גולן אינו טלית שכולה תכלת.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מה יש להגיד על התיעוד בפלא פון?
קצת סדר - המתלוננת שבאה עם הסיפורים על הטרדה של עשור אחורה מדברת על מקרה שלכאורה קרה בשנת 2015.
אנחנו לא שופטים אישה שבאה ומתלוננת אחרי שנים אבל ויש אבל גדול - התפרסמו התכתבויות של אותה מתלוננת כנגד אייל כאשר בשנת 2022 היא שולחת לו הודעה ״אם אתה מעוניין לנשום קצת אוויר אתה מוזמן לבוא אליי איילי, אני גרה ב…. על הים אתה יכול להכנס אליי דרך החניה, בלי שום אינטרס אני מבטיחה לך רק טוב יצא לך מזה.״
אז 7 שנים אחרי שנפגעת לא רק שלא הגשת תלונה אלא גם הצעת להיפגש שוב?

Harrington

Well-known member
מנהל
קצת סדר - המתלוננת שבאה עם הסיפורים על הטרדה של עשור אחורה מדברת על מקרה שלכאורה קרה בשנת 2015.
אנחנו לא שופטים אישה שבאה ומתלוננת אחרי שנים אבל ויש אבל גדול - התפרסמו התכתבויות של אותה מתלוננת כנגד אייל כאשר בשנת 2022 היא שולחת לו הודעה ״אם אתה מעוניין לנשום קצת אוויר אתה מוזמן לבוא אליי איילי, אני גרה ב…. על הים אתה יכול להכנס אליי דרך החניה, בלי שום אינטרס אני מבטיחה לך רק טוב יצא לך מזה.״
אנחנו לא שופטים נשים שמתעוררות אחרי שנים רבות ומקבלים את העמדה (המדעית?) שזה קורה, שזה קטע פסיכולוגי מקובל ותדיר, ושזה לא מעיד על מאומה. על בסיס הגישה הזאת הורשעו הרבה מאוד גברים לאורך השנים. האם תמיד ההרשעה הייתה מוצדקת? מן הסתם לא. כזכור ע"פ מחקרים שונים (בינלאומיים) שיעור המורשעים החפים מהפשע בו הורשעו, עומד על כ33% בעבירות חמורות.

תכל'ס, האם הגישה הזאת נכונה? האם לא נתנו לפרוגרס ולארגוני נשים קיצוניים להשפיע עלינו באופן שהקל אולי על הנשים, אבל פגע בהרבה גברים שלא בצדק? ואולי השיטה נכונה גם כשנדמה שהיא לא מדויקת ונכון להמשיך בגישה זו גם היום? תכל'ס אין לנו באמת דרך לדעת. יש מי שייטען כך ויש מי שייטען אחרת. אבל חד-משמעית זה בוודאי שלא. למרות שיש מי שמבקש להציג זאת כך.

משתפרת1

Well-known member
נורא קשה לי עם תלונות על ניצול מיני ובוודאי על אונס. בא לי לנקום בפוגעים.
במקרה הזה האמפטיה האוטומטית לא מתעוררת. ראשית- ההקלטה של גולן שמראה שהמתלוננת יוזמת קשר איתו, זאת אחרי שביצע מעשה מגונה (לפי התלונה- ביצע בעצמו בלבד, בלי לפגוע בה, ולכן חלה התישנות על המעשה). זה מעורר ספקות לגבי מי יזם. שנית- כשנצמדה בשתי הזדמנויות שונות לשני מקורבים של גולן, כשכל המדינה כבר ידעה מה עשו מקורביו לנערות אחרות. ואחרי שאחד מהם ביצע בה את זממו וההתנהלות של החבורה הזו היתה מוכחת- היא בילתה עם מקורב נוסף שנהג בה כמו קודמו, לטענתה. משהו בהתנהלות שלה מקשה עלי לאהוד אותה.

Harrington

Well-known member
מנהל
במקרה הזה האמפטיה האוטומטית לא מתעוררת. ראשית- ההקלטה של גולן שמראה שהמתלוננת יוזמת קשר איתו, זאת אחרי שביצע מעשה מגונה (לפי התלונה- ביצע בעצמו בלבד, בלי לפגוע בה, ולכן חלה התישנות על המעשה). זה מעורר ספקות לגבי מי יזם. שנית- כשנצמדה בשתי הזדמנויות שונות לשני מקורבים של גולן, כשכל המדינה כבר ידעה מה עשו מקורביו לנערות אחרות. ואחרי שאחד מהם ביצע בה את זממו וההתנהלות של החבורה הזו היתה מוכחת- היא בילתה עם מקורב נוסף שנהג בה כמו קודמו, לטענתה. משהו בהתנהלות שלה מקשה עלי לאהוד אותה.
רק תחשבי מה מצבם של גברים (בדרך כלל) שאשה (בדרך כלל) מגישה נגדם תלונה כזאת ואין בידיהם הקלטות שמעידות על כך שיתכן שמשהו בתלונה לא לגמרי 'יושב טוב'. הרי לא חסרים מקרים כאלו, כאשר 'המערכת'* נוטה על אוטומט לקבל את טענת האשה המתלוננת במקרים כאלו, של 'מילה שלה מול מילה שלו'.

* הן זו המשפטית והן הציבורית על-פי דרישת ארגוני הנשים והפרוגרס.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מסכימה ומבינה אותך.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
FB_IMG_1766320177307.jpg

אדווה דדון הכתבת ש״חשפה״ לפני מספר ימים את עלילת הדם החדשה עולה בשידור חי בערוץ 12 ומודה כי מדובר בניסיון סחיטה ואיומים של חודשים ארוכים כנגד אייל גולן. אחרי שגרמת לכל מהדורות החדשות להיפתח עם שמו של אייל גולן כאילו שכבר אין איום גרעין,אין איראן ,אין עזה. ושוב העללתם עליו אין סוף האשמות על כלום והכנסתם לתודעה של אנשים כי מדובר באנס אתם חוזרים בכם ומודים שמדובר בניסיון סחיטה.
משפט שדה מיותר, מה תגידו עכשיו?

למעלה