|גולגולת_היי

Anuerysm

New member
אני בן 16 וגם חברים שלי שומעים כאלה דברים

פשוט צריך לדעת לבחור חברים

o pie

New member
אני בן 17

וחברים שלי שומעים טראנסים וכל מני ביפים כאלה שאנשים מסויימים לא יגדירו כמוזיקה

JumpInTheFire

New member
אתה לא נחשב ../images/Emo6.gif

אתה נכנסת לרוק כשגאנז, מטאליקה ונירוונה היו חיים

M e n s R e a

New member
נכון, והמצחיק הוא, שעדין היו מספיק אנשים

שצחקו על גאנז ועל אלו שהאזינו לה, ולחשוב דרך מה אנשים נכנסים היום לרוק...איזה הבדל.

Caraya

New member
גם היום יש מספיק אנשים שצוחקים על גאנז ../images/Emo6.gif

ולמרות שאני מאוד אוהב לשמוע אותם, הם לא להקה שצריך לקחת יותר מדי ברצינות...

Caraya

New member
אוף לא סיימתי

גאנז אנד רוזס זה לא בדיוק Ummagumma של פינק פלויד... הם סך הכל עשו רוק פשוט ונעים לאוזן שגם מי שלא שומע רוק בכלל יכול להתחבר אליו. בזמנו הם היו מין להקה כזו שילדות בכיתה ו' העריצו, לא? אולי אפילו ה-My Chemichal Romance של שנות התשעים...?

M e n s R e a

New member
רק עם הבדל אחד מאד חשוב

שלגאנז היה הרבה יותר כשרון, וכמה שזה נשמע מוזר-עוד פחות פוזה מאימו. למרות שהם קצת גלאם. והייתה להם הרבה יותר הצלחה, גם מסחרית, מ-MCR. אין ממש מקום להשוואה.

Vdrums

New member
ואותם יהיה ניתן לראות בשבת הקרובה בהרכב

המקורי

Caraya

New member
אני לא יודע לגבי כישרון

גאנז לא הייתה להקה מבריקה במיוחד. הם ניגנו בעיקר קלישאות רוק כבד שהם למדו מלד זפלין וקווין. רוב הלחנים שלהם הם די שיגרתיים, אמנם ברמה קצת יותר גבוהה ממוטלי קרו או טוויסטד סיסטר, אבל עדיין אין שם שום דבר שלא שמענו קודם. סלאש הוא גיטריסט איכותי, אבל לא בצורה יוצאת דופן. שאר הנגנים בלהקה הם בכלל די אפורים. מה שכן היה לגאנז לדעתי זה 2 דברים. הראשון- השואו שלהם. סלאש ואקסל הם חתיכת דמויות קומיקס, כיף לראות להקה כזו. והשני- המסר שלהם. במקום להציג את חיי להקת הרוק כגן-עדן, כמו שעשו כל להקות השיער, גאנז אנד רוזס הודו שלהיות כוכב רוק זה מבאס, ולוס-אנג'לס היא ג'ונגל אלים. לגבי הצלחה מסחרית- כנראה שאתה צודק אבל אין מה להשוות. שוק המוזיקה נמצא היום במצב הרבה יותר גרוע ממה שהיה בשנות התשעים.

rockninja

New member
דווקא השוואה מאוד מעניינת

למיי כמיקל רומאנס ממש לא חסר כישרון, ושזה הם אימו לא אומר שהם לא טובים. גם אני בגדול לא אוהב את הסיגנון הזה, אבל הם ממש טובים. wellcome to the black parade הוא הכי קרוב ליצירת מופת ממה שיצא בשנות האלפיים. לגאנז לא היה חסר פוזה- זה היה שילוב כזה של גלאם + הגישה של "אנ'לא שם עליכם זין" של הגראנג' שתי הלהקות מאוד פופולאריות ומוכרות הרבה בכל העולם הגאנז של ימינו? שאלה מעניינת

ברלבון

New member
אין בכלל מה להשוות

גאנז היו ענקיים גם בגלל ההצלחה של המוזיקה שלהם וגם בגלל המסרים שהם העבירו בשירים שלהם בניגוד לאימו לגאנז היה(ועדיין יש) כשרון עצום נכון יש גם פוזה והרבה אבל אין מה להשוות לאימו של MCR גאנז היו בתקוםה אחרת וזה גם די הורג את ההשוואה הזאת ולגאנז היו את סלאש ואקסל שהיו תותחים נכון שהרבה פעמים הליריקה חוזרת על עצמה אבל MCR בחיים לא יוכלו להגיע לרמה של נוברמבר ריין או דונט קריי ושלא נדבר על השירים האיכותיים והפחות מוכרים של גאנז

למעלה