"גולשים בזמן" / "Sliders"

the etz

New member
שאלה בקשר לגולשים בזמן

אהלן כולם, בזמנו ששידרו את הסידרה בערוץ הילדים ראיתי את כל הפרקים חוץ מ-, תאמינו או לא, הפרק האחרון... למרות מיליון שידורים חוזרים בערך. ראיתי שעכשיו הגיעו בערוץ שוב לעונה האחרונה, מכיוון שאני לא יכול לראות את הפרקים בלילה חשבתי לעצמי פשוט לשים הקלטה ביום שישדרו את הפרק האחרון. קיצר, השאלה שלי היא אם מישהו יודע בדיוק מתי ישודר הפרק האחרון?

ככה נגמר "גולשים בזמן"?

זהו? ראיתי עכשיו את העונה ה-5 פרק 88. שהם מגיעים לעולם שבו יש מישהו שהכיר אותם דרך המחשבה שלו ולא יודע מה... קיצר,רמי המשיך לבדו בחור התולעת שיכול להיות שהוביל למותו ויש אפשרות שהוא עדיין חי,כי הוא המשיך לבדו ולא עם כולם יחד. התוכנית נגמרה בזה שמלורי שאל מה הם יעשו. וראיתי כאן שמישהו שאל על הפרק האחרון ואמר שזה ממש היום. ככה זה נגמר? בשביל זה ראיתי כלכך הרבה לילות ערוץ AXN? בשביל זה לא ישנתי כל הלילה כי היה מעניין לדעת מה הם יעשו ואיך ולאן הם עוד יגיעו בשביל לראות אותם סתם ככה תקועים? אין לתוכנית הזאת המשך כלשהו,כלום? אני פשוט דיי מעוצבן על זה שככה התוכנית הזאת. מאז שהייתי ילד ראיתי אותה בערוץ הילדים.(אבל לא לפי שידורים של פרקים וכל זה ואף פעם לא הבנתי ממש את הדברים). היום,בתור אדם מבוגר יותר שמסתכל שוב על התוכנית היא מעניינת וטובה,אבל הרסו אותה לגמרי מאז שהם הכניסו את כל הבלגן של מלורי וקווין ביחד ואת האח שלו ל"לא-תקוע" הזה. זה סתם הרס את הסידרה בזה שהם לא מסדרים את זה שהם יחזרו או לפחות שיתקנו את העולמות שלהם או משהו. כמה שהתוכנית הייתה מעניינת זו פשוט לא הדרך לסיים את הסידרה לדעתי. הייתי רוצה לדעת קצת יותר על זה. וסליחה אם אני נשמע עצבני או משהו,אבל פשוט אני מוציא את מה שיש לי להוציא. אשמח לתשובות, ליאור.:)

נעמה2040

New member
גולשים בזמן

לא ממש ענו לבחור מלמטה ואלו כמה שאלות שגם אותי מעניינות. זהו ככה נגמרת הסדרה יש המשך? ובמידה ויש המשך, האם הוא ישודר? זה באמת מרגיז.. הרבה שעות שינה הלכו לי על הסדרה הזו כי היא באמת הייתה אחלה [עד שהיא החלה להדרדר כמצאו איך להעלים את זוג האחים שהיו למעשה עיקר הסדרה..] ובכל מקרה, עדיין מעניין אותי מה עם הסוף.. תודה מראש:)

the etz

New member
לא משנה, מסתבר שזה ממש היום

תודה לכולם בכל מקרה!

ShaySL

New member
יותר פוליטיקה מהגיון

קווין מלורי (שאני לא זוכר את שם השחקן) עשה המון בעיות לצוות ההפקה וחלק מזה היה שהוא דרש לסדר תפקיד לאחיו בסדרה (שלא במפתיע גם אחיו בעלילה), אח"כ המשיכו הבעיות בצורות אחרות (כספים בין היתר סביר להניח) וזה נגמר בזה שהוא "הועף" לגמרי מהתוכנית ולא שמעו עליו להרבה זמן בהוליווד בגלל הצרות שלו - מפורט בויקיפדיה על התוכנית. היה מפתיע שניסו "להפריד" ביניהם אבל פחות מפתיע שלא הצליחו ואפילו את הפנים של השחקן הקודם לא הכניסו. סידרה גיאונית בביצוע דבילי

היוצר מת

היוצר של הסידרה גולשים בזמן מת למרות שתכנן עוד עונה (שאף פעם לא יהיה אפשר ליצפות בה כי הוא מת) ולכן הוא סיים את העונה ככה כי הוא תכנן עוד עונה.

doom23

New member
כמה תשובות ממה שאני יודע

התוכנית בעונה האחרונה נהפכה למאד משעממת ולא משכה רייטינג בגלל זה לא חודש לה עוד עונה הסיום היה אמור להיות מותח לקראת עונה הבאה אבל כבר לא היה ביקוש היו כמה יוצרים לא כולם מתו ... (לא שמעתי אף פעם שזו הסיבה להפסקה כי מישהוא מת) ג'רי אוקונל = קווין עזב את הסדרה כי פיטרו את אח שלו לא פיטרו אותו והוא בכלל לא עזב את הולייוד הוא השתתף בכמה סרטים אחרי גולשים גמו ג'רי מגוויר והדירה של ג'ו והיום אם אני לא טועה הוא נימצא בסדרה של צחוקים יש וידיאו מפורסם שלו ביו טיוב שהוא צוחק על טום קרוז זה התפרסם לפני כמה זמן

Witchcrafts

New member
"גולשים בזמן" / "Sliders"

"אתה נוסע לאחור בזמן והורג את סבא שלך קודם שפגש את סבתא שלך. כתוצאה מכך לא נולדתָ מעולם, ואם כן - איך יכולת להרוג את סבא שלך?" הממ...

למעלה