גולללללל

eli21us

New member
גולללללל

גוללללללללללל דקה 28 אוגהובה מבקיע ניג 1-0 שבדיה

eli21us

New member
גווווווווווווווווווווווווווווול

גווווווווווווווווווווווווווווול גול גול גול סנטה לארסון דקה 34 לארסון משווה ל 1-1

eli21us

New member
גווווווווווווווווווווווווווווווול

גווווווווווווווווווווווווווווווול גול גול גול סנטה לארסון שבדיה 2 - 1 ניגריה

מרקוביץ

New member
השבדים פשוט יותר טובים

יש להם כדורגל מסודר בתוספת ההברקות של לארסן,והם קרובים מאוד לשלישי.דרך אגב,לניגרים חסר מאוד חלוץ מרכזי טבעי.כולם שחקני כנף או מרכז שדה והמרכזי שלהם.....רואה את המשחק בטלויזיה בחיפה

דן צ

New member
הייתי בקניות עד עכשיו

אתה יודע , כאן בישראל זה כבר ערב שבת ומי שלא טורח בערב שבת לא "מקבל " בשבת

eli21us

New member
שמתם לב ...........

שהראש של טאריבו ווסט מס 6 אם התחבושת נראה כמו אי תנועה אם דשא

דן צ

New member
יש לו שם שני עציצים../images/Emo118.gif

אבל הם הפסידו וזהו, הם לשלב הבא כבר לא עולים כמו סעודיה

מרקוביץ

New member
והוא גם שחק ככה

מאז הפציעה.משחק נהדר של שבדיה.המצטיין לארסון כמובן.חבל שהוא הסתפר כי היו לו תלתלים מדהימים,בלי קשר ליכולת המשחק כמובן.

מרקוביץ

New member
ההפסד של הניגרים טוב לאנגליה

אנגליה עדיין לא שיחקה נגד ניגריה,והמשחק ייערך כשלניגריה הוא כבר לא קובע כלום.נכון שיכול להיות שהם דוקא ישחקו משוחרר ובלי לחץ,מצד שני גם ככה נראה שלניגרים יותר חשוב להרשים את סוכני השחקנים מאשר לשחק קבוצתי ולהבקיע. האם המזל סוף סוף עם האנגלים????

eli21us

New member
אני חושב ............

בדיוק להפך האנגלים אלופים בשובלניות והם יורידו הילוך רק בגלל מה שאתה אומר שלניגריה אין על מה לשחק

דן צ

New member
כן , אבל הם צריכים לקחת בחשבון

שניגריה ישחקו פתוח ללא שום לחץ ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם ניגריה תנצח את אנגליה , בטח יעיפו את המאמן בגלל שהוא שבדי והכל קונספירציה של שבדיה

מרקוביץ

New member
תלוי הרבה בבקהאם

כשהוא משחק יש בנבחרת יותר מרץ. בקהאם רץ,עושה גליצ´ים,מחלץ, וכשהחברה רואים אותו הם מצטרפים. אצלי כבר משולבות בשבילם כל האצבעות- בידיים וברגליים....למשחק של היום

למעלה