גולשים יקרים!

אור P

New member
גולשים יקרים!

הפורום עומד בין חיים למוות בימים הקרובים. במכתב שאשלח לתפוז אבקש לסגור את הפורום/להחליף אותי כי זה מתחיל להיות מגוחך. בתחילה חשבתי שלג´ן מגיע ייצוג כזה בישראל אבל יש הרבה מהגולשים, נכנסים, קוראים הודעות ולא מגיבים, לא עוזרים להתפתחות הפורום, ועל כן הימים הקרובים הם אלו שיקבעו אם הפורום ימשיך להיות באוויר. אנא, נסו לפתוח ענייני שיחה כדי שלא אאלץ לעשות את הצעד הזה, אני מצטער שככה זה צריך להיות. עזרו לפורום אם אכפת לכם ממנו ובכלל מג´ן... בתודה מראש

JLO freak

New member
אור אני איתך!

גם אני חושב שהפורום הגיע למצב של חולה גוסס מת. לפי דעתי בקשתך לסגור את הפורום היא הצעד הנכון במקרה זה. זוכר פעם שאמרת שאם לא תרצה את הפורום יותר אז תתן אותו לי? אז כרגע(ובכלל) אני לא כ"כ מעוניין מפאת חובר זמן וחוסר רצון. איתך בכל דרך שתבחר!

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

רק באתי כבר סוגרים? לא רוצה ולא רוצה אני מכונה לנהל אותו!!! דייי לא לסגור

Mandyִ

New member
לא לא לא!!!! אור תקשיב לי טוב:

אני מוכנה לעשות ה-כ-ל כדי להבריא את הפורום!!! חייבים פורום של ג´ניפר! יש לי רעיון...
אפשר קודם כל לפרסם את הפורום ברחבי האינטרנט
אנחנו ניקח דוגמאות מפורומים שבהם יש תנועה זורמת. למשל- משחקים, תחרויות וכו´
כל מי שקורא הודעות,יגיב לא בכמה משפטים, אלא בהודעה מעניינת וכו´ אפשר לעשות המון כדי להציל את הפורום
צריך רק שיתוף פעולה ורצון
אם צריך אני אפילו אצטרף לניהול! אבל בבקשה אל תסגרו את הפורום!

אור P

New member
יפה שאכפת לך

אקפיא את התוכנית שלי לשלוח הודעה לסגירה. בנתיים תנסי להחיות את הפורום כי אני כבר לא יודע מה לעשות כאן

Mandyִ

New member
אור! תסמוך עלי!../images/Emo45.gif

אני אעשה כל מה שאפשר!!! בנתיים התחלתי שרשור תמונות מי שיכול- קדימה להצטרף!!

Mandyִ

New member
../images/Emo51.gif תגידו לי

איפה אפשר לפרסם את הפורום.... (שוב, אני הולכת עכשיו, אבל אל תתייאשו!!!)

JLO freak

New member
תפרסמי פה...

תפרסמי בעמוד הקהילות יש חלק של מויזקה-מעריצים,זאנרים ויצירה. שם תוכלי לפרסם כי נראה שיש שם הרבה אנשים שאוהבים מוזיקה.

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif העברתי הודעה באיסיקיו ../images/Emo41.gif

"לכל מעריצי ג´יי לו: להכנס לפורום ג´ני בתפוז.." ורשמתי את הכתובת.. בנתיים כולם ישנים אצלי אז כשיתעוררו סביר להניח שם יתחילו לכתוב.. אבל לא לסגור!

jlo9

New member
לא אל תסגרו את הפורום!!!!! ../images/Emo7.gif

תגידו לי מה לעשות ואני יעשה!!! הכל!!!!!

Mandyִ

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד על התמיכה חבר´ה!!!

גם אני פרסמתי את הפורום באיי סי קיו שלי וגם בחתימה בנתיים אני בודקת עוד מקומות שאפשר לפרסם שאלה- אני יכולה להעביר הודעה פרסומית למספר פורומים?

סליחה שלא רשמתי אבל כל היום הייתי

מחוץ לבית אבל גם אני מוכנה לעשות הככככככככלללללל ואני מתכוונת לזה כדי שלא תיסגור את הפורום אור תן לנו שבוע ותראה איך הפורום יתמלא בהודעות...........

אור P

New member
כל הכבוד - תקשיבו...

עזבו פרסומים בפורומים אחרים כי לפורום שלא חדש זה לא תקף... רעיונות אחרים - שימו כולם את כתובת הפורום בחתימה שלכם forums.tapuz.co.il/lopez פורום 559 בקהילת תפוז אני ממתין ומקווה שלא אפעיל את מכתבי אשר נכתב כבר אך לא נשלח בגלל גל התגובות שלכם. אתם לא צריכים לכתוב עכשיו מלא הודעות בפורום, אלא לקחת את זה כפרוייקט לג´ני לזמן רב - ולא רק שבוע!! לא ככה??

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gifבדיוק../images/Emo41.gif

מקווה שזה יעבוד.. אני יודעת שאני אתרום את חלקי.. שיהיה לנו בהצלחה

אור P

New member
כבר תראו כמה הודעות היום נשלחו...

בפורום - זה השיא לדעתי...נקווה שיהיו אפילו ימים טובים יותר מזה

Mandyִ

New member
../images/Emo45.gifאור, אתה צודק!

העיניין הזה חייב להמשך יותר משבוע! אני נכנסת לפורום כמה שאני יכולה, ומרוב שלקחתי את זה ברצינות, אני חושבת על משחקים ורעיונות לפורום סתם ככה באמצע היום..
אני כבר ויתרתי על החתימה שהייתה לי לטובת פרסום הפורום!! מקווה שהתנועה תמשיך לזרום.....~~~

לאאאא...../images/Emo7.gif אור, אני מצטערת שאני

לא נכנסת הרבה ... אני מבטיחה להשתדל להכנס יותר פשוט אני רשומה בהמון פורומים ולא תמיד יש לי זמן אבל אני מבטיחה להכנס יותר !! בבקשה אל תסגור את הפורום!!!!!!!!! פליזזזזזזזזזז.........

jlo9

New member
הנה..גם אני פירסמתי את הפורום

בחתימה שלי.....

למעלה