גולדנברג

גולדנברג

נזקקת לסיוע שלכם שוב. גילו אצלי בצילום רחם חשד לפוליפ קטן וקפל ברירית והומלץ על היסטרוסקופיה. היום הייתי אצל הרופא פוריות שלנו והוא בחן את התצלומים ואמר שכדי להיות on the safe side הוא מפנה אותי להיסטרו... המליץ על פרופ' גולדנברג(טען שהוא ההיסטרו הכי טוב בארץ) ושאם יש לי מושלם בכללית אני יכולה לגשת אליו ולקבל החזרים. בכל אופן כרגע מצאתי את הקישור הבא וזה עשה לי קצת ספקות לגבי הגישה אליו. מה דעתכן??? מתוך אתר הצופה: פרופסור מוטי גולדנברג, גניקולוג בכיר במחלקת אישפוז יום של בית החולים שיב"א בתל השומר, נחקר במשטרה בחשד להפרת אמונים וביצוע רפואה "שחורה" בבית החולים. במפלג ההונאה של משטרת תל אביב, התקבל מידע מגורמים בבית החולים, על טיפולים פרטיים שביצע פרופסור גולדנברג במטופלותיו במסגרת בית החולים, תוך שימוש במתקניו. על פי החשד, זימן הגניקולוג מטופלות באופן פרטי לבית החולים, לביצוע ניתוחים וטיפולים. הן שילמו לו אלפי דולרים עבור כל טיפול ואת הכספים שלשל לכיסו, זאת, במשך מספר שנים. מהתלונות עולה עוד החשד, כי גולדנברג העדיף את המטופלות הפרטיות והקדים תורים שנקבעו לטיפוליהן על פני חולות אחרות שאושפזו בבית החולים. פרופ' גולדנברג הכחיש את הדברים ושוחרר לביתו בערבויות. "הנהלת בית החולים ומשרד הבריאות משתפים פעולה עם המשטרה באופן מלא", אומר מנהל בית החולים פרופ' זאב רוטשטיין ומוסיף, "פרופ' גולדנברג הינו רופא וחבר צוות משיבא והכל רוצים להאמין כאן שחפותו תצא לאור". המשטרה חקרה קרדיולוגים ורופאים בכירים מכשמונה בתי חולים בארץ בהם איכילוב, אסף הרופא, נהריה והלל יפה, בחשד לרפואה "שחורה", פרטית, בבתי החולים וקבלת שוחד מחולים. החשדות שקיבלו את הפרסום הרב ביותר, הופנו כלפי פרופסור גדעון אורצקי, מנהל מחלקת ניתוחי לב בבית החולים איכילוב, אשר נטען כי קיבל כסף מחולים, על מנת שינתחם באופן פרטי בבית החולים, דבר שאסור בתכלית האיסור ברפואה הציבורית. (ע)

ואוו בדיוק גם קראתי את זה אתמול

כי אני מחפשת אצל מי להתנתח ומאחר והוא זה שניתח (לא באופן פרטי פשוט במיקרה) אותי לפני 5 שנים ושמו הלך לפניו מבחינה מקצועית ובאמת הניתוח היה קשה אבל הוא לא ויתר על הלפרוסקופיה , אני באותה בתלבטות כי יש לי גם בעיה עם הרופאX שמפורסם פה כ"כ שלאחרונה סיפרו עליו דברים לא כ"כ טובים ואני חשה שגם הוא בעייתי.. אני בכל זאת חושבת שקודם כל האינטרס האישי שלנו וזה איכות הניתוח ,, למען צדק מישפטי או פלילי יש משטרה והנהלת בית החולים ואם הוא מורשה לעבוד אז זה נראה בסדר. מה גם שראיתי כתבה הוא הציל חייה של משהיא שהסתבכה בהפלה, באשר תחליטי .. בהצלחה..

נשמע קשה

לא מכירה את הסיפור הזה .... אני עברתי היסטרסקופיה אבחנתית+ניתוחית ע"י פרופ' גולדנברג באופן ציבורי בתה"ש מבחינת מנתח הוא מאוד מקצועי ומיומן בתחום. ממליצה לך לפנות באופן ציבורי לתה"ש המנתחים שם מצויינים...אפילו דרך מרפאת אנדו'

ניקה25

New member
היי

אני שמעתי את הסיפור עוד מזמן, לפני שהייתי צריכה לעבור לפרו', וזה באמת לא נשמע טוב, אבל אני יודעת שהוא רופא מצויין , באמת הכי טוב בארץ.

בפעם הבאה לצרף קישור!

אין לצטט מתוך מקום אלא להביא קישור אל אותו המקום. כתבתי זאת בעבר ואני כותבת שוב. בפעם הבאה תימחק ההודעה. חל איסור על ציטוט לפי כללי תפוז. לא רוצה למחוק עכשיו כי כל השרשור ימחק. ולעצם הענין- לא הייתי משליכה יושרה לכאורה על הפן המקצועי.

בבקשה קישור

אגב, יושרה לדעתי היא הדבר הכי חשוב, כן גם יותר מהפן המקצועי. על כן אני באופן אישי החלטתי שאליו אני לא מגיעה. ובאלגוריה שכזו:ניתן לטעון על הרבה בעלי מקצוע שהם טובים מבחינת המקצוע אבל לא בעלי יושרה (=מילה מכובסת למושחתים) אבל אז השאלה היא ערכית כמובן וכשם שאני סולדת מאנשים מושחתים מכל ארנה מקצועית כך גם מהפרופ' המכובד.

אז אנחנו חלוקות ../images/Emo13.gif

זה שהוא לא ישר (לכאורה לפחות) לא גורם לו להחזיק את הסכין באופן פחות מקצועי.זו דעתי. כשכתבתי יושרה התכוונתי אך ורק למקצוע הרפואה. לא התייחסתי ל"הרבה בעלי מקצוע".. יש רפואה פרטית ויש רפואה ציבורית אבל יש גם רפואה פרטית בתוך הציבורית, זה לא סוד וזה לא מהיום. ומצרפת את הקישור בנוגע לפרופסור אליו פנית.

ר ו מ י ה

New member
מכירה את הסיפור

לעצם העניין- פרופ' גולדנברג נחשב מנתח מעולה (יש האומרים הטוב ביותר) בניתוחים מסוג זה. מבינה מאוד את התלבטותך בעקבות האמור ואין לי תשובה חד משמעית.

lior362

New member
לא הייתי מתייחסת לזה

גולדנברג הוא איש מקצוע מדהים - הוא נתח אותי ובן אדם עוד יותר מדהים . לולא הוא ספק אם היה נשאר לי רחם למרות מצבו ה"אקוטי" אבל יש רחם...גולדנברג הוא מבחינתי מה שמתקרא "מענטש" יענו - "בן אדם" . בקשר לכתוב אז אני לא תמיד מאמינה לכל מה שכתוב בעיתונות וגם אם כן יש הרבה הגזמות אל תהססי ותלכי אליו .!!!!!!!! ושימותו הקנאים שכותבים עליו....

למעלה