גולדן- דאלאס גיים 2

Rapgamer

Well-known member
כבר מהפתיחה היו מספר טרנדים שסימנו ניצחון אפשרי של קבוצת החוץ- המאבס הגיעו חמים מעבר לקשת (15/27 במחצית הראשונה), גולדן איבדה 5 כדורים בדקות הפתיחה, פרופיל הזריקות של דאלאס היה טוב יותר וברנסון הצטרף ללוקה כדי ליצור מפלצת דו ראשית עם ריצה נוספת של המאבס בדקות הספסל. המאבס קלעו 72 נקודות במחצית, בנו יתרון שהגיע בשיאו ל19 וכבר נכנסו לעמדת ריתוק, עכשיו נשאר רק לספור שניות.
ברבע השלישי גולדן שינתה את הסכמה ההגנתית ושיחקה מצ'אפ זון, דאלאס התקררו וג'ייסון קיד לא עשה לעצמו טובה כשהכניס את ג'וש גרין לדקות אמתיות ראשונות בסדרה. קיד שיתף רק 6 שחקנים בסגל מספר דו ספרתי של דקות, ניכר שהוא מחפש שחקן שביעי אמין יותר (הדקות שברטנס נהג לקבל אלא שהוא איטי מדי בהגנה). האופציות שנבדקו עד כה הן ניליקינה שמתקשה לקלוע סל וכאמור ג'וש גרין. יש מצב שדאלאס נמצאת one player away במצ'אפ הזה מול הווריורס.
דריימונד ביצע עבירה רביעית מיותרת בניסיון חסר סיכוי לריב' התקפה וזה הניע את קר לשחק סמול בול עם לוני בעמדה 5, אז המגרש באמת נפתח לגולדן והמרוויח העיקרי מכך היה ג'ורדן פול שיכל לתקוף את הסל מול גוף אחד שמחכה לו בצבע ולעיתים הוא אפילו לא ממש רים פרוטקטור. גולדן הלכה וכרסמה בהפרש, בפתיחת הרבע האחרון פול שלט באופן טוטאלי במשחק, להלן אילוסטרציה-
אוטו פורטר חבר אליו עם שוט מייקינג שנבנה על המומנטום וגולדן עלתה ליתרון ראשון במשחק.
דאלאס הצליחה להגיע למבטים טובים ברבע האחרון אבל פשוט לא השיגה עצירות, ההרכב הנמוך (כולל עם מוזס מודי שהתברג לרוטציה במחצית השנייה על חשבון דמיון לי) תקף את הסל כאשר הנהגים העיקריים היו פול וקרי, לוקה מצא את עצמו חסר אונים בין אם כשומר פיק אנד רול או כאשר קיד ניסה להשאיר אותו סביב הצבע בניסיונות לשנות זריקות בטבעת. כשהגיעה לצבע עזרה נוספת השלשות של גולדן נכנסו. הווריורס טסו ל43 נקודות ברבע האחרון והכריעו את המשחק.

בסיום 126-117 לגולדן. המצטיינים במשחק- קרי עם 32 נקודות היה כמעט היחיד שהופיע במחצית הראשונה, פול הוביל את הריצה ברבע האחרון עם 23 נקודות, לוני קיבל ממני מחמאות בגיים 1 בו רשם מספרים צנועים והוא ממשיך להיות נהדר בשני הצדדים, הפעם גם קלע 21 נקודות.
אוטו פורטר שוב היה טוב. קליי די בינוני, למעשה הוא טוב כשהוא מקבל כדור עם יתרון על ההגנה, לפעמים הוא מנסה באחד על אחד וכופה את עצמו עם תוצאות שליליות.
דריימונד גרין אמור להיות שחקן עם IQ כדורסל גבוה, היה נדמה שמתחילת המשחק הוא חיפש להעיף את עצמו. קיבל טכנית והמשיך לבלבל את המוח לשופטים, ספג עבירה רביעית ברבע השלישי במרחק 90 פיט מהסל וגם עבירה שישית על ניסיון חטיפה אבוד בבאקקורט של דאלאס. גולדן הפסידה ב19 הפרש את הדקות שלו על המגרש, ניצחה ב28 בלעדיו.
בצד של דאלאס לוקה וברנסון קלעו 72 משותפות, בולוק הוסיף 6 שלשות אבל ההגנה לא מצאה פתרונות. יותר מדי חורים ופחות מדי סותמים.

כמובן שהסדרה עדיין פתוחה, ראינו את דאלאס חוזרת מ2-0 רק בסיבוב הקודם. אלא שבהרגשה שלי זה היה משחק מפתח בסדרה, דאלאס רשמה במחצית השנייה גם את הרבע ההתקפי וגם את הרבע ההגנתי הכי חלשים שלה בפלייאוף. גולדן מצליחה לחשוף את הסגל ההגנתי של דאלאס שמשחק היטב ביחד אבל חסר אתלטיות, יכולת הhelp and recover שלהם מוגבלת וכתוצאה מכך הם דיממו 62 נקודות בצבע שהיו רובן ככולן חדירות מהפרימטר ללייאפ או דיש קטן ללוני שסיים יפה מאוד בטבעת.
תוסיפו את סימן השאלה סביב שחקן שביעי אמין ברוטציה ונראה שהmargin for error של דאלאס הגיע למינימום.

FrecCo

Active member
איזה מחצית שניה מחפירה של דאלאס
דריי עשה הכל כדי לצאת בשתי טכניות ולהפסיד להם את המשחק במחצית הראשונה אבל הוא לא לקח בחשבון שהסנטר מס' 1 האמיתי של הווריורס, ימצא דרך פעם אחר פעם להעניש את הגנת הצבע האומללה של דאלאס, ומצד שני גם לא יתן כלום (שוב) ללוקה שמנסה לקבל אותו בחילוף.
וויגינס שומר מציק ומעייף מאוד ללוקה שבכל זאת מצא דרך לעשות נקודות ברבע הראשון כשתקף את הבלבול הקל שנוצר בחילוף שקרי נמנע לעשות עליו, וברבע האחרון כשזה כבר היה קצת מאוחר מדי כי דאלאס פשוט לא הצליחו להשיג עצירות.
בולוק וברונסון גם עשו את חלקם בתרומת נקודות מה שמעלה את השאלה מה עוד דאלאס צריכה לעשות כדי לנצח מה שמעלה את התשובה הכללית- למצוא דרך לאטום את החורים בהגנה ולהשיג עצירות, מה שמעלה את התחושה שזה לא אפשרי נגד הווריורס אפילו כשקליי הוא לא לגמרי קליי.

עוד דבר לציין הוא שהווריורס עושה את כל זה ונמצאת ב2-0 עם רוטציה קצרה לאללה של 7 ורבע כשפייטון ואיגי בחוץ. הם עלולים להזדקק נואשות לעוד שחקן רוטציה סביר ברמת ג'אוול אם דאלאס יצליחו לחזור לעניינים אצלם בבית ולשחוק אותם, הם בכל זאת לא הקבוצה הצעירה והבריאה של פעם. אם ימצאו עצמם מול בוסטון בעתיד הם בכלל יצטרכו תשיעייה טרייה מהתנור

OrEl74

Well-known member
מנהל
חייב לציין לטובה את וויגנס
באופן כללי שמתי לב שכשהוא משחק טוב, גולדן מנצחים(הבעיה כמובן שהוא יציב בערך כמו המוח של קיירי)
הוא מרכיב לא פחות חשוב מפול שכל כך מדברים עליו ומשום מה על וויגנס לא.

עושה רושם שהוא מצא את מקומו בליגה ושטוב לו עם זה שכבר לא מצפים ממנו להיות כוכב... ועדיין פותח באולסטאר חחח

Krit123

Well-known member
מדהים שאחת מהן תעשה גמר. סדרה די משעממת, פיקאנדרול נצחי אבל מסמנים בו שתי שחקנים שונים בקבוצה היריבה כדי שמשה לא יחשוב שהוא צופה באותו רבע שמשודר בלופ אינסופי. שתי הקבוצות משיגות תוצאות די דומות כאשר הן מטרגטות את המנוע ההתקפי (קרי/דונצ'יץ'), הפער מסתמן בעמדת הסנטר. במחצית השנייה נפל לגולדן האסימון, ברגע שבולוק שומר את מוביל הכדור, קליבר עולה לגובה החסימה ופיני סמית' תקוע בפינה על קלעי אוטומטי, אין מי שיגיע לעזרה בצבע למעט לוקה וברונסון. אחד מהם צריך לעלות על hover board בשביל שזה יעבוד. הם רחוקים שחקן אחד ברוטציה תרתי משמע.

לוני עם 14 זריקות מהשדה וביקור אחד בלבד על קו העונשין = אות קלון לסקאוטינג. עומד על 55% מהטווח (אגב, גם וויגינס), אף אחד לא מנסה לבצע עבירה.
לפני פתיחת הסדרה אני מאמין שהם חיו בשלום עם הסנאריו הכללי בו יוצאים חזק לקלעים והם מוצאים את לוני בתנועה לסל, רק שהם לא ציפו ליעילות כזאת, ומעל הכל, הם לא ציפו שהוא יגנוב לבאם אדביו את הכוחות וישאיר את ההיט והמאבס חסרי אונים בו זמנית. הנוכחות שלו לפתע יוצרת פער אדיר בנקודות הצבע, הם בוודאי חשבו שלוני ישחק דרופ ופאוול הבלתי נראה יהנה ממסירות לוב, לא ידעו שהגנת החילופים תפציע דווקא בהרכב ה'גבוה' של הווריורס. כמובן מסכים עם סטן ואן גנדי שלא הייתה סיבה מיוחדת להתמקד בלוני ביציאה מההפסקה. בניגוד לווריורס, אין להם קלעים אוטומטים ביציאה מחסימה שימשכו אותו החוצ.. אני לא מאמין שאני מדבר על לוני כאילו היה רודי גובר פתאום |פנים| יש רק את ברנטס והוא דבע אז גולדן לא יצאו אליו.

כמו שדיברנו, אין לדאלאס תכנית ב' בהגנה או בהתקפה. הם יכולים לקלוע 21 שלשות באחוזים מצוינים ועדיין להפסיד על רבע סגרירי. הווריורס זורקים עלייך המון גימיקים שלפחות יאתגרו את רמת התיאום, המאבס זורקים עלייך את ניליקינה. אפילו מוזס מודי עדיף על ג'וש גרין אם כי אני לא מופתע בכלל, מודי יהיה אחלה שחקן. בני זונות.

הערה אחרונה לגבי דינווידי. הוא חייב להיות יציב מתומפסון על מנת להשאיר להם סיכוי. אם נשלוף דף מספרו של סטיבן איי, לפעמים המאבק מתנקז לאופציה השלישית. לוקה/ברונסון VS קרי/פול, ספנסר חייב לתת להם תרומה שלפחות תשווה את זו של קליי. הביתיות שלהם פשוט מפחידה אז אני לא אתפלא אם ישוו את הסדרה, רק שאני מתקשה לראות אותם מנצחים 4 מתוך 5 מול הווריורס. למעשה אני עדיין בשוק מההתרסקות של כריס פול ותוהה אם הוא בכלל היה כשיר, כי העובדה שניצחו 4 מ-5 מול פיניקס עדיין מרגישה כמו הזייה.

עריכה: לדריי לא היה נעים מכך שהשופטים לא שורקים לו טכנית שנייה אז הוא פשוט קיבל עבירה שישית בשביל למנוע מהם את המבוכה. אין עוד שחקן שמקבל יחס דומה מהשופטים, אפילו לא קרוב.

למעלה