גולגולית וכולם הי!

maya261

New member
גולגולית וכולם הי!

היתה לי בעיה עם המחשב ולכן לא הגבתי במשך כמה ימים. המחמאות שקיבלתי על העוגה היו רבות. והכל בזכות הפורום המקסים הזה. איזה רעיונות יש לכן לעוגה לבעלי ששבוע הבא יהיה בן 28? חוץ מזה אני שמחה להיות כאן שוב. ושוב תודה....

יופי מאיה שמחה שהסתדרת ,מקווה

שתוכלי גם להעלות תמונה של העוגה בקרוב. לגבי יומולדת של בעלך אז אולי משהו מהתחביבים שלו או של שניכם ביחד? תני כיוון כללי ונוכל לעזור לך יותר
.

maya261

New member
הי גולגולית!

אשתדל להעלות תמונה. אבל למה התמונה על העוגה יצאה לי חלש? ממש הייתי צריכה כאילו להעתיק אותה מהציור המקורי? מה לא עשיתי נכון? הוא שוטר שמאוד אוהב את העבודה שלו , הוא אוהב אינטרנט , הוא הרבה לא נמצא בבית... תצוכלי לעזור לי?

אולי לא השתמשת בעפרון 6B ?

אולי לא הרטבת מספיק את העוגה? אולי הרטבת יותר מידי? יש המון סיבות למה זה יכול לקרות, בכל מקרה אף פעם התמונה שמועברת לא מאד מאד חזקה וברורה, צריך לעבוד במקביל לתמונה המקורית, אבל הכי חשוב שאת מרוצה ממה שיצא
. את רוצה לצייר או לפסל, אפשר משהו שקשור למשטרה, ליחידה שלו, אפשר כמובן משהו שקשור במחשבים, אם הוא לא הרבה בבית אז אולי משהו שקשור בזה, בית, משפחה, ילדים וכו...

maya261

New member
אולי משהו שקשור למשפחה ואני ארשום ל

לו-בתקווה שתהיה יותר בבית או משהו כזה... מה את אומרת?

t a l talim

New member
גם אני חיפשתי תמונה של הקונצונים,

וקצת קשה למצוא. יש באתר של הופ תמונות שלהם, אבל האיכות יורדת מאוד כשמגדילים. הכי פשוט לחפש ספרון או חוברת צביעה שלהם, נדמה לי שראיתי במגה. מפנה שוב למנוע חיפוש לגדי צביעה- (נמצא בקישורים) תכתבי מילות מפתח כמו משפחה וכו', ותקבלי המון תמונות.

nush1

New member
יש באתר של "אחת-אחת" עוגה של

הקונצונום אני לא יודעת אם מותר להעתיק או לא אבל את יכולה לקחת משם רעיון

למעלה