גולף 2002

tony19

New member
גולף 2002

מה אתם אומרים על הגולף 2002 1.6 אוטומטית חדשה מהחברה? ואיזה תוספות היא מגיעה????

sronis

New member
אני אומר לא.

הגולף מכונית טובה. לא מצטיינת, טובה. אבל ליבואן בארץ שיגעון גדלות - הוא מבקש עליה מחיר מוגזם במיוחד. גולף 1.6 אוטומטית לא מאובזרת במיוחד עולה 115 אלף ש"ח (בערך). ובשביל תוספות צריך לשלם, והרבה. יוצא שאתה מקבל גולף מאובזרת יחסית ב-120-125 אלף ש"ח, להזכירך - זהו מחיר קרוב או שווה למשפחתיות גדולות, שבוודאי שוות יותר (פורד מונדיאו למשל). הגולף צפופה יחסית, גם מלפנים וגם מאחור (למרות שמימד הגובה מצוין), המנוע שלה מיושן בגרסה האוטומטית (לידנית מנוע מעט שונה!) וחלש יחסית (100 כ"ס) וכן די מרעיש. בקיצור - היא לא חזקה במיוחד. התנהגות הכביש בטוחה וצפויה, אבל לא מלהיבה בכלל, הנוחות טובה, האיכות גבוהה אך האמינות אינה מושלמת. בכל מקרה, עכשיו מגיעים דגמי 2003, למה לקנות 2002? ההפרש במחיר גדול? אם תגיד מהו התקציב שלך אפשר יהיה לעזור יותר. בכל אופן, לדעתי מבחינת קונצרן פולקסווגן, הטולדו או הלאון הן אופציות טובות יותר. מבחינת שאר הדגמים - 307 נותנת תמורה מעולה למחיר, במחיר הגולף מקבלים בפז´ו מנוע 2000, איבזור מדהים ביחס לקבוצה, מרווח, התנהגות כביש טובה ועוד. גם הפוקוס שני ליטר מצוינת, אם כי פחות יפה ומאובזרת מהגולף (אך זולה יותר) רוני

redroze

New member
1.6 באמת לא שווה את המחיר . . . . .

אם כבר אז 2.0 יותר נורמלית וסוחבת !!!!!!!! וה-307 באמת עדיפה על הגולף, הגולף כבר מיושנת וה-307 מצויידת בשיא הטכנולוגיה ואיבזור (אין כמע איבזור בגולף) . . . . . . מה התקציב??? מה אתה מחפש ???? אם מתחילים לדבר על משפחתיות קומפקטיות אז יש את הקורולה החדשה שנכנסת לשוק !!!!! אם קומפקטיות אז יש את הקליאו אבל אתה חייב לקחת נסיעת מבחן עליה כי ההיגוי שלה שונה !!!!!!! היאריס T ספורט החדשה גם מגיעה עוד מעט אם אתה מחפש קומפקטיות חמות !!!!!!!

עתיד©

New member
אתה יודע אתה מבלבל את המוח ה

בה לפעמים
הגולף 2.0 מאובזרת בכל טוב, מה לדוגמא רצית ואין ? חלונות חשמל מראות חשמל וחישלומים לנוחות ? יש !! מערכת בקרת משיכה+אחיזה+ABS+מערכת לחלוקת עוצמת בלימה אופטימלית בין סוגי משטחים - יש !! מנוע 2.0 דל הספק ועשיר מומנט (דבר שחשוב יותר ל99,9 אחוז מהאוכלוסיה) יש, אז בו אח שלי ותצביע לי על האיבזור שאין (בלי להזכיר שבתוספת סמלית יחסית של כסף אתה מקבל ג´ניריישן עם מגנזיום סאן רוף ועוד ועוד ועוד) נו, יאללה שפוך...איזה אבזור חסר לך

redroze

New member
קצת הגזמתי . . . . .

אמרתי שהיא עולה הרבה !!!!! והאבזור שיש בה הוא טוב (באמת הגזמתי כשאמרתי שאין כמעט אבזור) למרות שאתה צריך להוסיף כסף בשביל מערכת נורמלית וב-307 המערכת היא סטנדרט !!!! אם הטעתי פה מישהו אז לא התכוונתי, יש איבזור בגולף אבל המחיר יקר, בת דודה שלי קנתה לפני חצי שנה גולף 2.0 וסיימה עם משהו כמו 120K ללא סנרוף או תוספות אחרות . . . . . ב-307 יש קצת יותר אבזור והיא יותר זולה והרבה יותר חדשה ממנה ולכן היא שווה יותר !!!!!!!!!!! אין לי שום דבר נגד הגולף והיא מכונית טובה מאוד ובטוחה אבל היא מתחילה להתיישן והמתחרים מציעים כבר דברים יותר טובים . . . . . .

עתיד©

New member
אין ספק שה307 טובה בה-מ-ו-ן

רשמתי זאת בעצמי בהודעה השניה בקשר למערכת ? זה דווקא חיסרון...המערכת היא קבועה קשה להוסיף לה מגבר כל דבר נהיה שם סרט תורכי שאל את שלומי (עם ה206 ג´י טי איי) מה קורה שהסאן רוף פתוח והמערכת דולקת אבל בהחלט ה307 מאובזרת (במעט מאוד-למעשה רק מערכת (שהוזכרה למעלה) ומגבים אוטומטיים) יותר בטיפה, וחדישה יותר בה-כ-ו-ל, שלא לדבר על שלדה איכותית יותר הגה מתקשר יותר (חוכמה גדולה בגולף הוא לא מתקשר בכלל) עיצוב (לדעתי) זורם יותר, ועוד ועוד ועוד.... אבל מפה עד להגיד שגולף לא מאובזרת...המרחק ענק
עתיד - ותחשבו על זה

עתיד©

New member
אני הייתי ממליץ על ניסאן אלמירה

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אם הגיר האוטומטי הוא בגדר "חובה בהחלט" אולי 307 מנוע 2.0 גיר רגיל גם תתן יותר בה-כ-ו-ל, וגם תעלה מעט פחות

ran levi

New member
מה גם שזה היבואן היחידי בארץ

שנותן שנת אחריות אחת ולאחר נהיגה על אחד מרכבי החברה , כל המותגים משתמשים באותם מכלולים, אז אחריות קצרה משמעותה הוצאת כספים רבה יותר אני חושב שצריך לקום קול צעקה בעניין הזה אני אישית כבר נפלתי פנימה אבל אם יש אחרים שיכולים להחלץ שיחלצו אני בחרתי צ´מפיון מאחר וזה אחד מהרכבים היחידים המתאימים לצרכיי

Shay S

New member
Golf 1.6

אז ככה גולף 1.6 אוטו מגיעה עם מעט תוספות, 4 חלונות חשמל, נעילה מרכזית, מראות חשמל, אין בקרת אקלים ולא בקרות יציבות ומשיכה למינהן. הגולף הוא רכב מאוד נוח ומעניק תחושה של רכבים בסדרות גבהות ממנו, אבל מנוע ה1.6 עם 102 כ"ס די חלש במיוחד בשילוב של שילדה של 1200 ק"ג וגיר אוטו. אם אתה מחפש רכב נוח ודי מרשים לדעתי מבחינת עיצוב פנים אך בעל ביצועים פושרים לך על הגולף, אם יש לך אפשרות לקחת 307 אז תוכל לקנות 307 2.0 ליטר אפילו בפחות כסף לדעתי. שי

tony19

New member
לפי מה שאתם אומרים

;לא ממש כדאי לקנות אותו ונתתם לי כול מיני אופציות אחרות הבעייה שזה מכוניות משפחתיות אני רוצה מכונית ספורטיבית והתקציב הוא באזור ה- 115,000 עד עכשיו היה לי את הטיגרה 1.4 האוטומטית למשך שנה וחצי.....ועכשיו אני צריך אוטו רציני וטוב שישמש לי לתקופה די רצינית משהו כמו 3 שנים ככה... תודה על התגובות

sronis

New member
אתה מחפש ספורטיבית??

אז למה בדיוק אתה אפילו יורק לעבר הגולף???? קודם כל - אתה מחפש ספורטיבית אוטומטית?? כי אין ממש דבר כזה בטווח המחירים הזה. (ובכלל
) אם ספורטיבי, אז ידני. רוצה רכב ספורטיבי ב-115000 ש"ח בערך? קליאו ספורט - התשובה. נ-ק-ו-ד-ה. רוני

drugstore

New member
Definition

השאלה היא מה אתה מגדיר בתור ספורטיבית... קליאו 172 קיצונית מכדי לקלוע לטעמו של חברנו המחפש... אל תחמיא לו. הוא צריך משהו בסגנון של גולף משופצרת אצל E & Aichs Motosport יעני: 1.6 אוטומט עם ספויילרים, חצאיות ופיה אחורית כפולה... הכל עניין של הגדרות drugstore, שהיה יוצא עכשיו לאורגזמה מוטורית עם איזו 106 ראלי בצפון... במקום יום עבודה, כמובן.

Inoni

New member
רק אודי!

כן בטח... (למרות שהאוטו נפלא אבל 135K בשביל 1.6 ??????????) גם אני ממליץ על 307 2.0, היא חזקה וזריזה יחסית ומאובזרת מאוד ונוחה. נראה לי שטוני עצלן כמוני, הוא לא ממש אוהב הילוכים, אז ה-307 בהחלט תתאים. ומה עם סיביק האצ´בק ?

be_roo

New member
אומרים שהגיר האוטומטי של ה-307

הוא ממש אסון. הנסיון ליצור גיר טלפתי שמנחש את כוונת הנהג הצליח חלקית, הוא קורה כנראה את כוונת הנהג במכונית שלידך. כל זה, אינו מנסיון אישי שלי, אלא מתגובות של חברי פורום שהתנסו, אבל מוחם מצופה בלוחית מתכת כך שהוא בלתי חדיר לגיר הבלתי מז$@#

sronis

New member
טוני אמר שהוא רוצה ספורטיבית

ולא משפחתית. תסלחו לי, אבל 307 שני ליטר אוטומטית היא משפחתית ועוד איך (לא שהידנית היא ספורטיבית כמובן). אז שיחליט - הוא רוצה משפחתית מהירה? הוא רוצה רכב בעל מאפיינים ספורטיביים במידה מסוימת אבל עם הנוחות של אוטומט? אז ה-307 אולי תהיה בחירה טובה. הגיר האוטומטי שלה דווקא מתאים ביותר לנהיגה ספורטיבית, בזה יתרונו! יש לו כמובן חסרונות, אבל חלקם תוקנו עם החלפת התוכנה, למיטב זכרוני. אם הוא רוצה ספורטיבית - הוא צריך דוושה שלישית. רוני

שי ©

New member
רוני, למיטב ידיעתי...

רק ה-1.6 עברה עדכון תוכנה, ה-2.0 ליטר לא. שי

sronis

New member
אני בטוח שאם תבקש, תוכל לעדכן

וחוץ מזה ה-2.0 לא צריכה עדכון תוכנה, היא פשוט מספיק חזקה גם בלי קיק דאון... רוני

למעלה