ג'וי מקס 250 ....

bikeoholic

New member
ג'וי מקס 250 ....

אני יודע שהקטנוע הזה נדון פה שוב ושוב... אבל אני דווקא לא מחפש המלצות. יש מספיק מבחנים והשוואות בשביל זה. אני מעוניין לדעת מה המגרעות שלו . יש מביני עניין שמוכנים להרים את הכפפה ? (השאלה נשאלת בעיקר כי יש סיכוי שאקנה אחד בעוד חודש)

dudmel

New member
מיגון רוח גרוע

זו באמת התלונה היחידה שלי על הקטנוע.

hagaluly

New member
לדעתי

חסר לו מעט כוח......עכשיו אני לא יודע אם זה שונה משאר ה250 בשוק אבל מרגיש כאילו הוא יכול לתת קצת יותר אבל מתעכב לא נעים לראות עקרת בית במזדה 3 נעלמת לך מקדימה

עקרת בית במאזדה 3

עקרת בית במאזדה 3 נוסעת על 140 אלף ש"ח ובטוח שאם קקהמייקה 250 סמ"ק - היא מפרפרת אותך זה שאתה יוצא ברמזור בפול גז והנהג שמימינך מחטט באף שאתה כבר ב 30 קמ"ש - לא אומר שאתה זריז יותר.

אורי-

New member
לא מדוייק, והמסקנה היא הפוכה.

קודם כל, גם הרכבים החזקים יותר שיש לרוב הנהגים, לא יעמדו ב"מירוץ רמזורים" עם רוב קטנועי 250. את היתרון הם מקבלים בסביבות 80-90 קמ"ש, שם יש האטה משמעותית בתאוצה של הקטנועים. שנית - המסקנה היא שלנהג שמנסה לעשות איתך "פתיחות" ברמזור, יש רכב שעולה פי 7 מהקטנוע , ועדיין הוא רואה את האגזוז של הטוסטוס ולכן הוא בכל מקרה מפסיד מעצם הנסיון להתחרות. לא קונים קטנוע מנהלים בנפח בינוני בשביל להתחרות ברכבים אחרים, ובכביש הציבורי לא עושים תחרויות. חשוב לקרוא - כללי התנהגות בכביש הציבורי

ani41

New member
יש לי ואני מאוד נהנה ממנו, אבל,,,

מגן רוח לא מספק, מעצורים קצת חלשים, נטיה ליפול לתוך הסיבוב במהירות נמוכה, ובמקרה הפרטי (?) שלי מד דלק לא עובד טוב שלא הצליחו לתקן (הוחלפו מגעים, כבלים, מצוף) עמי

dudmel

New member
לא מסכים בכלל

1. לדעתי יש לו אחלה ברקסים. 2. לא יודע על איזו "נטיה ליפול לתוך הסיבוב במהירות נמוכה" אתה מדבר, אבל אולי זה בגלל הצמיגים המעפנים שהקטנוע מגיע איתם. 3. הבעיה במד הדלק היא אכן פרטית אצלך, אני מכיר כמה וכמה בעלי ג'וימקס שלא נתקלו בשום בעיות איתו.

נעמקה3

New member
יש לי ג'וי מקס

קטנוע נוח מאוד, כאשר מתרגלים אליו הוא גם משתחל היטב בעיר הצפופה. מושב נוח מאוד. המיגון נוח באמת הוא הנקודה החלשה שלו, אבל בו נגיד עדיף זה מאשר ויברציות מטורפות או בעיה אחרת שלו ניתנת לפתרון בכמה שקלים. לדעתי אתה תהנה ממנו.

למעלה