גולשים בזמן.. סדרה יפה..

slallum

New member
גולשים בזמן.. סדרה יפה..

שלום! מה קורה אנשים? רק רציתי להגיד ש"גולשים בזמן" זאת סדרה מצויינת.. אבל אני לא מבין למה לא קוראים לה "גולשים" או משהו כזה.. כי הם לא גולשים בזמן בעצם.. הם גולשים בין יקומים מקבילים... בכל מקרה, אין לי כבלים.. והפעמים היחידות שאני ראיתי גולשים בזמן זה אצל שני הסבתות שלי.. merdE! אתם יודעים.. יש פרק אחד שראיתי.. שבסוף שלו קווין וכל השאר רואים גל ענק מתקרב לעברם.. ראיתי את הפרק הזה איזה 5 פעמים.. אבל את הפרק שבא אחריו לא ראיתי בכלל!!!!!!! אז יש למישהו את הפרק הזה שאני אוכל להוריד ממנו?

ברינסלי

New member
הפרק עם קטע הסיום הוא Summerof Love

בעונה הראשונה. למעשה, לפי קטע הסיום הזה הפרק שהיה אמור לבוא אחריו הוא כמדומני The Prince of Wails (העולם עם אמריקה הבריטית בו ארטורו הוא השריף של סן פרנסיסקו). בתחילת הפרק הזה הארבעה לכודים על גג בניין בלב ים (כפי הנראה העיר שהוצפה ע"י הגל בסוף Summer of Love) ונדמה לי שהם אפילו לובשים את אותם בגדים (אבל האם רמי לובש את אותה הפיג'מה שלבש כשברח מהבית של אשתו?...). בכל אופן אני חושב שהיו להם שינויים בסדר ההפקה, וגם בשידור המקורי של הסדרה Summer of Love היה צריך לבוא לפני The Prince of Wails.

DviRincewind

New member
לאו דווקא

הרבה פעמים קורים דברים בסוף פרק שלא מזכירים אותם לאחר מכן... חוצמזה, אני לא חושב שאל מול הגל הזה היתה להם אפשרות להגיע כל כך מהר אל גג של בניין.
אגב, אני דביר, ואני אשמח לבקר פה בפורום מדי פעם- אני חולה על גולשים בזמן, בייחוד על שתי העונות הראשונות!

למעלה