כמה שאלות שירי, שאני במפגיע רוצה עליהן תשובות
1. למי שלא נגע בעשיה, אין משקעי עבר. לכן
מנדי מגיע כטבולה- ראזה, את יכולה להגיד את אותם דברים גם על מקומות עבודה קודמים שלו? (אגב, מה עשה לפני שנהיה מנהל בית ספר הדסה נעורים? הוא, למרות שנולד להיות שליט לא התחיל את דרכו דווקא שם). סליחה על הציניות, אני לא יכולה לשאת את ההתנשאות שבדבריו, וזה כבר מספיק טוב כדי שאת הקול שלי לא יקבל, יחד עם זאת - גם לך יש זכות דיבור ואת רשאית לנסות לפחות לשכנע אחרים. 2. אין לי ספק שבקדימה צורן יש אנשי איכות, שיודעים לעבוד ואוהבים לעשות זאת
בהתנדבות. מדוע אם כך המליכו עליהם מלך, את מי שלא עשה פה שעה אחת מזמנו על חשבונו, בהתנדבות, מלבד לטובת הנאה אישית - כס ראש המועצה? 3. רקורד חינוכי ברמה גבוהה - אנא פרטי נמקי והשלימי את שאלה 1. בינינו, לנהל בית ספר כמו הדסה נעורים, שיש בו איש צוות אחד לכל 4 תלמידים פחות או יותר, לא קשה להגיע להישגים, מה גם שהמקום שהכי קל להגיע בו להישגים הוא תחתית החבית, כל שיפור ולו קל ביותר נותן שיפור של עשרות אם לא מאות אחוזים. השכלה... מה מכל ההשכלה שלו, סלחי לי על השאלה,
אבל מה מכל השכלתו של מנדי רלוונטי לתפקיד כה ביצועי: פילוסופיה קיומית? הסטוריה עכשווית? גם לא מכון מנדל. שלא תהיה לך טעות - אני מכבדת כל אדם שלמד בכל תחום למידה. מעריכה מאוד את ההשכלה ואת מה שהיא נותנת לאדם... אלא שלא תמיד הכלים הם מעשיים. 4. אין לי ספק שעוד רבה העבודה, ויש מה לעשות בהשלמת האיחוד. שירי, איני יודעת איך את רואה את האיחוד, אבל האם זה אומר שברשימה שלו יופיעו אנשים בשיטת הזיגזג? אחד מקדימה אחד מצורן? האם זה אומר, שיש לו יכולת להתאחד עם רשימות אחרות ולא רק לרוץ וללטף לעצמו את האגו? את יודעת מי מבין המועמדים באמת עשה זאת? את יודעת מי מבין המועמדים באמת טרח ומיקם אנשים בשיטה זו? (חוץ מהסגן של אלוהים, הבחור היפה, הוא דווקא לא הראה לנו מה שהוא יודע בתנאים שהם עדין בשליטה מלאה שלו.) 5. בוודאי שישמח, איזה ראש מועצה לא ישמח להקים קואליציה מקיר אל קיר?
מעצם אמירת המשפט הזה אפשר להבין כמה ועד כמה אתם באמת מבינים בשלטון מוניציפלי. האם למנדי יש ניסיון כלשהו בהקמת קואליציה? בעבודה בתנאים לא מפרגנים? בניסיון להקים שיתוף כזה או אחר בין גופים מתחרים ומתנגדים? אני רוצה להאמין שאלו רק הדברים שלך ושאינם מיצגים את מנדי בכבוד, כי אם זה מה שהבחור יודע
אסור לו לשבת על שום כסא מוניציפלי כי, מה לעשות - אנחנו נשלם את המחיר, בכל יום מחמשת השנים הבאות! 6. יש לך מכשיר בודק אנרגיות אנושיות של הדור החדש??? ואם לא על סמך מה את מבססת את דבריך? לא ססמאות, דברים שראית, שמעת, חווית. את יודעת - עובדות. אגב, הערכתי כרגיל, שונה משלך. הערכתי היא שמנדי, כדאי שייטיב עימנו, ויחוס עלינו, ולא יבזבז קולות יקרים נגד גולברי, ויחבור לאחת הרשימות, אפילו ליישי אם ירצה, העיקר שיהיו פחות גורמים המתחרים על הקולות שגולברי לא לוקח.
תודה מראש רחל.