גולשים מתארחים והפעם - Eizotop

EizoTop

New member
עד שנת 2004

בזמן ששאקיל היה, אני לא יודע איך להסביר אבל מנקודת המבט שלי הוא עשה המון בלאגן... מאז פרשת האונס הוא השתנה...ולטובה

DDN

New member
שאלה לי

זה שאלות המשך לתשובות שכתבת לקרמר 1. כתבת לקרמר שאת הכינוי EIZOTOP בחרת אחרי שהכינוי שהיה לך בתפוז נחסם. למה נחסמת? 2. איך אתה מעדיף את הסטייק אנטריקוט שלך? האם אתה מכין לעצמך? (הכנת סטייקים זו מומחיות שיש לשלוט בה)

EizoTop

New member
../images/Emo13.gif

1.היו לי שתי משתמשים שנחסמו, הראשון "dolevusa" נחסם בפורום שכבר לא קיים, אם אני לא זוכר בדיוק את השם זה היה משהו עם השתמטות, והייתי צעיר וחמום מוח ולא קיבלתי את 'האחר' אז קיללתי שם בלי סיבה מוצדקת :) הכינוי השני xDoleVx נחסם בכלל בפורום טניס, אני חושב על הצפה למרות שזה לא הייתי אני , אבל לא היה לי כוח לריב עם המנהלים שם אז פשוט פתחתי את איזוטופ, שגם הוא נחסם בפורום כדורגל אבל לשבוע (בן אדם ממזרח ירושלים שאומר מוות ליהודים...תנחש את התגובה שלי) 2.אני מעדיף את הסטייק well done לא אוהב אותו נא כזה מבפנים...זה מגעיל אותי.. אני לא מכין, לרוב אבא שלי מכין את זה.. :)

Or Amit

New member
מצב הצבירה של הסטייק כשהוא עשוי WD

אני זוקף את זה לזכות העובדה שאתה עוד יחסית צעיר. נסה לרדת בדרגות העשיה עם הזמן.

Or Amit

New member
כי אני מבין שוול דאן זה בעברית?

בדיוק כמו NBA, אגב, או 'מג'יק' כמו שכתוב אצלך בחתימה. חדל טרחנות.

זה לא אותו הדבר. NBA מקורו באנגלית ולא צריך

לכתוב זאת בעברית, וכן "המקור שלהכינוי "מג'יק" הוא מאנגלית ולכן יש מקום לתעתיק, אך במשפט בעברית אין מקום לתעתיק של מילים אנגליות במקום מילים עבריות טובות. בדיוק כמו שאם היית כותב הודעה באנגלית, לא היית דוחף בה תעתיק של מילים עבריות במקום מילים באנגלית (כמו למשל במשפט מקביל באנגלית לא היית כותב ASUY TOV במקוםWELL DON) כי זה לא שייך, כך במשפט של בעברית לא שייך שתדחוף תעתיק של מילים באנגלית במקום מילים עבריות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מבין שאצלך להקשיב זה דבר אחד

ולעשות זה דבר אחר לגמרי. אתה מתעקש להמשיך בשלך, בוא נראה כמה זמן זה יחזיק.

על מה הכעס כאן? הגבתי למה שדיבר עליו אור!

בס"ד אור כתב שפורום זה גם לא בעברית. אני הגבתי לגבי זה שלפורום אין מילה בעברית ולכן השתמשתי בה, אך ל"וול דאן" יש ביטוי טוב בעברית, ולכן אין כל סיבה להשתמש ב"ול דאן" במשפט בעברית לעומת "פורום" שאין לה מילה טובה בעברית!

Orenseg

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני טיפוס של מדיום רייר.

למעלה