גולשת חדשה

dvoriz

New member
גולשת חדשה

שלום, אני חדשה בפורום,נשואה שנתיים וחצי טופלתי ב 5 איקוקלמין ו6 הזרעות, אתמול קיבלתי מחזור אחרון אחרי 12 יום מהכוריגון, האם זה הגיוני לקבל כזה מוקדם, אמרו לנו שמקבלים לאחר 12-14 יום מההזרעה? האם זה אומר שלא דייקו לנו ביום הזרקת הכוריגון וההזרעה? אני כבר מיואשת, נמאס לי מהטיפולים, לא נמצאו בעיות אצל שתינו, אז מדוע זה מתעכב כ"כ הרבה זמן? ושום דבר לא עוזר? מחר אני אמורה להגיע לשיחת רופא על מנת להתחיל בפעם הראשונה את טיפולי הIVF, במה זה כרוך , האם צריך לקחת ימי חופש מהעבודה, האם זה כואב מאד? אני כ"כ מפחדת מזה...

חבובי

New member
ברוכה הבאה

לא יכולה לענות ולעזור אבל מאחלת לך הצלחה רבה ו מ ק פ י צ ה !

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה לפורום.

בהנחה שקיבלת כוריגון לפני הביוץ (ולא באותו היום ) והביוץ היה עד 36 שעות מהכוריגון - אז זה קצת קצר. בפעם הבאה תבקשי מהרופא שיתן לך תמיכה לפרוגסטרון או לפחות בדיקת דם לקראת סוף המחזור לראות את רמת הפרוגסטרון. אבל הכי טוב זה בדיקת הריון חיובית.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. 12 יום אחרי כוריגון זה קצת נמוך, אבל עדיין בטווח המוכר. האם הגבת טוב לאיקקלומין? כלומר היה ביוץ? היתה רירית בעובי תקין? למה הרופא לא מנסה קודם הזרעה על בסיס של זריקות לפני שהוא קופץ לIVF? בכל מקרה, על תהליך הIVF תוכלי לקרוא לקישורי הפורום, במאמרים ובשאלות הנפוצות (בסרגל הכחול בראש העמוד). אם הטיפול יתקיים בבית חולים, תצטרכי לבזבז כמה בקרים על מעקב. לפחות יום אחד על שאיבת הביציות. זה יכול לכאוב אבל ממש לא MUST, תלוי בתגובה שלך. החלק הקשה הוא דוקא חלק ההמתנה לבטא, אבל את זה את כבר מכירה. בהצלחה נועם

blessed

New member
ברוכה הבאה

התחושות של היאוש שאת מתארת הן מאוד מובנות ומוכרות לכולנו. מאחלת לך המון הצלחה ושהות קצרה פה בפורום. על השאלות שלך אני לא יודעת לענות.

elad04

New member
שלום לך קודם כל תחייכי !

הגעת למקום הכי "פורה בעיר" המצעתי הראשונה לך היא פשוט לדףדף אחורה כמה שבועות פשוט לקרוא וללמוד רוב הסכויים שתמצאי את כל התשובות לשאלות שלך הצעה נוספת שלי היא להסתכל קדימה ועל כל טיפול שאת עובר כשלב נוסף לעבר המטרה הנכספת והיא בוא תבוא ! בהצלחה

ברוכה הבאה, דבוריז../images/Emo24.gif

מחזור 12 יום מכוריגון יכול להעיד על התפרקות מוקדמת מדי של הרירית - בדיוק מה שקרה לי לפני 3 חודשים. הרופא נותן לי מאז תמיכה של נרות (פנינים) פרוגסטרון. אני יודעת שזה מייאש, ושהדרך לפעמים מתמשכת יותר מדי, אבל אין ברירה - ממשיכים לחתור במרץ! בהצלחה

dvoriz

New member
תודה רבה על ההתעניינות

שאלתי את האחות, והיא אמרה שזה לא משנה מתי מקבלים את המחזור אחרי הביוץ, ובכל מקרה צריך לבצע IVF, האם הבעייה של התפרקות מוקדמת של הרירית יכולה לגרום לבעיה באי פוריות, האם לקחת את הנרות בתור טיפול לבעייה? או יחד עם טיפול אחר? לא ציינתי ברור שההזרעות היו יחד עם זריקות של גונל F. היום הייתי אצל הרופא והוא אמר לי לקחת שבועיים לפני תחילת טיפול הIVF גלולות למניעת הריון? גם לכם נתנו? זה אומר שמעכשיו אני אהיה תלויה בIVF, ואין דרך להיכנס רגיל להריון, בהזרעות יכולנו לנסות יום קודם ויום אח"כ, בIVF אין טעם לנסות?

דנה121

New member
בהצלחה, וכמה תשובות..

לפעמים נותנים גלולות לפני טיפול ראשון, לי נתנו. אחר כך כבר לא. לגבי ניסיון להיכנס בדרך הרגילה, לצערי לא בחודשי טיפול. בחודש טיפול אין יכולת כי את לא תעברי ביוץ רגיל, אלא בתאריך הביוץ ישאבו לך את הביציות החוצה על מנת להפרות אותן עם הזרע במעבדה. אבל אין דבר, בין טיפול לטיפול אפשר כמובן לעשות הפסקות ואז אפשר לנסות כאמור בדרך הסטנדרטית (תזכירי לי מה זה היה?) כפי שאמרו לך פה, תוכלי לקבל תשובות לכל השאלות שלך, כאן ב"שאלות הנפוצות". אבל בשתי מילים,מדובר על אותן הזרקות של גונל F, (או כל פרוטוקול טיפולי אחר, על פי מצבך) שמטרתןלהגדיל את הזקיקים, ולייצר כמה שיותר ביציות. בערך ביום ה 14 (ממש בערך לא בדיוק, כי כל גוף מגיב אחרת, אבל בעיקרון ברגע שמזהים שהביציות מגיעות לגודל ובשלות מתאימה) מזמינים אותך לשאיבה. זה מתבצע בהרדמה מלאה, קצרה מאוד. (לשאלתך האם זה כואב, התהליך עצמו לא, אחר כך יש קצת כאבים בשחלות לכמה ימים. בדרך כלל יש גם נפיחות בבטן בימים הראשונים) ביום שאיבת הביציות אתם מביאים גם זרע, ואז מבצעים הפריה של הזרעים והביציות במעבדה. השאיפה היא לייצר מספר הפריות, כלומר מספר עוברים. אם זה מתבצע בהצלחה, אז מזמינים אותך להחזרת העוברים (בדרך כלל כיומיים לאחר השאיבה). בעבר היה נהוג לנוח כמה ימים אחרי ההחזרה, היום טוענים שאין ממש צורך, אבל כל אחת על פי תפיסתה מחליטה איך היא נוהגת. לאחר 12 יום את מגיעה למרפאה/ בית חולים שביצע את כל התהליך לבדיקת הריון. ומכאן השמים הם הגבול. בהצלחה. מקווה שזו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה.. דנה

14me

New member
קודם כל

ברוכה הבאה מאחלת לך שהות קצרה עימנו . מצחיק אבל אני ואת ממש במצב דומה אני גם בטיפולי הזרעות שני במספר שעברו ללא הצלחה וגם אצלנו לא מצאו שום בעיה .(גם אני מנסה שנתיים וחצי) אין לי מושג למה זה מתעכב כל כך הרבה זמן ושום דבר לא עוזר כנראה שאנחנו צריכות לעבור עוד כמה מהמורות כדי להגיע לרגע המיוחל. מאחלת לך המון הצלחה והלוואי שבפעם הבאה תמסרי לנו הודעה משמחת אמן אמן אמן

למעלה