גולגולת

• פותח הנושא sol52
  • פורסם בתאריך

sol52

New member
גולגולת

היי, אני בת 26 מחפשת לעבור דירה כרגע ובדיוק סיימתי את הלימודים...חזרתי לעבוד אחרי כל התקופה המורכבת הזאת. חלמתי שאני בחנות שיש בה סוג של הכל,ביקשתי מהמוכרת לקנות נר ,היא הביאה לי נר בצורת גולגולת בצבע לבן פנינה ועל הפה של הגולגולת היה כתוב "עם שמש בכיסים", ביקשתי מהמוכרת גם נר ריחני, היא הביאה לי מין נר גרגרים בצבע ורוד כשהגעתי לקופה לשלם,מישהו שאל מה לקחת נר בצורת גולגולת ואז התלהבתי ואמרתי כן ותראה מה כתוב בפה,כתוב עם שמש בכיסים! ואז המוכרת אמרה לי ללכת לבדוק את הרכב שלי,אז הלכתי לבדוק את הרכב וראיתי ששוטר גורר לי אותו והתחננתי בפניו שלא יעשה את זה ושאני פה ורק הלכתי לשנייה לשלם..אבל הבת זוג שלו הייתה לידו ושכנעה אותו שמגיע לי גרירה. הלכתי לגוררים ושאלתי למה לא נתנו לי דוח פשוט..ואז הם צחקו ואמרו שזה חתיכת דוח ושזה יעלה לי 3000 ש"ח, אני זוכרת שממש התבאסתי כי כרגע זה סכום שקשה לי לתת בשביל כזה דבר ובכיתי ממש מתסכול וככה נגמר החלום. אשמח לפירוש

טופי33

New member
שלום לך יקירה

עלייך לקבל תמיכה והדרכה על מנת לא לגרור דברים צריך לשמור על המצב הכלכלי .שמש בכיסים לדעתי זה לשמור את הידים בכיסים כך שיהיה חסכון.החלק האחרון מראה שיש לקחת את הדברים ברצינות -בכובד ראש .

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלומך שהוא בעצם שני חלומות שונים

כתבתי אותו לפני שקראתי את הפרוש של טופי. שמחתי לראות שהפרושים משלימים זה את זה. חלק א החלום על נר בצורת גולגולת - החלום האופטימי הגולגולת מסמלת לכאורה מוות, אבל היא בעצם נר, בצבע פנינה. הגולגולת מסמלת שאת עדיין נטועה בעבר, והנר היפה עם הכתובת מסמל שפנייך לעתיד. העבר צריך למות כבר, גם אם היה מרהיב ביופיו ( צבע פנינה) ושטוף שמש. העבר חלף והשאיר את משקעיו. את צריכה לצאת ממנו ולפרוש כנפים. למצוא את השמש שלך שהיא חבויה בכיסים ולהדליק לך את הנר שיאיר את דרכך לעתיד. הנה, אחרי זמן כה רב שייחלת לגמור את הלימודים ולחזור לעבודה, זה קרה. אף כי בבית הורייך טוב לך אולי הגיע הזמן לעזוב ולהיות עצמאית וגם להאיר (בעצמך לעצמך), את חייך או למצוא בן זוג ( שמש) שיאיר אותם. בחלום את בחנות שבה את יכולה לקנות הכל, ואת קנית נר. הגולגולת בעלת פה, אבל היא אילמת – את לא!!. את צריכה להיפתח לאחרים (ובכלל - לחיים) וגם לפתוח את פיך ולומר את מה שיש לך להגיד, מה שצברת בחיים ולמדת. אז יאירו דברייך כמו השמש או כמו נר. שמש בכיסים (במקומות מסתור, בחדרי חדרים) אינה מאירה, היא חייבת לצאת החוצה. דברים שאת חושבת ואינך משתפת עם אחרים - אינם מאירים, הם צריכים לצאת מפיך ולהישמע! או אפשרות אחרת - דברייך יכולים להאיר מקומות חשוכים בנפשם ובחייהם של אחרים, אם תשתפי אותם. ה "נר" בשיכול אותיות, הוא גם "רן" , כלומר הנר שר לך. משמח אותך. את מראה את התלהבותך למישהו בחנות שהתפלא על הקניה המוזרה הזאת. את מראה לו שכתוב על השמש בכיסים, כלומר הקניה הזו היא קניית עתיד מבטיח, מאיר, רונן, עם רוח חופשיה ( לא רוח של נפטר, חלילה, אין זה נר נשמה!) הנר הוורוד הריחני, מצביע שוב על העתיד הוורוד והנעים שאת מייחלת לו, על חופש, עצמאות, וחיים חדשים. אבל דווקא הנר הזה שקנית, אינו מוטיב חזק בחלום. קנית אותו וזהו. אולי החלק הזה של החלום נראה לך רחוק ופחות ניתן להגשמה עכשו. חלק ב – המכונית בחניה - החלום הפסימי קנית את עתידך בחנות. אבל את עדיין בהווה. העניינים כרגע אינם וורודים כמו הנר הוורדרד. מי שמחנה את מכוניתו ואינו נוסע בה להגשמת מטרותיו, ייענש!! את מבזבזת את זמנך על קניית מותרות כמו נרות יפים שאין בהם צורך. יש לך מכונית? – צאי לדרך!! מי שחונה במקום שאינו צריך לחנות – יגררו את מכוניתו, ללא ברירת קנס. ממילא הקנס הוא עצום, ואינך יכולה לשלמו כרגע. אם את לא הולכת ומגשימה את מטרותיך, אין לך צורך במכונית. החלום אומר לך, שאת עלולה להפסיד את מה שמסמלים הנרות שקנית. אולי בגלל שגיאה, בזבוז זמן, קניה מיותרת, פספוס הזדמנות או חוסר זהירות. המוכרת בחנות היא שאומרת לך ללכת לבדוק את המכונית! למה לא עשית את זה קודם? האם יש דברים שאת אינך בודקת היטב? יש שוטרים קשוחים בשטח ויש גם אנשים רעים ( כאן החברה של השוטר). העולם שאליו את יוצאת ונפתחת אליו, אינו תמיד מסביר פנים. יש סכנות ויש גם אפילו זדון. לבדוק את השטח מראש, לתכנן את מעשייך ומטרותייך, כדי להימנע מתקלות יקרות ומבכי. אשמח מאוד על תגובתך לפרושים שלי!

sol52

New member
הי תודה רבה

על הפירושים טופי ואלישבע. לגבי הפירוש שלך אלישבע קודם כל תודה!:) חלק א החלום על נר בצורת גולגולת - החלום האופטימי בחלק הזה קלעת בול, זה תאום לחלוטין את התהליך שאני עוברת עם עצמי ואת מה שאני מרגישה וחווה כרגע בהווה. שלי. חלק ב – המכונית בחניה - החלום הפסימי את החלק הזה הבנתי בחלקו, למה התכוונת שאמרת "מי שמחנה את מכוניתו ואינו נוסע בה להגשמת מטרותיו יענש? וגם יש לך מכונית? – צאי לדרך!! מי שחונה במקום שאינו צריך לחנות – יגררו את מכוניתו, ללא ברירת קנס. ממילא הקנס הוא עצום, ואינך יכולה לשלמו כרגע. אם את לא הולכת ומגשימה את מטרותיך, אין לך צורך במכונית. משום מה לא הצלחתי להבין עד הסוף את כוונתך.. אם תוכלי לחדד אשמח ממש! תודה רבה ,את מקסימה כמו תמיד

אלישבע777

Well-known member
שמחתי לקרוא את תגובך ולפרש פרוש נוסף את חלק ב'

החלום אינו מיסטי כמובן, אלא משקף את מחשבותייך בלבד ואני רק כותבת אותן במילים ומעבירה לך. החלום ( את עצמך) אומר לך – יש לך כלים לפעול!! יש לך יכולת ( מכונית) לנוע ממקום למקום ומה את עושה? חונה בחניה וקונה דברים (נרות) שאין לך צורך בהם. מכוניתך כלומר את עצמך, חונה ואינך פועלת. מי שאינו פועל להיטיב את מצבו – "נענש". בחלום , זה מאוד דרמטי – שוטרים לא נחמדים ואיזו בחורה ארסית מתנפלים עלייך פתאום. אם בגלל הקורונה או בגלל דברים אחרים, את עדיין חונה בחניה ולא יצאת לעולם לשם הגשמת חלומותיך. מצב זה – הוא לרועץ לך. את עלולה למצוא את עצמך ללא כוח לשנות מצבים, או להתקדם. גררו לך את המכונית ( הכוחות), כי בעצם אין לך צורך בה... אפילו אין ברירת קנס. כלומר – אם אינך משתמשת בכוחותייך וביכולותייך לפעול – אותם הכוחות הגנוזים בך – מיותרים והם עלולים להעלם. החלום הוא קשה ופסימי ואפילו מפחיד, כי הוא מציג את המצב ללא פתרון, שחור משחור, נותר לך רק לבכות. מאידך, אני חושבת שכן יש בחלום הקשה הזה, נקודת אור (אולי אור נר?... ) החלום מראה שכן יש לך כוחות ויכולות, ורק אם לא תנצלי אותם - תפסידי אותם. זו לא נבואה כמובן !! זו הפרשנות שלי. את יכולה כמובן לחשוב על פרשנות שונה והיא תהיה הנכונה. אין פרשנות יחידה, ורק את יכולה לפרש באמת את חלומך. מקווה שעזרתי. תודה על התגובה, אני גם כן לומדת מהתגובות.

sol52

New member
סליחה שעל הדילאי

ימים קצת עמוסים! בכל אופן אני חושבת שהבנתי, יכולה מאוד להסכים! תודה רבה

למעלה