גולסה עושה לנו קרקס

עמית123

New member
גולסה עושה לנו קרקס

[URL]http://www.one.co.il/Article/224763.html[/URL]

תכלס מבין אותו.. הוא רואה שאין פה ניהול רציני כמו פעם. אין סקאוטינג, אין מנג'ר. מה שאומרים היום שוכחים מחר.. אז הוא מושך ומושך כדי גם לשחק וגם להשתחרר ללא תמורת בינואר\יוני.
אני לא זוכר מתי הדימוי שלנו כמועדון היה כל כך חלש.
אם יענקלה בוחר לצאת בכתבת תדמית דווקא עכשיו, אז יש בעיה:
[URL]http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.1[/URL]56953.html

אסף Day

New member
אני לא חושב שהוא יהיה אבידה גדולה מדי

גם ככה מה הוא כבר עשה במכבי חיפה?
אבל קצת קשה שלא לחשוד שהקבוצה פירסמה את זה בפייסבוק הרשמי כדי להפנות את האש כלפי בן-אדם אחד מתוך מערכת שלמה שחולה ודורשת טיפול.

Elsa Morante

New member
תלוי איזה שחקן יהיה אבוקרט ..

קטן וגולסה כבר לא ועדיף שהחיפוש לשחקני אמצע יתחיל עכשיו . בינתיים יש לנו את ראיוס ואבוקרט. על שניהם אני לא סגור . אבוקרט כי לא ראיתי וראיוס לגבי הדינמיות שלו כשחקן קישור . למרות שאין ספק שיש לו כישרון . העמדה שאני הכי מרוצה ממנה היא הקישור האחורי עם ידין בוקולי וגאבר עטטא שאני חושב שהוא הפוטנציאל הגבוה יותר מריאן וגוזלן .

22wings

New member
לא כזה קריטי

שחקן חשוב אבל גם אם יחתום הוא לא יהיה פה בשנה הבאה. ואני מאמין שגם עזרא לא, כנראה יצא לאירופה. וזה מדאיג מאוד. למצוא להם מחליפים זה לא פשוט אבל אפשרי. הבעיה שבגלל שלא עשו את העבודה בקיץ האחרון אז בקיץ הבא לא רק שנצטרך למצוא מחליפים לגולסה ועזרא (בהנחה ש), נצרך גם לסגור פערים ולמצוא חלוצים טובים, ומחליפים לקטן וגולסה, ואולי מגן ובלם. בקיצור הרבה מאוד עבודה בקיץ אחד.

לאיזה הישגים הגענו עם עזרא?

כן אני מבין שהוא שחקן טוב, אבל גם אם הוא יעזוב זה ממש לא מדאיג אותי, אני אישית מעדיף שחקנים עם יותר חכמת משחק שאולי לא עושים פעולות גדולות כל התקפה אבל בהתקפה אחת נותנים את הפס לגול או את המהלך הגאוני שיעשה זאת. עזרא שבלוני ומקובע בפעולה אחת קבועה, יש לו כח מתפרץ ומהירות אבל בכדורגל של היום לא הולכים עם זה למכולת.

zubumafu

New member
על מה אתה מדבר? מהירות זה כמעט הכל בכדורגל

היום.. עזרא וטוואטחה קרובים לבנות על זה קריירה שלמה. עזרא (על כל טמטומו) הוא השחקן הכי פרודוקטיבי שיש לנו.. תבדוק את היחס שערים ובישולים פר דקות שלו ותגלה שחקן פשוט מדהים בקנה מידה ישראלי

Elsa Morante

New member
לדעתי מהירות ודריבל הם דווקא פחות חשובים.

יש המון שחקנים מהירים בעולם, האיכותיים באמת גם יודעים לחשוב . הכדור יותר מהיר מהשחקן ואם אתה יודע לעשות תנועה בלי כדור בצורה נכונה, (ותנועה בלי כדור היא תמיד מהירה וקלה מתנועה עם כדור) תגיע לאותם מצבי כיבוש . המהירות והדריבל של עזרא חשובים מאוד במתפרצות או כשהוא בתוך הרחבה וצריך להשתחרר לבעיטה במהירות. במשחק עומד הוא צריך ללמוד שחוץ ממעט שחקנים בעולם זו הפקרות לבצע דריבלים מול קישור הגנתי של קבוצה יריבה . אפשר למשוך קצת את הכדור פנימה אך לא יותר מזה .
מתי שהוא יבינו במכבי , ששיטת המשחק הנכונה עבורנו בתור קבוצה גדולה שקבוצות לרוב מתגוננות מולה ולא להפך, היא אך ורק בתנועה דינמית של הקישור . דוגמא פשוטה אפשר למצוא לזה במצבים שעזרא וטוואטחה עומדים מול שני מגינים . האופציות שהם מנסים הם דאבל פס שזה נכון לכשעצמו אך לא במרחקים גדולים מהשער או לנסות איכשהו לעבור בדריבל ( ולאחרונה טאלה התאהב בדריבל לא פחות מעזרא) . לדעתי הדרך הנכונה היא דווקא תלויה בידין . הקשר האחורי לרוב מגיע מאחור ובהפתעה . ברגע שידין מגיח קדימה ומקבל את הכדור מעזרא בהפתעה בקו של עזרא, במקום דאבל פס שברור שהכדור ילך לטאלב פנימה, מתפנים שני אופציות מסירה - עזרא שלאחר המסירה מתחיל תנועה פנימה וטאלב . הם גם יכולים לרוץ למקומות שונים על מנת ליצור בלבול, נניח עזרא לקו ה-16 וטאלב לצד. העיקרון ליצור הפתעה ויתרון מספרי. היום הכל מעט שבלוני וצפוי.

22wings

New member
הוא השחקן הכי טוב שלך בהתקפה

ואני בטוח שאתה מסכים. ולכן זה בהחלט מדאיג אם הוא יעזוב. על היכולות שלו אפשר להתווכח. למהירות וכח מתפרץ תוסיף כושר גופני גבוה שמאפשר לו להיות מאוד פעיל כל הזמן. אם ראיוס למשל היה מסוגל לתת ספרינטים הלוך חזור ללא הפסקה כמו עזרא אז הוא היה שחקן ענק. דווקא בכדורגל של היום התכונות של עזרא הן סופר חשובות.
אני גם מעדיף משהו כמו ורמוט נגיד על עזרא, בעיקר בגלל יכולת המסירה. אבל במכבי חיפה של היום עזרא הוא השחקן הראשון בהרכב.

GOLDBRG

New member
חחחחח איזה אפס!!

ביכולת שהוא מפגין ואיך שהוא משחק- מי תרצה אותו באירופה?!
חתיכת אידיוט. מקווה שהקבוצה תייבש אותו ביציע לאורך כל השנה...

לא רק הוא, זה כבר כישלון מתמשך שאנחנו מאבדים

שחקני בלי לקבל עליהם את התמורה הראויה.

בשתי מילים; מגיע לנו!

ולגבי גולסה...האמת שממש אני לא בוכה את העובדה שהוא לא ימשיך אצלנו, הייתי שולח איתו עוד כמה שחקנים..

doodinke

New member
אני נגעל מהחיוך שלו

לא מבין למה הוא מתאמן עם הקבוצה.
יש גבול. הוא צריך להתאמן לבד ולא לראות דשא עד סוף השנה.
ושיחפשו אותו על כל דבר קטן.
אפס של שחקן.

אסף Day

New member
הקבוצה יכולה לשלוח אותו לחופשה

אבל הם נותנים לו להתאמן ולהגיע עם חיוך שאומר הכל על מי שהוא באמת (פח זבל עם שיער) ומה הוא חושב על הקבוצה והאוהדים.

baythedog

New member
לא עושה קרקס.

כי אייל גולסה הוא מאור בוזגלו 2.

אין לשחקן הזה מה לחפש במכבי חיפה יותר, ומכבי חיפה מצידה צריכה להראות לו את היציע עד סוף העונה ולתת לו להתאמן עם ילדים א'. מנטלית, הוא גם ככה נמצא שם.

שחקן שעד היום לא הצטיין בשום עמדה שהוצב בה. הוא לא קשר הגנתי כי הוא לא דומיננטי מספיק מאחור, הוא לא יודע לתקל (4 שנים כבר שהוא יורד עם שתי הרגליים על שחקן יריב), הוא לוקה במסירה שלו ויש לו קבלת החלטות שערורייתית (עם חיבה גלויה לדריבלים מיותרים). בנוסף הוא לוקה מאוד בסגירה מאחור. הוא לא יכול להיות קשר קדמי כי הוא לא יודע לשחרר כדור בזמן ויכולת הבעיטה שלו מרחוק היא שערורייתית, כמעט כמו של עידן ורד. מה שכן, התקפית, יש לו תנועה נהדרת בלי כדור. לא שזה משנה כששאר הקבוצה סטטית, אבל זאת עובדה.

דרך אגב, כל עוד טאלב טואווטחה מגן שמאלי, גם אותו כדאי למכור מהר. כי מגן הוא ממש לא. בנוי כמו נייר, לא יודע לבצע סגירה, לא חוזר להגנה בזמן, שובר נבדל, לא יודע לכסות שחקני התקפה בהגבהות, עוזב שחקני התקפה בזמן שמכסה אותם. הייתי מציב אותו דווקא בהתקפה ואת עזרא מסיט ימינה. במרכז הייתי שם את ראיוס ואבוחצירה.

שאראנוב

שיימן פיליאבסקי/קינן צ'וצ'ה/קינן מישהו

ידין אבוקרט/בוקולי

טאלב ראיוס עזרא

אבוחצירה

Cade Foster

New member
מסכים ב-100%

רק רוצה להוסיף שלראות את ראיוס בהרכב זה חתיכת אילוץ שגרם לי לחשוב על תגובה בהתאם, אבל אחרי מחשבה קצרה פשוט אין מי שייכנס להרכב במקומו, כי קטן פשוט לא מסוגל יותר.

בינואר זה הדבר הראשון שצריך לתקן. ראיוס הוא אחד לאחד רנאטו מעונת 2007/2008, רק (הרבה) פחות מוכשר.

ARIS BOCH

New member

למעלה