גולדי - קח טיפ

פנומן 72

New member
לא

אני מרגיש שאני מדבר אל זרעון ...

זיקן

New member
מנהל
סיפרתי לה באופן כללי

מה שאתה כל הזמן מספר לנו איך שאתה ניקרע בין שתי זהויות ומה אתה רוצה להיות בגלגול הבא והילדות הגנובה שלך והקשיים במציאת קשר עם בנות זוג ואם הבנתי נכון שיצאת מהארון ואתה לא בדיוק בחוץ.. זה הספיק. לפני שאתה מחליט משהו קרא בבקשה בויקיפדיה על התיסמונת הזאת "פיצול אישיות" ותראה שזה עומד בהגדרה בדיוק לפי מה שסיפרת לנו, יש אפשרות לשוחח איתה על מנת לקבוע פגישה רק בטלפון ובתשלום כמובן היא גרה במושב חרב לאת ליד חדרה היא לוקחת כמדומני 200 שח ל 50 דקות.. היא לא חברה בתפוז וגם לא תהיה אין לה זמן לזה, ושוב סתכל בויקיפדיה ואחכ תחליט לבד הלאה, בנוסף אציין שאין לך מה להיתבייש וגם ללכת לפסיכולוג זה לא בושה הרבה אנשים עושים את זה והרבה אנשים צריכים את זה אך לא מודים בזה.

goldy

New member
אז הסבר קצר

אני סיימתי לדבר עם פסיכולוגים. "איך שאתה ניקרע בין שתי זהויות" __אני שלם עם היותי גבר. מכיוון שאני סטרייט אז אין שום סיכוי שאני חושב כמו אישה. "ומה אתה רוצה להיות בגלגול הבא" __אני רוצה להיות מתאים לחברה - אני רוצה להיות מסוגל להשתלב. "והילדות הגנובה שלך והקשיים במציאת קשר עם בנות זוג" __זה דווקא נכון. "ואם הבנתי נכון שיצאת מהארון ואתה לא בדיוק בחוץ.." __אני יודע שאני סטרייט, ואני שלם עם היותי גבר. אישה זה לגילגול הבא, כי צריך גם חוויות ילדות והתבגרות, מה גם שהשינוי אינו מושלם. נשים תמיד מתאימות אבל זכרים מיותרים יש בשפע: אני רואה את זה סביבי כל הזמן. "זה הספיק." __נכון; ואני מחכה שיגמר.

זיקן

New member
מנהל
לא שיכנעת

אתה עדיין חי בעולם הזה ועלייך להיתברגן בו עם כל המישתמע מכך. תישכח מזה שבעולם הבא אתה תהיה אישה וכל הבעיות שלך יפתרו כי יש מצב שאתה תהיה מכוערת ויהיו לך הורים חארות וגם יתכן שתהיה "מזרון" עדיף כבר להיות זרעון.. מה זה אני מחכה שיגמר אתה רוצה לחכות עוד 94 שנים אההה???

goldy

New member
מזרון מקבלת יחס

לא מכוערת אלא כתבתי במפורש: "בעלת מראה סביר פלוס". אני לא מחכה עוד 94 שנים אלא הפסקתי להתרגש ממה שקורה לי. אם קורה טוב ואם לא קורה גם טוב: אפילו אזעקה מתייאשת מתישהו.

זיקן

New member
מנהל
אתה לא חושב שבעולם הקודם

רצית להיות גבר בעל "מראה סביר" וקיבלת.. ובעולם הבא גם תקבל "בעלת מראה סביר" אך משום מה אף אחד לא ירצה אותך אין קשר בין המראה לבין זה שאתה תהיה מקובל בחברה או מקובלת אם לא תשנה את נקודת ההשקפה שלך לגבי החיים תקבל קדחת ולא משנה עם תהיה גבר או אישה. הבעיה שלך היא שאת חי בעולם הזה קרי בהווה ואתה צריך להיסתדר כאן ועכשיו ולא בעתיד אחרת תהיה זרעון שיש לו 24 שעות זמן להפרות אייזה בייצית ולא בטוח שתצליח מכייון שיש עוד מיליונים כמוך..

goldy

New member
אני חושב שבעולם הקודם

הדבר היחיד שעניין אותי היה להיות בעל חיצוניות: מראה + אמצעים, וזה בדיוק מה שקיבלתי. נשים סביבי בכלל לא צריכות להתאמץ: הן זוכות לביקוש *רק כי* הן קיימות. למה אני לא זוכה לביקוש *רק כי* אני קיים?

זיקן

New member
מנהל
טוב.. אנחנו סוטים מהנושא

טפל בעצמך זה יותר חשוב ויפה שעה אחת קודם.

אה אופס.. לא שמתי לב שכבר רשמת את זה ../images/Emo6.gif

בקיצור... רמז: עדיף לשים לב לדפוסים חוזרים... זה ישנה את מעשינו... זה יחסוך לנו הרבה דברים שלא הייתה להם תועלת...

פנומן 72

New member
להפך

כדאי להתאמץ כי עוד מעט הכל ייגמר. תראה את הסטלאן סוקרטס, החליט להתברגן ולזנוח את דרכו הרעה. אפילו עליו הצלחתי להשפיע. יותר מזה ?

זיקן

New member
מנהל
טוב. בקשר לסוק לא אתה השפעת עליו

אלא מישהי שיודעת טוב ל "נגן" אבל אל תידאג הכל פתוח ככה זה אצל תימנים מיתערבים?

wish2

New member
תמיד אמרתי שאתה יכול לעבור בבורסה

ולמצוא שם את אהבת חייך ..

למעלה