גולברי - רשימת פרוייקטים

יזהר שי

New member
רשימת הפרויקטים של גולברי - על מה השמחה?

גידי שלום, אתם כל הזמן חוזרים ומספרים על גירעון של 30 מליון ש"ח שגולברי קיבל. ואולם במכתב רשמי בחתימת ידו של גולברי בתאריך 11.11.2007הוא מדווח על גירעון של 19.042 מליון ש"ח בתקופה הנידונה. האם ייתכן שמישהו כאן מתקשה להבדיל בין 19 מליון לבין 30 מליון ש"ח? או שמא המכתב הנ"ל מזוייף? או שיש לכם הסבר אחר? הציבור אולי לא מספיק אינטליגנטי לדעתכם כדי לשאול ולתהות כשזורקים לו מספרים? אודה לך באם תוכל לתת הסבר מוסמך, מעוגן בעובדות ובמסמכים. אשמח לשמוע שאני טועה בחששות שלי, שאתם מזלזלים בציבור הבוחרים. ובנוסף: רשימת הפרויקטים שציינת אכן מרגשת. משום מה אני לא מצליח להתרגש. כל ראש מועצה מכהן, אפילו ילד בן 10 היה מצליח להשקיע כספים זמינים ולסלול כבישים בכספי ציבור. לעומת זאת, ראש מועצה אמיץ היה מוצא כספים או מפנה חלק מהכספים שבוזבזו על פרויקטים של בחירות המופיעים ברשימה שלך (ראה ערך גנים ציבוריים) לטובת הצלת מערכת החינוך הקורסת ביישוב או לטיפוח פרויקטים לבני הנוער, וכיו"ב. אשמח לשמוע ממך. יזהר

shavitmass

New member
ברוך הבא יזהר

יש דו"ח רבעוני (מעודכן לסוף יוני 2008) גרעון המועצה עומד על 11.8 מיליון. יש גם מסמכים שמראים על הגרעון לתחילת הקדנציה... אשמח לספק הוכחות לכל הנתונים למי שידרוש. (הענין הוא שיש לגולברי תומכים שחלקם כנראה לא רוצים נתונים ....הם רוצים להמשיך ולהגיד שהגרעון נמחק, החתולים הורעלו - גם כאן יש דוח בדיקה של גופות החתולים שאומר שהם לכאורה לא הורעלו....גולברי יזם את בנית אולם הספורט בקדימה - למרות שהיתר הבניה ניתן בספטמבר 2002 - בתקופת עזרא לוי,, אז יש נתונים ויש הצהרות - ובו לא ניתן לעובדות לבלבל אותנו). על פי המסמכים שיש לי , לא!!!!!!!!!! היה גרעון של 30 מיליון בחמש השנים האחרונות!!! גם לא בקדנציה של עזרא לוי ויוסי מלכה ביחד! אשמח לראות מתומכי גולברי הוכחות הפוכות למה שיש לי? ( חובת הציבור לדעת! האם היה כאן איזה נס? ) לילה טוב שביט (לשם השקיפות מספר 2 ברשימת אופק בראשות אבי קולמן)

motisisr

New member
שביט תודה על האינפורמציה

אני שואל למה לא לעלות את המסמכים שבידך לפורום כך כולנו נוכל לבחון ולנתח את המספרים?? מעבר לזאת אני "ידעתי" שהמדינה, לכל הרשיות שאוחדו, נתנה מענק חד פעמי לצורך " ישר קו" אני חשבתי עד עתה כי חלק ניכר מהגרעונות כוסו בעזרת המענקים האלה ולא איזה עבודה פיננסית ראותה של ראש המועצה והגזבר.. האם יש לך פרטים גם על כך: האם אתה יכול להאיר את עיננו האם היה מענק איחוד בכלל? ואם היה אולי אתה יודעכיצד "בוזבז"? ... אתה עושה עבודה מדהימה ועלכך אני מודה לך, ללא כל קשר להשתייכות לרשימה זו או אחרת מוטי

Master Stav

New member
כל מילה בסלע ../images/Emo13.gif

מצטרף לבקשה דשביט תעלה את החומר המלא לעיון כולם ואשמח גם אני להסבר ממך על נושא מענק היישור הקו באיחוד . תודה איש

למעלה