ג'וי רייד

anatconcept

New member
ג'וי רייד

מה עדיף יד שנייה 200/150 או חדש 125? האם יש הבדלי אמינות בין 150 ל-200 יד שניה? האם יש בעיות נפוצות בג'וי רייד משנות 2003-2004? מדוע סוכנויות אפונועים מורידים מחירים יותר מאנשים פרטיים - האם זה משהו שאמור להחשיד?

e-shfiyut

New member
לא מכירה את הג'וירייד לעומק.

דבר אחד יש לי כן לענות. לגבי הסוכנויות, את יכולה להיות בטוחה שהם קנו בזול יותר, ושהם לא "מפסידים" עלייך כלום... בקניה מאדם פרטי שניכם יכולים לצאת מרוצים. זו דעתי.

anatconcept

New member
10-15 ק"מ ביום רגיל

40 ק"מ בסופשבוע.. כבר עשיתי סיבובים בסוכנויות. עשיתי מבחנים על בורגמן 125 על ג'וי רייד 200 על הונדה XCITY הבעיה שלי היא: 1) יש לי כבר אוטו זה טוסטוס בנוסף ולא במקום 2) לא בא לי לקנות אופנוע ב-17-20 אלף ושיגנבו לי אותו 3) מעדיפה לקחת סיכון על אופנוע זול יותר 4) לא בטוחה על קנייה יד שנייה, יש הרבה ג'וי רייד יד שנייה, אבל לא ברור לי האם הם אמינים גם לאחר מס' שנים

itai199

New member
לנסיעות כאלו יספיק 125 סמ"ק.

הXCITY הוא של ימאהה. תאמיני לי שלא עדיף לך לקחת סיכון על אופנוע סול כי אחרי זה כשיתחילו תקלות את תקללי את הרגע שבכלל נכנסת לזה. הג'וי רייד אמינים גם לאחר מספר שנים אבל לאור כמויות הכלים שיש בשוק את יכולה להשיג ג'וי רייד משנתון חדש בזול יחסית.

תעשי שיקול כזה

את מעדיפה כלי לטווח ארוך , כי אם כן , אין כמו חדש , את פותחת מנוע , והקטנוע יתנהג בצורה שאת תשמרי עליו. להבדיל , את יכולה לרכוש קטנוע יד 2 ומעלה , ואחרי חודשיים יילך לך מנוע (מניסיון) ומנוע עולה בסביבות ה-3500 עם עבודה. אז פתאום ההפרש קטן . לדעתי , 125 יספק לך את הצרכים לחלוטים , 200 מיותר, גם מבחינת אחזקה (ביטוח) נאחל לך בהצלחה , והכי חשוב , סעי לאט !!!

benc11

New member
אתה טועה

ביטוח על 200 ו 125 עולה אותו דבר מחיר ביטוח החובה לכל קטנוע מ 51 עד 250 הוא 3319 לשנה אין הבדל מחשב ביטוח חובה http://www.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

alessandro

New member
דעתי

בכל מיקרה חבל לקנות חדש. אתה משלם הרבה מאוד כסף על מיסים רישיונות ו "ניילונים". לנסיעות שאתה מתאר מומלץ ג'וי רייד 150, שנת ,2004 2005 תוכל להשיג במחיר של11-12 אלף שקל (זה המחירון לדעתי). כמובן לקחת לבדיקה לפני קנייה (עלות של כ300 ש"ח) כדי לישון בשקט. בהצלחה!.

לא כל דבר רואים בבדיקה

המון נפלו על בעיות גיר ומנוע , שלא נדבר שרכישת קטנוע שונה מאופנוע , אף אחד אינו מוכן להתחייב על מנוע , גיר שילדה וכו' , היא עלולה למצוא את עצמה לוקחת מס' כלים לבדיקה . ושוב , השיקול הוא לכמה זמן היא צריכה ? יכול להיות שהיא בכלל לא צריכה את התקציב הזה , יש עוד קטנועים של סאן יאנג כמו דיוק :)

yohaim2

New member
בתור אחד שיש לו ג'וירייד 150

אני ממליץ או לקנות 200 משומש,או 125 חדש. ה-200 יותר מהיר מה-150. מבחינת שיוט ביעירוני ה-200 לוקח את ה-125,כך שאם יש לך רישיון מתאים,לכי על ה-200.

whistler

New member
200 מומלץ

ה125 נראה נחמד, אבל לענ"ד המנוע חלש יחסית לגוף של הג'וירייד. ה150 וה200 טובים, כשה200 קצת יותר חזק. הכלים הללו נחשבים אמינים, עם זאת, אני יודע שהיו בעיות עם דגמי ה 150 היותר ישנים (שנת 2002 +-) עדיף לך 2005 ומעלה. אני אישית הייתי מתרחק מסוכנויות - הם קונים כלים שאנשים פרטיים לא מצליחים למכור, ובעלות הרבה הרבה מתחת למחירון, ואז מוכרים אותם קצת פחות מהמחירון. אם את מעוניינת, אני מוכר את ה200 שלי... פרטים בחתימה. אבל סתם ככה, ובלי לקשר לזה שאני מוכר, הג'וי הוא אחלה כלי, ואני ממליץ עליו (גם כחדש) לכל מי ששואל אותי.

פלאטון 1

New member
בין כל הטאיוונים והקוריאנים למיניהם ,

לא גיוירייד ולא בטיח , לכי על הרואיזם , יהיה לך שקט נפשי וגם תהני מכלי טוב, ,אמין ולא יקר .

osho32

New member
מצטרף

אני מעיף את הג'וירייד הלא מוצלח שלי בקרוב- ופורש סופית משוק הקטנועים הטיוואניים/קוריאניים

t0rett0

New member
מכירות מיד שניה צריך כמה דברים

לא לקנות אחרי הרבה ידיים וק"מ מומלץ מאוד! לקנות את המשומש עם מישהו שמבין ו/או לקחת את הכלי לבדיקה במקום מקצועי שם אומרים הכל ומוריד אבנים מהלב

NoFear4e

New member
יש לי שאלה ..

לאחר התלבטות קשה גם אני קונה ג'וי רייד בזמן הקרוב ... (סוף החודש הזה) .. רציתי לדעת מה הקילומטראז' האידיאלי והסביר לקטנוע ג'וירייד 200 סמ"ק שנת 2005 - 2004 שהוא יד ראשונה . . ומה העמידות של המנוע .. כמה ק"מ הוא יכול לעשות ... וכמה שווה להשקיע בקטנוע כזה (אם הוא אידיאלי)?

anatconcept

New member
בעיית גובה כסא

זהו שיש לי רשיון עד 500 להילוכים בדקתי הרבה קטנועים ישבתי עליהם או עשיתי נסיעות מבחן ויותר מחצי מהם היו גבוהים מדיי. גובהי 1.60 מ' אני חושבת שההרואיזם יהיה לי גבוה. שאלה נוספת שמעתי שלדיוק יצא שם של מחליק דווקא נהניתי לרכב עליו הוא היה קטן למידותי ולא שקל יותר מדיי ואמין האם יש באמת הבדל ברכיבה על כביש רטוב בין גלגלי 10" ל-12"?

למעלה