ג'וי רייד 200

ג'וי רייד 200

שלום!
אני מעוניין לרכוש קטנוע 200 סמ"ק (לאחר בירורים הסתבר שזה הנפח שמתאים לי.)
חשבתי על הג'וי רייד ועל הניו דינק.
אשמח לקבל מידע לגבי הכלים הנ"ל, בעיקר על הג'וי רייד.
תודה!

פרארי1

New member
בבקשה:

http://www.fullgaz.co.il/home/p/7694/

בנפח הזה, השניים שהזכרת הם בערך האופציות היחידות.
הדאונטאון 200 מאד לא נפוץ, הבורגמן 200 מזמן לא מיובא ויש גם את הג'ילרה ראנר 200, שהוא נהדר, אבל עונה על דרישות שונות מהשניים שהזכרת (הרבה יותר ספורטיבי, פחות מפנק).

למה החלטת על 200 ולא 250?

מנסיעות מבחן שעשיתי על שניהם

מבחינת מהירויות וכו' שניהם פחות או יותר אותו דבר. בכביש מהיר לא הצלחתי להגיע ליותר מ110 על הניודינק אם אני זוכרת נכון המהירות הסופית של הJR קצת יותר מהירה.
שניהם משייטים בכיף ב90.. כך שזה אדיאלי לבינעירוני. אבל אם הנסיעות שלך ארוכות ועל בסיס קבוע עדיף לך כבר ללכת על 250.

שניהם לא "שמנים" ולא כזה קשה לפתח מיומנות "השתחלות" איתם בין מכוניות בפפקים וברמזורים וכו'.

העדפתי את הניודינק בגלל תנוחת הרכיבה: מדרס פחות גבוה מהJR, ישיבה זקופה וכיסא צר וקשיח.
הJR הרגיש לי מוזר מאוד בגלל הכסא הרך והמעצבן והמדרס הגבוה , אתה בעצם יושב עליו כשהברכיים שלך בולטות.. ואני 1.70. התחיל לכאוב לי הגב אחרי 10 דקות נסיעה עליו אבל אולי זה סתם עניין של הרגל.

הניודינק טיפה יותר זול (מדברת על חדש.. לא בדקתי משומשים)
זה פחות או יותר מה שאני יודעת.

סתם שתדע שהייתה לי ב-ד-י-ו-ק אותה דילמה כמו שלך עד לפני זמן קצר, הייתי בטוחה ש200 תפור עליי. לבסוף קניתי איקס-מקס 250 ואני לא מצטערת על זה. אין ספק ש250 נותן תמורה טובה יותר מ200 במיוחד אם אתה רוצה לקנות משומשים.

למעלה