחילה בהקנטות כלפי ולצחוק ממני שאני לא יכול להעיף אותה. אם זה נכון העיניין של לתת לה לנהל חדר אז....... אמלא פי מים..(אין מילים בפי)

כמה הבהרות...

אני חש צורך להביע את דעתי המלומדת :) 1. מייקי , לגבי דיזל - בתכלס , שהיא בוטה ומשמיצה אותי אז כמו שאני אומר "על הגדול שלי. " היא חביבה ולא מזיקה ברור שאין לה יחס מועדף ( רק אם היא כוסית וזה תהליך בבדיקה :p ) ואם היא מדברת ככה לאחרים היא תיזרק על ידי . 2. כחול לדיזל ? פרטים אצל איל :) 3. לגבי "התס תס תס בם בם בם" , בעיקרון זה אצל 2 גולשים - א. הניק 777 ב. מיכל ~ ( מידי פעם ) . אני כבר רבתי איתו על זה מלא פעמים ואמרתי לו שיש לו אישור מידי פעם לזרוק 2 שורות . ברגע שתיהיה שורה שלישית הוא עף . ולמען האמת אחרי הרבה מריבות הוא למד תעניין ולא תמצא אותו מריץ את זה 3 פעמים רצוף :) 4. לגבי גיא פניני - בשלוותא , גהה וכל קופות החולים והבתי חולים התייאשו ממנו . עד שלא יהיה פה פתרון מצד תפוז זה כמו להילחם בחמאס . כמה שמרביצים לא עוזר . הפתרון צריך להיות דרסטי וזה רק מצד תפוז יכול להיות. 5. אתה לא צריך לצלם כל דבר , כל השמצה , או כל קללה שמופנית אליך . אני יודע שאתה רוצה להיות מוכן עם צילומים למקרה של תלונות , אבל זה יעבור לך בסופו של דבר. אני , לפחות באופן אישי , במקרה שתגיע תלונה עלי ( איל מה קורה עם זה ? מזמן לא דפקו לי תלונה . אולי ZINI התלונן כבר ? ) אני אסביר למה העפתי אותו . אם לא ימצא חן בעיני איל ההסבר שלי נו טוב תמיד יש אפשרות לסיים את החוזה שלי בתפוז ולחזור להיות גולש מן המניין ולעשות בלאגן למייקי :) 6. שבת שלום , מנהל ראשי , 30 פלוס תימני זה הכי אחי :)

Silly Wisdom

New member
אני מסכימה עם התימני (לשם שינוי- ואל תתלהב)

חחח סתם בקיצור- לגבי דיזל- הייתי נותנת לה כאפה- לא כחול! (אולי כחול בעין- ככה בגלל המכה...) לא סובלת חוצפנים באשר לכל הלוגים שאתה מצלם...צא מזה! רוב התלונות של הגולשים לא מוצדקות...אני חצי שנה מנעלת ועוד לא "זכיתי" שיעירו לי על תלונות- ותאמין לי שאני מעיפה בלי סוף! וכבר חתמו "עצומה" שיעיפו אותי! חפיף...קח באיזי...תהנה מהשמירה- אל תשתעבד אליה! רק אם יש עיניין קריטי אז תצלם- או אם מאיימים עליך.... אגב- אותי מקללים המון- ואני מדגישה אם זה סתם הקנטות...אז חפיף...אני מתעלמת...או עונה בציניות כהרגלי :) אם זה כבר קללות או משהו מוגזם אני מעיפה ואומרת לגולש שצריך לכבד מנהלים באשר הם- ולכן הוא עף! כמובן שיש אזהרות לפני זה! בהצלחה לך מייקי- תהנה- ותודה :)

איתן פז

New member
חחח עצומה

חתמו עצומה וחרמות ופולסא דנורא עלי
החרדים אוהבים לעשות את זה. ולאחאונה יש אחת שאבשלה מנכל תפוז שבכלל אקשן לנו, "מחר יזרקו אותי מניהול החדר"...

חתולהה

New member
גיא פניני

הצלחתי לחסום אותו אתמול, אולם הוא חזר כנראה ממחשב אחר ואז ארתור חסם אותו... נקווה שכעת יהיה שקט :)

X ר ת ו ר

New member
כן.. כמו שאתה מנכל חברת הייטק..

אפילו לנהל חדר אתה לא מסוגל
וחלאס.. קצת השמצות קצת ריבים.. מה קרה? לא מת העולם.. לאנשים יש התעלם........ ולא צריך להתפס על כל מילה וישר להעיף ! אני כבר שכחתי איך זורקים ! (יענו חוץ מהפעמים שתולה אומרת לי 'תחסום תחסום תחסום !!) ועדיין אין בלאגן תחתיי. אז מספיק :) זה כולה צאט ! ואם שומרים לא מבינים את זה,איך הגולשים יבינו ?

אני לא מנכל אבל..

עובד בפיתוח תוכנה בחברת הייטק :) . לאט לאט גם את רומא לא בנו ביום אחד :) ותאמין לי , אין כמוני בניהול חדר . על כל אחד לא מרוצה יש 10 שכן . מה לעשות תמיד יש ממורמרים . ואני בעד קצת השמצות קצת ריבים , זה מכניס פלפל ורוח לחדר . אני מעיף רק במקרים הבאים : 1. קללות רציניות של גולשים כלפי אחרים ( לא כלפיי ) 2. פרסום לינקים 3. פרסום פרטים אישיים על גולשים אחרים 4. שבחורה מסרבת להצעת סקס ממני פרט לזה , נותן לחדר לזרום. בברכה, מנהל ראשי, חדר 30 פלוס בצאט המתקדם . קינג תימני אייל.

דלמטית

New member
אממ תגובה קצרצרה [לא להתבכיין]

העלת רק דברים שהיא אומרת .. מכמה פעמים שאני הייתי בחדר ראיתי שגם אתה הסתלבטת עליה... אז.. צריך לדעת איך לדבר ועם מי.. היא יכולה לשלוח לוגים שלך "מוסר פרטים אישיים" כביכול... כמו שאני שמעתי על מישו שהוא הכי חנון שיכול להיות במציאות ואיך שאמרתי בכללי שהוא ממושקף הוא הלך לבכות.. אזזזזזזז "אל תבכה כמו ילד על דברים שאמרת כמו גבר" ולגבי ניהול, לדעתי אנחנו מספיקים בחדר ולא צריך תוספות. נ.ב. ד"ש ל20+ :)

למעלה