גולות... many many גולות.
ד דניעל New member 27/10/02 #6 זה גולות כדוריות? או אבנים שקופות שטוחות, כמו שמניחים בתחתית של כלי שקוף לקישוט?
F fortune New member 27/10/02 #10 תצחקי אך אלו היו הגולות - "לא שוות" של בני הקט והוא נידב לי אותן בשמחה היות שהן שקופות ירקרקות ואינן עומדות בקריטריונים של "ראסיות" וכד´.
תצחקי אך אלו היו הגולות - "לא שוות" של בני הקט והוא נידב לי אותן בשמחה היות שהן שקופות ירקרקות ואינן עומדות בקריטריונים של "ראסיות" וכד´.
F fortune New member 27/10/02 #8 ../images/Emo39.gifהגולות עטופות בסרטי נחושת, ומולחמות אחת לשניה בשיטת הויטראז´ - דהיינו בדיל. שיטה זו נקראת "טיפאני" (שם מקוצר) והעמידות שלה גבוהה עד כדי מאות שנים... תודה על מחמאות והתענינות
../images/Emo39.gifהגולות עטופות בסרטי נחושת, ומולחמות אחת לשניה בשיטת הויטראז´ - דהיינו בדיל. שיטה זו נקראת "טיפאני" (שם מקוצר) והעמידות שלה גבוהה עד כדי מאות שנים... תודה על מחמאות והתענינות
F fortune New member 27/10/02 #18 הפעם תפשת אותי באחת מהיצירות ה"בלתי יעילות". לא לנר ולא לפרחים, פשוט פסל ליום הולדתה של ישראל, שאפשר אולי להאיר עליו עם ספוט...
הפעם תפשת אותי באחת מהיצירות ה"בלתי יעילות". לא לנר ולא לפרחים, פשוט פסל ליום הולדתה של ישראל, שאפשר אולי להאיר עליו עם ספוט...
F fortune New member 27/10/02 #17 |פרכל כלי כשר בעיני, זו יכולה להיות קערת סלט מן המטבח, דלי מהספונג´ה, עציץ וכד´. כל דבר קעור, יכול לשמש לתבנית.
|פרכל כלי כשר בעיני, זו יכולה להיות קערת סלט מן המטבח, דלי מהספונג´ה, עציץ וכד´. כל דבר קעור, יכול לשמש לתבנית.