אללה שתוק ולך מפה..
ד דני שובבני 23 New member 23/4/06 #12 חחח קלוט בדיחה... elii1988 חושב שאני זה "סטרומבה" כלומר אתה.. חחחחחחחחחח ענק לא?
ד דני שובבני 23 New member 26/4/06 #33 אה ואני הומו?! אני זה שראיתי.. סרטי פורנו של גברים?! אני יכול למצוא בשבילך את השירשור שאמרת את זה בפורום...
אה ואני הומו?! אני זה שראיתי.. סרטי פורנו של גברים?! אני יכול למצוא בשבילך את השירשור שאמרת את זה בפורום...
ה הנהלת הפורומים Administrator 23/4/06 #11 פרישת מנהל הפורום אנו מודים ל-DIGIPOPOO על ניהולו המסור של הפורום, ומאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו בתפוז.
פרישת מנהל הפורום אנו מודים ל-DIGIPOPOO על ניהולו המסור של הפורום, ומאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו בתפוז.
W Whos To Say New member 23/4/06 #13 הו.. נתגעגע, ליאור. ואגב, להנהלת תפוז, לדעתי הכי טוב יהיה לסגור את הפורום הזה.. הוא נהיה סתם מקום של ריבים ושל אנשים שבאים להתלונן שהויאודי עולה כסף..
הו.. נתגעגע, ליאור. ואגב, להנהלת תפוז, לדעתי הכי טוב יהיה לסגור את הפורום הזה.. הוא נהיה סתם מקום של ריבים ושל אנשים שבאים להתלונן שהויאודי עולה כסף..
B Ben Zak New member 24/4/06 #16 חבל ../images/Emo4.gif ומי יהיה במקום? למי מגישים מועמדות ומה הדרישות?