גוללללללללללללל,,,,,,,,,,,,,,,, אחד אפס יש אלוהים
ה הלוואי והייתי חתול New member 3/4/03 #2 בינינו.... אבל רק בינינו - אל תספרי לאף אחד. אין, אבל ממש אין אלוהים וגם אם היה, את יודעת שכדורגל לא מעניין אותה.
בינינו.... אבל רק בינינו - אל תספרי לאף אחד. אין, אבל ממש אין אלוהים וגם אם היה, את יודעת שכדורגל לא מעניין אותה.
A az ma New member 3/4/03 #4 אני לא יודע בקשר לאלוהים...אבל... יוניס זה "הוא"...עם dongle... דפש, שום מילה ממך
I iditbs New member 3/4/03 #8 מזה, מזה, מזה ../images/Emo35.gif שוב אני אשמה? ונכון, בשיחה האחרונה שהייתה לי איתה היא אמרה לי שהיא באמת לא אוהבת כדורגל... היא גם אמרה לי שהיא יודעת שיש משהו שלא מאמין בה אז בגלגול הבא, היא חושבת להפוך אותו לחתול...
מזה, מזה, מזה ../images/Emo35.gif שוב אני אשמה? ונכון, בשיחה האחרונה שהייתה לי איתה היא אמרה לי שהיא באמת לא אוהבת כדורגל... היא גם אמרה לי שהיא יודעת שיש משהו שלא מאמין בה אז בגלגול הבא, היא חושבת להפוך אותו לחתול...
I iditbs New member 3/4/03 #11 לא מאמינה שאני שוב מגיבה אליך...../images/Emo6.gif (אני עסוקה בהקפצות וההודעות שלך הן כרגע אחרונות....)
לא מאמינה שאני שוב מגיבה אליך...../images/Emo6.gif (אני עסוקה בהקפצות וההודעות שלך הן כרגע אחרונות....)
ל ליילה New member 3/4/03 #12 סליחה על הבורות המזעזעת... אבל על מה לעזזאל אתם מדברים??? חיכיתי וחיכיתי לראות , אולי אני אבין בסוף, גם החלטתי לא לשאול כדי לא להראות כמה אין לי מושג על מה מדברים, אבל הסקרנות הרגה את החתול על מה לעזזאל אתם מדברים
סליחה על הבורות המזעזעת... אבל על מה לעזזאל אתם מדברים??? חיכיתי וחיכיתי לראות , אולי אני אבין בסוף, גם החלטתי לא לשאול כדי לא להראות כמה אין לי מושג על מה מדברים, אבל הסקרנות הרגה את החתול על מה לעזזאל אתם מדברים