ג'ולי בעירום?

ג'ולי בעירום?

מצטערת, זה היה חזק ממני, אבקש את סליחתכם.
שלום לכולם, כמשתמע מהפורום, אני מעוניינת לעזוב את הבית ולהשכיר דירה. אני בת 17 וסיימתי בי"הס (או ליתר דיוק, אני אקסטרנית ואסיים את הבגרויות הקיץ) כך שנותרה לי שנה ומעלה עד לגיוס, אם בכלל. המצב שלי עם ההורים לא מוצלח במיוחד, בלשון המעטה, ומזה זמן רב אני משתוקקת לעזוב את הבית, ולגור לבד (או בחברת שותפה..). אני פשוט יודעת שלא אוכל להמשיך לחיות בחברתם, ולמהדרין זה לא מוחלט. עברתי על המאמרים, ודפי הפורום האחרונים, וברשותכם יש לי מספר שאלות וגו'. ראשית כל, הרעיון תיאורטי משהו, אבל אני בהחלט מתחילה להריץ אותו בראש. במידה ואעבור זה לא יהיה לפני אוקטובר. נכון לעכשיו, אני גרה בחיפה אבל במידה ואעבור אני מעוניינת או לאיזור ת"א והמרכז, או לאילת (בחודשי אוקטובר-ינואר..). 1. בשרשור של הערכת עלויות, המשתמשת ראש אגודת הפופילים כתבה "אני אילתית וכאן ניתן לשכור יחידת דיור של חדר לבודד בכ-1200-1400 ש"ח כולל הוצאות נלוות (מים,חשמל, ארנונה, גז)" נכון לפני שנה. יש כאן אילתיים שיכולים לפרט על זה, או כאלה שגרים//גרו ביחידות דיור, מה הכוונה? שנית כל, מה התעריף הממוצע לדירה שמתאימה ליחיד או שני שותפים באילת בחודשים אוקטובר עד למרץ, נאמר? שתהיה דירה מתפקדת, שום דבר מעבר לכך. אני מעוניינת באילת, כיוון שיוקר המחייה שם זול יחסית, לפי הבנתי (אזור סחר חופשי וכיו"ב) ובכלל, השילוב שלא בחודשי הקיץ החמים בין מדבר לים מאוד קוסם לעיניי. מה שכן, גם אצטרך לעבוד, אבל זה כולל כבר כל עבודת שכר רעב (לעבוד יותר מפועל תאילנדי, ולקבל פחות ממנו) של בני-נוער. מקריאת המאמר "הערכת עלויות" אצא מנק' הנחה שעלויות, לא כולל שכ"ד יהיו הן כ1000 ש"ח.. בהערכה מאוד גסה מצד הדיוטית מוחלטת. אח"כ אני לא חושבת שיהיו לי בעיות לגור לבד, אבל גם לא אתנגד לשותף - ובעצם, אני מאמינה שתחילה יהיה יותר נוח הן לי והן ל"שותף" התיאורטי (שבסופו של דבר יהיה אני והכינה נחמה שלי..) שהוא יהיה שותפה - אבל זה באמת לא משנה כרגע. מה שכן, כמה בערך יעלה שכ"ד לדירה באזור גוש-דן (הכוונה על גבול ת"א) ליחיד // שותפה? אם יש הערכות לגביי מספר ערים, מאוד אשמח לשמוע. אח"כ, יש הנחות בארנונה לקטינים? אם לא אז לא, כך האמנתי. בנוסף, אני מאמינה (או מקווה..) שההורים יערבו לשכ"ד וכו', אבל אצטרך לממן אותה בעצמי - אז הערכה כספית גסה לכשלושה-ארבעה חודשי מגורים, תתקבל בברכה. אם יש כאן אנשים שעזבו את הבית מוקדם יחסית וגרו לבד, או כאלה שגרים באילת מאוד אשמח אם תספרו לי מעט ובכלל לשאלות שאלות. ואגב, מצטערת על ההודעה הארוכה.. חזק חזק ונתחזק. תודה רבה מראש, אנה.

תקופת השכרה.

לאיזו תקופה ממוצעת משכירים דירה? תחילה, אני פשוט מעוניינת לכשלושה חודשים, ואח"כ במידת הצורך, רצון ועומק הכיס להמשיך להשכיר.

נתחיל מזה...

שממש אין מה לעשות באילת בחורף בעעע... :-{ לשכור דירה במרכז
איפה
ההבדלים בין מקום למקום (אפילו בתוך ת"א) הם עצומים. בכל מקרה, זה לא פשוט לשכור וזהו, צריך לפחות סכום שיהיה מקדם בטחון למקרה וייו להן בעיות. אם את עובדת בבית מלון אז תקבלי גם לינה אוכל והכל (בקיצור חסכון רציני).

tenen

New member
בואי נתחיל בשאלה כמה את לא מסתדרת?

כלומר בתור קטינה החתימה שלך על החוזה לא שווה יותר מדי ואם את באמת לא מסתדרת עם ההורים שלך אז את בטוחה שהם ישמחו לחתום בשבילך על חוזה שמחייב אותם? בנוסף מכיוון שכסף רב אמרת שאין מהיכן תשיגי ערבות לדירה? כלומר בהנחה שהורייך לא ישמחו לחתום לך על ערבות, בכלל אני לא מכיר יותר מדי אנשים שישמחו לחתום על ערבות לאדם שאין לו כסף ברזרבה וחודש אחד או שניים בעייתיים וכבר יחייבו אותם. עצה בחינם, מראש הגישי מסמכים לצבא להיות מוכרת כחיילת בודדה, ותקדימי את הגיוס בכמה שרק יאשרו לך, כלומר בהתחלה לדעתי יהיה לך יותר קל להתאקלם במערכת הצבאית לפחות מנסיונם של אלו שאני מכיר. מבחינת עבודה, באילת לא יודע היכן מעסיקים קטינים, אם בתל אביב אני יכול להגיד לך בוודאות שהמלצרים בכל האיזור של ראול ולנברג הם לרוב לפני צבא וסביר להניח שתמצאי גם שם בקלות.

למעלה