גולדן- אוקלהומה, משחק 2

rapgamer4ever

New member
גולדן- אוקלהומה, משחק 2

מאסט ווין של הווריורס שלא הפסידו שני משחקים רצופים כל העונה. אני חושב שהם ינצחו אבל זה בכלל לא יהיה קל. החילופים האוטומטיים של אוקלהומה בהגנה התקילו את גולדן בבעיה אמיתית, לדעתי קרי צריך לתת משחק גדול ולשבור את ההגנה כדי להשיג זריקות פנויות לשאר.
יהיה מעניין לראות את חלוקת הדקות של גולדן בעמדת הסנטר- האם בוגט יהיה פקטור התקפי, האם אזילי ישתלב עם שחקני החמישייה או שמא דריימונד גרין ישחק הרבה דקות בסנטר וגולדן תחטוף בריבאונד אבל תחטיף בשלשות וטרנזישן.

הלילה בשעה 4:00.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גולדן מובילים ב-10

אוקלהומה נוגסים בהפרש לאט לאט ובסוף אפילו עולים ליתרון של נקודה.
אלה שאז גולדן פתאום פותחת מבעירים וקולעת 9 נקודות בדקה ולמחצית הקבוצות יורדות שגולדן ביתרון 8.
ומה שחששתי ממנו לפני פתיחת הסדרה קרה בחצי הדקה האחרונה של המחצית כשווסטברוק לקח 2 זריקות די דביליות ופזיזות מעבר לקשת ושתייהן הסתיימו באיירבול מהדהד.
&nbsp
דוראנט ענק עם 23 נק' אבל כרגע זה ממש לא מספיק.
&nbsp

מור תור

New member

rapgamer4ever

New member
גם אני הבנתי את זה ככה

דוראנט כעס כשלא קיבל את האלי-הופ אבל אח"כ הוא תפר את ג'אמפר ואמר לוויטרס פאק יו בקטע חברי. ככה אני גם מפרש את הבאמפ שהוא נתן לוויטרס.
אגב האלי-הופ היה אפשרי אבל הצריך מסירה די מושלמת מצד וויטרס. החלטה טובה שלא מסר.

Anfield

New member
שאלו את ווייטרס על זה

אמר שזה קטע שהם עושים ביניהם כל פעם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מנסה, באמת שאני מנסה

להתלהב כמו כולם מהטירוף הזה שנקרא גולדן סטייט אבל אני לא מצליח להתחבר לסגנון המשחק הזה.
לא מסתדר לי בראש שקבוצה יוצאת למתפרצת של 3 על 1 וקרי מחליט לעלות לשלשה, אפילו אם היא נכנסה וזה לא משנה כמה חם אתה מרגיש.
אין ספק שזה מרשים ושמדובר בקלעי הטוב ביותר שראינו אבל עדיין אני מעדיף לראות אותו חודר לסל ויוצר מהלכים (שגם בזה למקרה שפספסתם, הוא אחד מהטובים בליגה אם לא הטוב ביותר)
&nbsp
מי אני שאתווכח עם עובדות ועם 73 ניצחונות? ועובדה שזה עובד להם.
אלי זה לא מדבר...מצטער.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
החילופים האוטומטיים של אוקלהומה מקשים על העסק

גולדן היא קבוצה של handoffs, תנועה סביב חסימות, backdoor cuts וכו'. הדברים האלה עובדים הרבה פחות מול חילופים אוטומטיים. אני מסכים איתך שהדרך לשבור את הטקטיקה היא באמצעות חדירות של קרי מול ביג מן. ראינו שאוקלהומה מתחילה להביא עליו עזרה בקשת וזה סיפק לגולדן כמה לייאפים וזריקות טובות מהפינות.
מצד שני קרי לא מסוגל לתקוף את הסוויץ' הזה 40 דקות ברציפות, לכן אני מניח שנראה את זה פה ושם ובעיקר בקלאץ'.

Anfield

New member
סוף רבע 2 שערורייה

גולדן עלו בטירוף הצפוי, היו ביתרון 10. עד שהורדנו למינימום ואפילו עלינו ליתרון הגיעו שם 3 דקות של איבודים מפגרים וירידה למחצית בפיגור 8.

Ori L88

New member
האמת שסגרתי באמצע השלישי

לא יכלתי עם השיפוט יותר , אולי אני בכיין. אבל לא שורקים לגולדן כלום. גרין נותן ברכיות לביצים של אדאמס מרפקים , מובינג סקרינס. שום דבר. איבאקה מלטף מישהו שריקה ל3 זריקות.
מה זה החרא הזה , שלא נדבר כל פעם שגולדן עולים לריבאונד התקפה הם דוחפים את הביגס של אוק'.
כמובן שלגולדן הגיע לנצח והם פירקו את הת'אנדר בריבאונד , אבל דחיל רבאק מה זה השיפוט הכישלון הזה.

BeniTaz

New member
האמת שזה היה מאוזן

ווסטברוק עשה לקרי גליץ' לרגל ושום דבר (שאגב, המרפק שלו התנפח בגלל זה) קרי חודר ודוראנט מוריד אותו.. אין שריקה. כנראה כל אחד מתלונן עם הקבוצה שהוא רוצה שתנצח.
&nbsp
אגב, לגביי הברך של גרין. לא פאול. שיישחק עם מגן ביצים.. זו היתה תנועה טבעית.

rapgamer4ever

New member
פעם ראשונה שראיתי משהו מזיז לסטיבן אדאמס

פתאום הוא נראה פגיע במשחק... גם אחרי העבירה שאזילי עשה עליו בריבאונד. כנראה שהוא בכל זאת אנושי.
מסכים איתך שגרין לא עשה פאול.

BeniTaz

New member
אדאמס עובד קשה ונלחם כמו חיה

אבל כבר שבור כנראה.. גם במשחק הקודם ראינו אותו מחזיק את היד החבושה שלו ונאנק מכאבים. יש לו פציעה בכף היד, במקרה של אזילי ראינו שהוא סובל כנראה מכאבים בגב ואני מקווה שנשארו לו שם עדיין שתי ביצים. בכל מקרה הוא לא הולך להתלונן עד הקבר. קשוח.

FrecCo

Active member
סדרה תענוג

-סטף קרי חם זה המחזה הכי מפחיד בספורט
-הקפיצות קמיקזה האלה לקהל פשוט מיותרות בעיניי, להציל פוזשן מסכן רק כדי להגיד בסוף ש"התאבדנו על המגרש" ולסכן פציעה שתגמור את העונה זה לא הכי חכם
-KD חייב להפסיק לאבד כלכך הרבה. גם לראות אותו חם כמו שהיה ברבע השני זה מחזה מפחיד למדי
-ראסל חייב למצוא דרך להתעלות על השמירה של קליי ולתת אימפקט בכל משחק שנשאר מעכשיו בסדרה. הווריורס מגיעים כל לילה, אין אצלם ערב חלש בפלייאוף וראס חייב להתאים את עצמו
-הווריורס הם הווריורס והם הפייבוריטים לאליפות בכל מצב אסור לשכוח את זה. מקווה שOKC יבואו להגן על הבית עם טירוף בנשמה

rapgamer4ever

New member
סיכום המשחק

דריימונד המשיך לשמור איזורית מבלי להתייחס לרוברסון ואכן אוקלהומה נעצרה על 24 נקודות ב-15.5 דקות שרוברסון שיחק (קצב של 18.5 נקודות לרבע).
גולדן כמעט ולא שיחקה סמול. היא העמיסה בצבע וניצחה בריבאונד, אוקלהומה לא תנצח משחק בו היא מפסידה בריבאונד.
קנטר ואדאמס יכולים לשחק מול החמישייה השנייה של הווריורס אבל זה רק לדקות מוגבלות. החמישייה הראשונה ובפרט קרי הרגו את קנטר בהגנה, אני חושב שזה אלמנט שיחזור על עצמו.
&nbsp
איגודאלה לדעתי הכי טוב בליגה בלתת strip ודוראנט מועד לאיבודים האלה. ראינו את KD מתקשה מול איגי אבל חוגג מול כל שומר אחר.
סימן חיובי עבור אוקלהומה הוא שגולדן מתקשה לתרגם את החטיפות לכדי נקודות. אפילו במתפרצת של 3 מול 2 ראינו הרבה איבודים או עצירה לסט אופנס, זה בזכות האתלטיות העדיפה של OKC.
&nbsp
קרי הגיע הרבה יותר חד למשחק, הוא חתך את ההגנה של אוקלהומה במסירות. ברבע הראשון בוגט לא תפס כדורים אבל בהמשך הווריורס השיגו נקודות קלות בצבע, הרבה בתיווך דריימונד גרין.
&nbsp
זה היה ערב בו הזריקות של גולדן נכנסות ושל אוקלהומה לא, אין יותר מדי מה להתרגש מההפרש. גם השיפוט היה ביתי כפי שציינו. אוקלהומה למרות זאת עשו טעויות ברבע השלישי, איבאקה ואדאמס אולי התעייפו אבל הם לא סגרו מספיק מהר את קרי בתגובה לחסימה, משם הוא התחמם והמשחק נגמר.
לגולדן גם היו שני פוזשנים רצופים עם בלבול בירידה להגנה וזה התבטא בשתי שלשות קלות של דוראנט אבל קר לקח פסק זמן ומשם הם התעשתו.
&nbsp
המשחק הבא רק ביום ראשון כך שיש זמן למנוחה והתאמות. סיכוי לא רע בעיני שאוקלהומה תפתח עם וויטרס את גיים 3.

למעלה