|גולגולת_היי

Alice108

New member
|גולגולת_היי../images/Emo13.gif

אני חדשה פה!! מישהו יכול להמליץ לי על שירים/להקות כמו של 3 דורס דאון, סאמ41 או משהו בסגנון?? תודה רבה מראש

Anuerysm

New member
תשמעי את Dark Side Of The Moon

של להקת Pink Floyd ותגידי אם אהבת

o pie

New member
זה לא בשביל כולם

אני מבין למה אמרת את זה, פינק פלויד ברמה אחרת לגמרי. אבל הכניסה לעולם הרוק נעשית דרך הלהקות האלה שהיא ציינה כי הרבה יותר קל להתחבר אליהן. גם אני נכנסתי לרוק דרך להקות כמו 3 דורס דאון או סאם41, או לינקין פארק וגרין דיי. אני לא חושב שזה פסול לאהוב אותם בגיל 13-15 ואז משם להתפתח למשהו קצת פחות שטחי

Anuerysm

New member
אוקי, אז אני אמליץ לה על לינקין פארק

זה שהיא שומעת להקות מסריחות לא אומר שהיא טיפשה או שהטעם המוזיקלי שלה ממש על הפנים, יכול להיות שהיא בחיים לא שמעה להקות טובות, אז אני עכשיו ממליץ לה על אחת בתור משהו שדומה ללהקות שהיא כן אוהבת ומבקש ממנה שתגיד לי מה היא חושבת, כי אולי פתחתי אותה לסגנון חדש

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif יאללה גידי!

לקחת את התפקיד שלי, כי לא הייתי בפורום כל היום

o pie

New member
זו מוזיקה כיפית.

לא מרגשת בשיט, חסרת משמעות, חסרת חידוש, חסרת מקוריות, אבל היא כיפית. וזה מה שנערים בני 14 שאין להם מושג במוזיקה יאהבו לשמוע. כשיגדלו קצת אז הם ינסו דברים חדשים (אני מקווה בשבילהם)

Vdrums

New member
לא אמרתי משהו נגד. לאהוב זה סוג של הערצה

לדעתי זה לא בריא במוזיקה. גם אני שמעתי פעם SAM41 וגרין דיי. אלה להקות של גיל העשרה, אין ספק. אח"כ מתחילים לשמוע דברים יותר איכותיים עם יותר שורשים.

JumpInTheFire

New member
אני לא מבינה, אז אסור לאהוב שום מוסיקה?

לאהוב ולהעריץ זה לחלוטין לא אותו הדבר. ולזה שמעליך, זה לאו דווקא קשור לאין מושג במוסיקה, פשוט יותר קל להחשף לסגנון מוסיקה הזה וכנראה שגם להתחבר, הרי אלה אפילו לא להקות פאנק טובות (סאם 41 למשל). אח"כ, בד"כ, הטעם משתנה

mallava

New member
חעחע אני התחלתי עם הביטלס לקחתי אותך

טוב ת'אמת הייתה לי מקדמה רצינית כי בדיוק לפני ההתחלה שלי ברוק לפני שנתיים בערך הייתי פריק רציני של מוזיקה אלקטרונית והאוזן שלי הייתה מנוסה עד מאוד, ולהבחין שהביטלס זה טוב וגרין דיי זה בולבול לא הייתה לי ממש בעיה.

jonXD

New member
אני גם התחלתי עם הביטלס אבל גם עם קווין והמי

Vdrums

New member
התכוונתי לאהבה של "איזה חתיך טראביס בארקר"

או "כפרה על הזיעה של בילי ארמסטרונג"

fire witch

New member
אתה מוכן להסביר לי מה רע בזה בדיוק ?

כי אני במקרה חושבת שביל ברופורד שקסי , שאדי וודר אחד החמודים ובהופעה של מגהדת' ריירתי חופשי על דייב (כן , אני יודעת שהם זקנים , לא לא אכפת לי ...כשאני הכרתי אותם בתחילה הם עוד היו יפים ומסוקסים ...מממ...חוץ מברופורד שהיה זקן כבר כשנולדתי )

jonXD

New member
שטויות

אני בן 14 ואני אגיד לך מה אני והברים שלי שומעים לד זפלין פינק פלויד דה קלאש אופת' דרים תיאתר קאמל קינג קרימזון בנוסף ללהקות פחות טובות כמו יוזלס ד"ר קספר דת'סטאר צ'ילדרן קריידל סיסתם פנטרה ועוד להקות מטאל ופאנק

למעלה