גולגולת - שאלה.

גולגולת - שאלה. ../images/Emo129.gif

מהו מקור (או יותר נכון למה ישנן) שתי העצמות מתחת לגולגולת בסימן המוסכם של רעל, מוות?
ערב טוב!

אני לא בטוחה

אבל שתי העצמות יוצרות איקס.. והאיקס כנראה יוצר את המשמעות של איסור.

zakalaka

New member
תשובה (לא שלי)

שאלתי מנהל פורום אחר והוא לא רצה להיכנ לכאן ולענות ולא רצה להסביר מדוע אבל הסכים כמובן לתת לי תשובה מלאה בעצם הוא תמיד נותן לי תשובות מלאות אני מעתיק את התשובה כאן =================================================================== כבר בשחר היסטוריה הכירו בשני סימנים לאפיין ין חיובי וסימן שלילי. האות V שמקורה מהמילה ניצחון היוותה תמיד סימן לחיוב בעוד האות X הוותה סימן לשלילה. למעשה בצמד העצמות יש את הניסיון ליצור את הסימן של האות X בכדי לסמן את האיסור או הסכנה. השימוש בעצמות מהווה כשלעצמו סימן הפחדה ואזהרה. וחוזק הסימן X עם שימוש בעצמות רק מגביר את הקונוטציות הנוצרות אצל המביט. ==================================================================== אז הנה הפתרון שרציתם כל כך ואני בטוח שהוא נכון אפילו שהוא לא שלי ויש בו אפילו מלה אחת שאני לא מכיר קונו משהו

מ י ק ה

New member
זהירות מוות../images/Emo129.gif

ובכן- לפי הכתבה שהייתה במסע אחר על הפיראטים אז סימן הגולגולת לא היה סימן של אומיית פיראטים אלא סימן לספינה הנושאת עליה את מחלת האבעבועות השחורות או טיפוס (ואם אני טועה- אז מחלה כל שהיא שמאוד מסוכנת...)ולכן סימנו אותה בדגל שחור על מנת שלא יתקרבו אליה ולא ינסו שדוד או להעביר מיטען וכדו, ומן הסתם הצורה הניבחרת היא של מוות...

למעלה