ג'וי רייד 150 שנת 2006

mooosh626

New member
ג'וי רייד 150 שנת 2006

שלום לכולם, שבוע טוב, לפני שבוע בערך רכשתי ג'וי רייד 150 שנת 2006 ויש לי שתי שאלות קטנות למי שיודע, 1) מהרגע שנורית של מיכל ריק נדלקת, כמה ליטר ספייר יש? (או פשוט איך זה מתחלק?) 2) יש כפתור של ALARM בלוח מכוונים, מה הוא עושה? תודה מראש....

yohaim2

New member
כשהנורה מתחילה להבהב

לפי הידוע לי,נשאר לך כ-1.5 ליטר במיכל. הגעתי רק פעם אחת למצב הזה,ונכנסו בתדלוק כ-7 ומשהו ליטר,כאשר היצרן מצהיר על גודל מיכל של 8.5 ליטר. מה שמביא אותנו לליטר עד ליטר וחצי,כאשר הנורה מהבהבת. מאוד לא מומלץ לנהוג במצב הזה. עצה שלי:בתדלוק הבא,קח איתך בקבוק נסטי ריק של ליטר וחצי,מלא בו דלק,ושים מתחת למושב הענק של הג'וירייד. ככה אין סיכוי שתתקע. אגב,לאיזה מהירות מרבית אתה מגיע,ועל כמה אתה משייט?(לי פשוט יש 150 שנת 2002,וזה מעניין אותי) מקווה שעזרתי, יוחאי.

mooosh626

New member
קודם כל תודה

בקשר למה ששאלת, אני מגיע למהירות מרבית של 130 ואני משייט ב120 בלי בעיה....

yohaim2

New member
כיף לך!

אני משייט על 100,וזה לפעמים בפול גז. בירידה הכלי סגר לי 120,ולעיתים הוא מועיל בטובו לנסוע על 110 במישור. קצת משוויז שה-125 החדש של היום משיג את אותן תוצאות........ בקטנה,העיקר להנות מהכלי.....;)

קלוזו

New member
עלות הטיפולים סבירה - עלות התקלות זו הבעיה

תקלות שלא ניגמרות.....ותעשה חיסכון לתיקון מנוע בסביבות 20K ק"מ
.

קלוזו

New member
שלא תעיז לשים בקבוק דלק מתחת למושב !!

זה כמו לשבת על פצצה. בזמן תאונה או החלקה חו"ח הדלק ישפך על המנוע שנמצא ממש מתחת ואז אתה והאופנוע תהפכו לאבוקה אחת גדולה לזכרך. מכלי הדלק מהונדסים במיוחד כך שבזמן תאונה זה לא יקרה ואתה בכוונה "שופך דלק על המדורה". ובנוסף החום שנוצר בתוך התא בזמן הנסיעה עלול להצית את אדי הדלק שמשתחררים מהבקבוק. זה מסוכן מאוד. אני מאפס את מד המרחק TRIP כל תדלוק ואז כשהוא מגיע ל 150 ק"מ הגיע הזמן לחפש תחנה גם אם הנורה עדיין לא דולקת. מרגע שהנורה נידלקת יש לך בערך 30 ק"מ. ה- ALARM הוא לכוון צפצוף בשעון שיש לך בלוח השעונים. יעני בבוקר אם עדיין לא התעוררת ואתה על הקטנוע בדרך לעבודה השעון יעורר אותך
.

קלוזו

New member
בקטנועים שלא דומים למקור ../images/Emo196.gif

כלומר, שעברו כל מיני שינויים?

אהוד א1

New member
לא רק.

הנה דוגמא לקטנועים שרופים שלא עברו שום שינוי. לגבי הקטנוע שבתמונות - לא זכור לי מה שונה בו אבל אחזיר לך תשובה לגבי שינויים במיכל הדלק שלו אם ישנם כאלה. מיכל דלק של קטנוע/אופנוע,לפי הידוע לי, לא שונה מכל ג'ריקן אחר.בסה"כ מיכל פלסטיק/פח עם יציאה מצד אחד, כניסה מצד שני ונשם אוויר. יש אפשרות למלא את חלל המיכל בחומר שמונע את פיצוצו. החומר מחלק את המיכל לתאים קטנים ומקטין ממש במעט את נפחו. לא ידוע לי על מיכלים שמגיעים כך במקור. לגבי הבנזין - המסוכן הוא לא הנוזל אלא האדים. למיכלית מלאה בנזין יש פחות סיכוי להתלקח ולהתפוצץ מאשר למיכלית חצי מלאה. מניסיון (ירי על מיכלית בנזין מלאה).

yohaim2

New member
זה באמת נכון מה שהוא אומר,אהוד?

לא חשבתי על זה האמת......

אבן חצץ

New member
יותר מזה

בכל חור בארץ, יש תחנת דלק, אין אף צורך בדלק רזרבי, בטח לא בתוך העיר, פשוט להסתכל בתחילת נסיעה אם חסר

וחוץ מזה ...

שלא בריא לנסוע על המינימום דלק , זה בדיוק כמו באוטו , זה רק גורם לנזקים , אצלי בכל אופן , שהקטנוע מגיע לרבע טנק , מבחינתי זה הקו האדום , אתם חבר'ה שמטפלים בקטנועים שלהם , אז חבל שכזה דבר יגרום לקליטת אבק במנוע וכל הצרות הנלוות

אהוד א1

New member
למה שזה יגרום לנזק?

הפתח במיכל ממנו יוצא הדלק לכיוון המנוע הוא בתחתית המיכל, לא?

yohaim2

New member
אהוד,בבקשה תענה-מסוכן או לא?

האם באמת אני יושב על "פצצה מתקתקת",או שמא זה משהו שיכול לקרות,אבל סיכוייו לא כאלה גבוהים? בתודה מראש, יוחאי.

למעלה